2018-12-19 13:43


România nu mai încheie acord cu FMI(surse)

 |  15:16
România nu mai încheie acord cu FMI(surse)

Guvernul Cioloş nu va încheia un nou acord cu instituţiile financiare internaţionale, respectiv Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială, potrivit unor surse guvernamentale. Noul Executiv nu consideră că ţara noastră mai are nevoie de o astfel de centură de siguranţă, scrie capital.ro

Ultimul acord, de tip preventiv, semnat de ţara noastră cu instituţiile financiare internaţionale, a expirat în luna septembrie. Asta după ce negocierile au fost mai bine de un an, mai mult formale, fără o scrisoare de intenţie care să fie aprobată de board-ul instituţiei.Iniţial, guvernul Ponta a anunţat că ţara noastră doreşte o nouă înţelegere, mai permisivă cu FMI. Iar negocierile ar fi urmat să înceapă în luna martie a anului viitor. Însă noul Executiv exclude această variantă.În 2009, România a încheiat un acord de tip stand-by, pe o perioadă de doi ani, cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială, în valoare de 20 de miliarde de euro. Acest acord a fost reînnoit de mai multe ori până în acest an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: Romania, FMI, acord
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Noi 2015

Daca România nu mai încheie acord cu FMI ce mai intereseaza procentul de 3%.................. Imoralitatea clasei conducătoare românești, care deține “puterea” politică de la 1990 încoace, nu este cea mai gravă crimă a ei. Că s-a furat ca în codru, că s-a distrus ECONOMIA naționalã în folosul elementelor alogene, că s-a năpăstuit țărănimea, cã s-a introdus politicianismul în administrație și învãțãmânt, cã s-au desnaționalizat profesiunile libere – toate aceste crime împotriva siguranței statului și toate aceste atentate contra ființei neamului nostru, ar putea – dupã marea victorie finalã ce va trebui marcata in 2016– sã fie iertate. Într-una din cele mai tragice, mai furtunoase și mai primejdioase epoci pe care le-a cunoscut mult încercata Europã – luntrea statului nostru este condusã de niște piloți orbi. Acum, când se pregãtește marea luptã dupã care se va ști cine meritã sã supraviețuiascã și cine își meritã soarta de rob – elita noastrã conducãtoare își continuã micile sau marile afaceri, micile sau marile bãtãlii electorale, micile sau marile reforme moarte. Nici nu mai gãsești cuvinte de revoltã. Critica, insulta, amenințarea – toate acestea sunt zadarnice. Oamenii aceștia sunt invalizi: nu mai vãd, nu mai aud, nu mai simt. Instinctul de cãpetenie al elitelor politice, instinctul statal, s-a stins. "Istoria cunoaște unele exemple tragice de state înfloritoare și puternice care au pierit în mai puțin de o sutã de ani fãrã ca nimeni sã înțeleagã de ce. Oamenii erau tot atât de cumsecade, soldații tot atât de viteji, femeile tot atât de roditoare, holdele tot atât de bogate. Nu s-a întâmplat nici un cataclism între timp. Și deodatã, statele acestea pier, dispar din istorie. În câteva sute de ani dupã aceea, cetãțenii fostelor state glorioase își pierd limba, credințele, obiceiurile – și sunt înghițiți de popoare vecine." spun
”MERCI”, DE GRIJă!
29 Noi 2015

Pe vremea împușcatului, cel puțin 10 ani am suferit că imbecilul a fost momit să se împrumute la FMI! După 90 ne-a ÎNDATORAT fără să fi fost nevoie CEA MAI MARE ȘOPÂRLĂ ÎN VIAȚĂ - fizică și politică - Muguru Isărescu! Ce spune ISTORIA RECENTĂ - ”Dupa 1989, insa, guvernator al Bancii Nationale Romane a fost, aproape fara intrerupere, Mugur Isarescu, un agent al mondialismului sionist. (VINA MARE o au toti politicienii care s-au perindat la conducerea tarii – presedinte sau parlament – care-au votat vesnic pentru a fi ales si reales diavolul asta de Isarescu). Despre acesta s-a afirmat ca are legatura cu comenzile ocultei financiare internationale.
UN ALT ASPECT DEMN
29 Noi 2015

de mentionat l-au constituit jocurile interbancare “permise si incurajate” de Mugur Isarescu derulate prin bancile aflate sub tutela C.F.R. (Chase Manhattan Ro, ING Barings, ABN AMRO), prin intermediul carora, importante fonduri au parasit Romania. Faptul ca el este singurul roman membru al Comisiei Trilaterale, dar si cea mai ‘longeviva’ personalitate intr-o functie importanta in Romania, dovedeste multe in acest sens. De altfel, el s-a si pronuntat la sesiunea organizata de Academia Romana , in 2009, despre actuala criza cu care se confrunta SUA, in sensul celor sustinute de stapanii sai din America: “Exista ceva ce va schimba definitiv lumea in aceasta criza”. Da, asa este, elitele au creat, mai bine de 200 de ani, crize majore de fiecare data cand doreau pentru ca apoi, sa vina cu ‘solutii’ salvatoare. Si de fiecare data aceste solutii s-au dovedit a fi etape in crearea Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale. Acum asistam la faza finala a planului lor si, prin urmare, MEGA-CRIZA de curand declansata va fi cea mai mare din istoria omenirii, reprezentand un cumul de crize: economica, foamete, ample miscari de strada, razboaie cumplite. Daca se urmareste cu atentie evolutia economiei mondiale se va constata ca are o singura directivă – spre dezastru! Iar Solutia ‘de salvare’ oferita este guvernul mondial al Noii Ordini Mondiale.
CIOLOȘ, CIOLOȘ...
29 Noi 2015

hai să spunem și câteva cuvinte despre stăpânul tău ȘOROȘ! Unul din puternicii zilei - Ben Shalom Bernanke, In cadrul unei Conferinte de Presa tinuta la Council on Foreign Relations, fiind in concordanta cu colegii sai, a afirmat referitor la Marea Depresiune, urmatoarele: “Aveti dreptate, noi am facut-o!”, adaugand ca in prea multe tari exista prea multe reguli si pentru a putea rezolva criza si a evita o alta viitoare este nevoie de un set de reguli unitare. Personajul figureaza ca a fi un specialist in crize, scriind inclusiv despre Great Depression. Potrivit specialistilor, cel mai tare dintre toti este insa, la ora actuala – evreul George Soros. In varsta de 80 de ani, se afirma ca este principalul papusar al lui Barack Obama.
POTRIVIT “WALL STREET JOURNA
29 Noi 2015

(WSJ), acesta este unul dintre marii opozanti ai monedei unice europene, impotriva acestuia mobilizandu-se de cateva saptamani intreaga Uniune Europeana, ambitia sa si-a celorlalte fonduri care mizeaza pe caderea euro fiind sa aduca paritatea euro-dolar la 1:1, fata de 1:1,36, cat este in prezent. Decizia de a ataca moneda unica europeana, s-ar fi luat in cadrul unei cine de afaceri la sediul unei institutii financiare din Manhattan. Tot potrivit acelorasi ziaristi, dupa “lovitura” data monedei euro de criza din Grecia, atacurile speculative adauga presiuni suplimentare asupra monedei unice, care trebuie sa faca fata celei mai mari crize din istoria sa. Atacul asupra euro nu vine oricand, ci vine, ca din intamplare, la scurt timp dupa ce miliardarul American si-a facut publice opiniile sale cu privire la criza prin care trece spatiul European, incepand cu Grecia. Soros merge pe aceeasi idée cu cei mentionati mai sus, din care rezulta ca zona euro are o serie de lipsuri fundamentale: “solutiile actuale s-au dovedit nepotrivite, iar UE ar trebui sa analizeze crearea unei autoritati care sa rezolve problema falimentului unei banci, care poate avea impact asupra mai multor tari”, a mai spus seful FMI.
DE ALTFEL, SOROS
29 Noi 2015

este cunoscut pentru propunerile sale de “reformare” in economia mondiala. Similar pentru spatiul European, propunerile sale merg spre intarirea rolului FMI, cat mai multa reglementare si cat mai stricta supraveghere centrala si chiar “stabilizarea fluctuatiilor de prêt a marfurilor”. Sunt de mentionat afirmatiile sale de-atunci facute cu un cinism absolut, cu care a socat opinia publica in 2009: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de-o viata” si “Am parte de o criza foarte buna (excelenta)”, recunoscand ca a castigat circa 2,9 miliarde de dolari de la declansarea recesiunii. “Este finalul unei ere. Cei care se asteapta sa-si reia afacerile ca pana acum, e clar ca nu inteleg ce se intampla.”
ASADAR, OBSERVAM
29 Noi 2015

un model comun al acestor lovituri. Ele nu sunt luate intr-un context ‘de jungla’ a pietei, unde animalul mai siret si mai puternic il doboara pe cel mai slab. Ele sunt luate dupa “pandirea” acelor decizii pe care varfurile sistemului financiar globalist le iau, anticipandu-se consecintele induse in piete de aceste decizii. Cu alte cuvinte, ceea ce nu putem obtine in conditii de libertate, adica certitudine si predictibilitate a actiunii umane, putem obtine in conditii de coercitie, deoarece este evident ca in conditii de libertate nu putem avea certitudinea viitorului, acesta depinzand in totalitate de actiunile persoanelor, greu de prevazut in mod normal.
TOCMAI ACEASTA IMPOSIBILITATE
29 Noi 2015

a certitudinii, tocmai aceasta imprevizibilitate relativa a actiunii umane este pusa in discutie de Soros si de sustinatorii structurilor globale de guvernare. Mai trebuie amintit ca tot el este cel care, inca de la Forumul Economic de la Davos din ianuarie 1995, spunea: “Lumea are nevoie de o Noua Ordine Mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada puternica de dezordine in intreaga lume” . Soros a facut parte din boardul director al Council on Foreign Relations si este afiliat in continuare acestei structuri de maxima influenta asupra directiilor politicilor internationale.
ANALIZAND ACESTE DATE
29 Noi 2015

si informatii, este incredibil cat tupeu au cei ce au bagat Planeta in criza si nu se lasa pana nu o afunda cu totul, cu un singur scop: sa aduca lumea in pragul disperarii, pentru ca mai apoi sa vina cu “solutii salvatoare” – Guvernul Mondial al Noii Ordini Mondiale.
ISTORIA SE REPETA
30 Noi 2015

Ba narozilor , au fost la pregatire politica si spionaj afara , iar acum aplica cele ordonate de Imperii .
Random imageUltimele stiri


loading...