2019-05-20 01:47


Rovana Plumb a fost aleasă în conducerea Partidului Socialiştilor Europeni

 |  14:21
Rovana Plumb a fost aleasă în conducerea Partidului Socialiştilor Europeni

Şefa Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), Rovana Plumb, a fost aleasă în conducerea Partidului Socialiştilor Europeni (PESPresidency), în cadrul Congresului PES desfăşurat la Lisabona.

"Sunt onorată că îmi voi reprezenta colegii social-democraţii la nivel european, mai ales în contextul alegerilor europene care se vor desfăşura în mai anul viitor. Alegerile europene sunt o provocare pentru România şi pentru UE şi este datoria noastră să ne asigurăm că cetăţenii europeni au opţiuni de vot viabile şi că înţeleg politica social-democrată drept parte din soluţie. Aceasta va fi misiunea mea în cadrul PES şi pe mai departe - să promovez o politică social-democrată modernă, conectată la realităţile naţionale şi europene. Apartenenţa la cea mai puternică familie politică europeană îmi dă încredere că România poate fi cu adevărat puternică în Europa", a declarat Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, informează un comunicat transmis de biroul de presă al PSD. În cadrul evenimentului de la Lisabona au fost adoptate mai multe rezoluţii care au în vedere propunerea de soluţii concrete la problemele cu care se confruntă în prezent Europa: respectarea egalităţii de gen, susţinerea dezvoltării unui mediu şi a unei alimentaţii sănătoase, întărirea structurilor democratice la nivelul ţărilor europene, realizarea de politici de azil şi migraţie echitabile şi progresive, stimularea participării tinerilor în politică, susţinerea unui climat de pace şi prosperitate în lume, evidenţiază comunicatul PSD. "România va fi mai respectată dacă vom avea mai mulţi social-democraţi în Parlamentul European, care să susţină aceste probleme pe agenda europeană. Europa are nevoie de mai mulţi social-democraţi care nu şi-au pierdut reperele şi care vor pune drepturile europenilor mai presus de orice", a declarat Rovana Plumb. Conform sursei citate, în cadrul Congresului PES a fost discutat şi subiectul referitor la preluarea de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019. "Avem motoarele încălzite şi aşteptăm cu toţii momentul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregătiţi să ne asumăm toate responsabilităţile care ne revin şi suntem convinşi că România va avea un mandat de succes. România merită mai multă încredere la acest capitol şi nu numai", a subliniat Rovana Plumb, potrivit comunicatului PSD. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: rovana plumb, conducere, partidul socialistilor europeni, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DU-TE!
08 Dec 2018

Învârtindu-te, vrăjitoare bătrână și scărboasă! BĂ, A VENIT VREMEA SĂ PLECAȚI! SUNTEȚI EXPIRAȚI, DEPĂȘIȚI! ÎNTRE CEEA CE AR TREBUI SĂ PROMOVAȚI AJUTÂND ROMÂNIA ȘI CEEA CE VĂ KK-ȚI PE NOI, DE 30 DE ANI, E CA DISTANȚA DE LA PĂMÂNT, LA LUNĂ! Problema GRAVĂ este că, sunteți care furnicile roșii care DISTRUG totul în cale! NENOROCIȚILOR! Dacă până și pentru românii pașnici, din 10 august, ați adus un plus de jandarmi (din toată țara) pentru a bate la ei ca la fasole, cu toate că unii au ridicat mâinile pașnic, a NU DA/TRAGE/SPREYA spre ei, că-s liniștiți, nevrând să înțelegeți limbajul simplu, care există și la animalele care cad pe spate, predându-se în fața agresorului....patruped sau biped, VOI, NU! BESTII SCÂRBOASE CU CHIP UMAN, CARE ÎȘI BAT CONTINUU JOC DE VOTURILE PROȘTILOR CARE I-AU VOTAT, FĂCÂND LEGI TAMAN ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR ȘI TOTAL ÎN DEFAVOAREA ȚĂRII! TRĂDĂTORI ORDINARI, CURVE BĂTRÂNE, CUTRE!
ARMATA!
08 Dec 2018

CE FACE? ASISTĂ IMPASIBILĂ LA CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ, CA ȘI CELE 10 SERVICII? Dacă DA, înseamnă că nu mai sunt ROMÂNEȘTI demult...așa cum gândesc mulți ca mine! Fac parte și ei dintre PRĂDUITORI, fiindu-le cumpărată TĂCEREA! Noapte bună, Românie!
ANONIM
08 Dec 2018

RIMA CU MERTAN DE BULGARIA , IN CURTEA VILEI SI FURACIOSA DE BELINA TELEORMAN . TE PIS PE TOATA PULITICA SOCIALISTA . CE GHIARE SI FATA DE CIOROGLADINA DE BOLENTINU , MAGAZIONERA LA ARCOM . CIUMA ROSIE A INTERNATIONALEI SOCIALISTE SE INTINDE IN BALEGARU POULITICI EUROPENE .
DERBEDEII ĂSTIA
08 Dec 2018

NE-AU CONFISCAT ȚARA, TRAIUL NORMAL, VIITORUL....TOT! Ascultați-l pe ”nebunul” ăsta , că zice BINE: Munitie De RAZBOI - Anti Coruptie (Cristian Poe): https://www.youtube.com/watch?v=g3mZC3fAlYo ”Avem istorie însă ne-am mâncat-o dracii/ Nu poți să compari tu guvernu-ăsta cu Dacii. /Mureau pentru țară și nu dădeau pași înapoi/ Acum partidele sunt pline doar de LUPI și de VULPOI/ Sunt frați români plecați la muncă grea, afară.../Căci, sărăcia i-a gonit și a-nceput să doară/ Avem aleși care își fac viața ușoară/ Au distrus păduri întregi care au frunza tot mai rară/ MULȚI români care-și lasă familia în țară și MULȚI copii ce nu își văd părinții o vară/ PREA MULȚI care-au plecat a nu știu câta oară / Cu speranța la un trai mai bun și o viață mai ușoară. /Copii cu maxim 7 lumânări în tort/ Familii întregi care își iau LA REVEDERE pe aeroport/ Lacrimi fierbinți ce curg pe fețele lor și nu mai suport! /Pe când ALEȘII ”NOȘTRI”AU VIAȚĂ DE LUX FĂRĂ EFORT! /Tot ce-am simțit acum, am luat și-am pus pe foi, VERSURILE – SUNT MUNIȚIE DE RĂZBOI. E TIMPUL SĂ NE RIDICĂ IAR DIN NOROI ȘI SĂ SCĂPĂM ACEASTĂ ȚARĂ DE GUNOI!
BăTRâNI CERșIND
08 Dec 2018

pe străzi pentru medicamente, OAMENI BOGAȚI, PASIVI ȘI FĂRĂ SENTIMENTE, Mame...cu cinci coopii, fonduri insuficiente. PE CÂND HOȚII CARE NE CONDUC FURĂ, FĂRĂ AMPRENTE! LUPII STRÂNȘI ÎN PARTIDE ÎȘI PĂSTREAZĂ-AVEREA, HIENELE AȘTEAPTĂ PAS GREȘIT CA SĂ PREIA PUTEREA, ȘERPI...CE VOR SĂ IA CIREAȘA DE PE TORT, Pe când populația ce primește? Dreptul la vot? SIMT...sângele strămoșilor prin vene și SIMT în mine 40 de mii de catrene...da, SIMT privirea cruntă a sute de hiene, VREAU SĂ ÎI ATAC CU TOT CE POT, SĂ LE PROVOC MIGRENE! CINE SUNT ACEȘTIA? VOI, CHIAR NU VEDEȚI? DOAR N-AM VOTAT NOI MINIȘTRI-ANALFABEȚI! I-AȘ SCHIMBA PE TOȚI CA PE O PĂLĂRIE, PENTRU TOT CE-AM SUFERIT, LE-AȘ DA ANI GREI DE PUȘCĂRIE! Tot ce-am simțit acum, am luat și-am pus pe foi, VERSURILE – SUNT MUNIȚIE DE RĂZBOI. E TIMPUL SĂ NE RIDICĂ IAR DIN NOROI ȘI SĂ SCĂPĂM ACEASTĂ ȚARĂ DE GUNOI!
Random imageUltimele stiri


STARBAG