2018-12-11 16:36


Ruxandra Dragomir: Acest sistem absurd i-a băgat viaţa Elenei Udrea într-un malaxor menit să o distrugă

 |  08:02
Ruxandra Dragomir: Acest sistem absurd i-a băgat viaţa Elenei Udrea într-un malaxor menit să o distrugă

Elena Udrea a fost vizitată vineri, de 1 mai, de prietena sa, Ruxandra Dragomir, la Penitenciarul de Femei Târgșor. Dragomir s-a întrebat câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena Udrea din cauza „acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă”. Aceasta a afirmat că a fost pentru prima dată când a simţit că îi este într-adevăr greu Elenei Udrea.

”Mă întreb câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă. Pentru prima dată când am mers la ea, am simţit că într-adevăr îi este greu şi toate aceste nedreptăţi colosale m-au făcut să am un nod în gât pe parcursul celor aproape două ore petrecute împreună. Nu am putut vorbi decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând. De parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană. A fost degradant şi dezumanizant. Mă bucur că mama Elenei nu a venit şi nu a văzut-o pe fata sa în această situaţie foarte dificilă. Niciun părinte nu ar trebui să-şi vadă copilul într-o asemenea ipostază, mai ales că vorbim de un om nevinovat, pentru că procesul nici măcar nu a început. Mă gândesc la toţi cei care joacă la alba-neagra destine şi vieţi”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a mai spus că mai bine de jumătate din mâncarea pe care i-a dus-o prietenei sale în penitenciar a fost oprită de autorități.

”Mâncarea pe care i-am dus-o Elenei ne-a fost controlată gram cu gram şi ne-am întors acasă cu mai mult de jumătate din câte voiam să-i dăm. Nici măcar o prăjitură nu am reuşit să-i lăsăm, de 1 Mai, pe motiv că are cremă. Nişte prune uscate s-au transformat şi ele într-un produs interzis, iar apa a fost verificată şi ea sticlă cu sticlă”, a precizat Ruxandra Dragomir.

Instanţa va judeca marţi contestația Elenei Udrea la măsură care vizează prelungirea arestului preventiv.

”Elena ne-a povestit de condiţiile din penitenciar, de faptul că nu are acces la dosar şi că nu-şi poate suna avocaţii sau familia până marţi, când are contestaţia la prelungirea măsurii de arestare preventivă. Într-o asemenea situaţie, cu atâtea piedici şi oprelişti, ce speranţe poţi să ai dacă nu ţi se permite nici măcar să-ţi aperi cauza?”, a afirmat Ruxandra Dragomir.

”Acest regim de penitenciar pentru un om care nu a fost condamnat este o crimă împotriva tuturor drepturilor şi libertăţilor umane. I-am transmis mesajele voastre Elenei şi ele au fost, cu adevărat, singura rază de soara într-o zi care pentru noi şi ea a fost, altfel, extrem de mohorâtă. Un veritabil purgatoriu”, a mai spus Ruxandra Dragomir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: ruxandra, dragomir, sistem, absurd, baga, viata, elena, udrea, malaxor, menit, distruge, este, greu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Mai 2015

"sistemul" adica securistii lui MAGUREANU,au avut nevoie de niste panarame-boarfe(UDREA,BICA,CRINUTA,RIDZI,ETC) pe care sa le bage la inaintare pentru a jefui banii publici de miliarde de euro Acum,nici un securist nu vrea sa dea banii inapoi sau sa fie inculpat...asa ca arunca din mers la haita de lei pe aceste curve....iar un fel de"loctiitor decurva" era si Roxana Dragomir,care nu a ajuns curva cu acte in regula pentru ca era prea urata si gretzoasa...si acum se lamenteaza ca proasta-ntarg
PARADISUL CRACILOR BOLNAVI
02 Mai 2015

Fa curva dracului erai cu ea inpreuna si tavalita in paturi de Pescariu , care io sugeai , mincai bani furati cu el si chefuri cu gasca curvelor de la Piatra Neamt , ale matronului Ioan Oltean . Cu care surati inpreuna , cumparati certificate si terenuri de la amariti de la Fondul Propietatea . de atita curvit ai riie pe tine si boli tropicale de la araboi . te-ai uitat la fata ta umpluta de sifilix , ochi bulbucati de broscoi , de la drogurile luate . De unde ai bani sa te plimbi atita si oameni platiti , cica echipa de comunicare care era o gasca mafioata siciliana din piatra Neamt , stiati ce urmeaza si aveti fiecare rolul lui . organizatie mafiota care furau din bani copiilor si faceau chefuri . Tu ai dus bani furati afara si acum rideti curvelor . Cit de curind te chiama si pe tine , cind se va publica toate conturile de afara , ale mafiotilor . Au disparut bani , aruncati pisica de la unul la altul . Va trimit pe stadion in Budapesta .
VAMPIR
02 Mai 2015

AM VAZUT PE FRATIILII LUI ELENA UDREA PE ANTENA 3 , IN SECTOR 6 . UN TIGAN SADEA SI FIOROS , BANI DE A LUI SPIOANA ESTE SI LA CUMNATA EI , CONSILIER PARLAMENTAR LA BIROUL EI . ROXANO SI TU ESTI DIN NEAMUL LOR .
CORECT RUXANDRA !!!
02 Mai 2015

Ruxandra Dragomir este puntea de legatura a noastra, a celor ce sunt de partea Elenei Udrea, legatura cu realitatea si ceea ce scrie te face sa-ti ascuti pumnalele si sa astepti ziua X, a revansei, fiindca aceasta va exista fara indoiala! Inconstientii nu realizeaza dorinta expresa a DNA, SRI, ICCJ si CSM de a conduce Romania despotic, stalinist, arbitrar, cu inconstienta paranoicului ca deciziile sale sunt infailibile...Nu constientizeaza pana in momentul cand se vor afla ei insisi in situatia respectiva...hotararea DNA, a femeii-comisar Colduta Kurvesi, de a transfera pe Elena Udrea la un penitenciar, este un abuz grosolan si-i deconspira setea de muiere frustrata si dornica de adapare cu sangele celor ce au o notorietate mult mai mare decat ea...astepta-te, Kurvesi, zilele tale in libertate sunt numarate!!!
ABUZURI, EXECUTII, IN 2015 !
02 Mai 2015

Eu intreb DE CE acest DNA format din niste personaje sinistre nu face o declaratie publica in care sa motiveze de ce insista cu mentinerea Elenei Udrea in arest si de doua zile mutata fara nicio motivare direct la penitenciarul Targsor, umilind-o si injosind-o flagrant. Se procedeaza subversiv, fara teama sau jena, omul pentru Colduta Kurvesi nu reprezinta mai mult de un animal si-l trateaza ca atare! Ar trebui sa lase veninul din sufletul sau urat si sa se gandeasca la faptul ca intr-o zi ar putea fi batjocorita la fel daca nu mai rau...oricum, cei 4, Colduta, Coldutu, Liviuta si Tudose nu vor sfarsi in patul de acasa, viata are grija de destinul fiecaruia...
CORECT CURVELOR
02 Mai 2015

Te chiama si pe tine Roxandra Dragomir traiai , te tavalei si mincai bani cu Pescariu , in acelasi timp cu spioana de Madam Levinschi de Plescoi . Scoateti bani furati curvelor ordinare sifilitice tiganci inputite
MANNIX
02 Mai 2015

Da chiar asa...daca Ruxandra a beneficiat de banii lui Pescariu de ce nu este anchetata?e vorba de banii negri din spagile de la Microsoft,complicitate la luare de mita si spalare de bani,sa stea impreuna cu Udrea la Targsor
MATA HARI DE PLESCOI
02 Mai 2015

Ruxandra chiar este bolnava de sifilix , sida , daca sta cu ea precis o inbolnaveste . nu vezi ce pete pe fata are , dar si pe piept , tite . Cine dracu se mai uita la ea ? Au furat inpreuna de la Microsoft , stiu ele . Are sediul firmei Nana , la vila de la sosea linga Lac 3 , inchiriata cu 5000 euro pe luna . Intrarea Lacului 3 , a lui Catalina Cristea , tot o turcangie . se ducea la Base matrozu noapte . Ce cuibusor de nebuni faceau acolo curvele de la Piatra Neamt ale lui Ioan Oltean pestele , disparut dintro data .
Random imageUltimele stiri


loading...