2019-01-23 07:23


Ruxandra Dragomir: Autorităţile o umilesc pe Elena Udrea poate va face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu

 |  07:57
Ruxandra Dragomir: Autorităţile o umilesc pe Elena Udrea poate va face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu

Ruxandra Dragomir a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că autorităţile o ţin închisă pe Elena Udrea, „o umilesc în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunţ împotriva lui Traian Băsescu”.

”Scrisoarea nu a fost primită la Târgșor, a fost primită când Elena se afla în Arestul central. Inițial nu i-a dat prea multă importanță pentru că a luat-o ca pe o scrisoare de la un deținut... A făcut-o publică acum pentru modul în care a fost trasferată, fără niciun fel de explicație, de pe o zi pe alta, fără ca avocații să știe, fără să i se spună nimic. Eu am considerat acest mod de transfer foarte foarte brutal și mă bucur că a făcut publică această scrisoare pentru că orice amenințare de acest fel trebuie luată în serios. Și se pare că autoritățile fac acest lucru, Elena a și avut o discuție cu directorul penitenciarului. Siguranța în ceea ce privește persoana Elena Udrea a crescut”, a precizat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a mai spus că Elena Udrea împarte celula cu încă trei deținute și că în penitenciar condițiile sunt inumane.

„Stă cu alte trei colege și singurul lucru care ar fi mai bun acolo este faptul că are o cameră mai mare, în rest condițiile sunt inumane, aș putea spune. Iar faptul că am putut să comunicăm printr-un geam de sticlă, prin telefon, mi-a dat o senzație cumplită. În momentul în care ajungi acolo și te consideri nevinovat, totul pare un abuz. Elena nu beneficiază de prezumția de nevinovăție și este practic condamnată înainte de a fi judecată. (...)Nu pot să spun ce personalul îi este ostil Elenei, dimpotrivă. Personalul s-a comportat foarte frumos”, a mai spus prietena fostului ministru.

”Eu nu găsesc decât două argumente: o ții închisă pe Elena Udrea, o umilești în ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunț împotriva lui Traian Băsescu. Nu este numai părerea mea. Toată lumea se așteaptă ca Elena Udrea să spună ceva despre Traian Băsescu. Eu nu cred că va face acest lucru și nu cred ca are ce să spună despre Traian Băsescu. Al doilea motiv este că Elena Udrea a avut curajul să devoaleze un sistem care funcționează defectuos, care poate este corupt, care are lacune despre care nu se vorbește”, a afirmat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a ţinut să precizeze că Elena Udrea va sesiza instituțiile internaționale pentru că și-a dat seama că în România nu mai are nicio șansă să se afle adevărul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: ruxandra, dragomir, autoritati, umileste, elena, udrea, poate, face, denunt, impotriva, traian, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KURVESI, COLDEA, STANCIU, LA Z
05 Mai 2015

Da, Elena Udrea TREBUIA sa sesizeze institutiile internationale exact atunci cand s-a pus problema asta si nu inteleg pur si simplu de ce se tergiveseaza trecerea la actiune : Europa si Mapamondul trebuie sa afle ceea ce se petrece de fapt cu actul de Justitie din Romania si ca laudele aduse femeii Kurvesi n-au nicio acoperire : totul a fost pe baza de hai-hau si lobby intens...in fond sefa DNA este o nulitate mediocra ca procuror, dar s-a suit ca scroafa in copac, s-a bagat in borcanul cu miresme imbietoare al puterii si nu vrea sa mai cedeze functia, ba isi doreste inca un mandat...Kurvesi asta, are o ocazie unica sa-si termine toti adversarii, pe toti cei care o critica, frustrarile sale de femeie urata si cu apucaturi de Ana Pauker sunt infinite, iar Elena Udrea si Alina Bica sunt o amenintare la viitorul ei, fiindca acestea ii sunt superioare in TOATE PRIVINTELE!!! Eu o sfatuiesc pe Ruxandra Dragomir sa scurteze zilele de arest ale Elenei Udrea prin actiuni mai dure si concrete, vorbele ii lasa rece pe dusmani...Succes!
AZI I SE VA FACE DREPTATE, ASA
05 Mai 2015

Abia astept clipa cand se va dovedi ca Udrea este 100% nevinovata. Sa vedem atunci cum va da din colt in colt Binomul. Nimic nu poate fi dovedit deoarece toate denunturile sunt mincinoase, facute de cei care sunt cu adevarat vinovati dar, contransi au dat vina pe Udrea promitandu-le sentinta usoara sau chiar deloc. Iar averile neatinse. Ce nu stiu acesti turnatori ca in instanta trebuie sa aduci dovezi, ca pe vorbe nimeni nu te poate lua in serios. Observ ca se scriu telenovele pentru retardati, ca Udrea ar fi implicata in tot felul de afaceri, dar ea n-a facut niciodata afaceri, doar sotul ei.Cu cat sunt mai disperate acuzatiile, cu atat se dovedeste ca este nevinovata. Udrea ii va umili pe toti cu adevarul de la Kovesi pana la ultimul denuntator sau jurnalist care a mintit la comanda si aici ma refer la Haznaua 3 chiar si rtv.Degeaba, Udrea este cel mai onest si corect politician.
CROCODILUL FLAMAND
05 Mai 2015

POSTACI-PROSTACI.....TONOMATE CU EUROI DE LA COCOS-NIRO.....O SA VI SE LUNGEASCA UREKILE PANA IESE UDREA DE LA PARNAIE....VA FACE CEL MAI PUTIN 20DE ANI DE PUSCARIE....ASA CA AVETI NEVOIE DE RABDARE MULTA SI TUTUN...O SA TOT POSTATI IN URMATOARELE DECENII PE GRATIS...CA BANI....NEXAM
Random imageUltimele stiri

loading...