2018-12-10 15:45


Ruxandra Dragomir, în drum spre Penitenciarul Târgșor: Elena Udrea nu se mai simțea bine

 |  13:50
Ruxandra Dragomir, în drum spre Penitenciarul Târgșor: Elena Udrea nu se mai simțea bine

Ruxandra Dragomir a declarat, joi, că se bucură „foarte mult” că Elena Udrea va fi eliberată din Penitenciarul Târgşor. Aceasta a ţinut să precizeze că în momentul în care Udrea a fost mutată din Arestul Poliţiei Capitalei "nu s-a mai simţit la fel de bine".

"Nu pot să vă spun decât că mă bucur foarte mult și sunt în drum spre Târgșor să o luam și atât pe moment. Am simțit-o la fel de puternică și de încrezătoare ca de obicei, însă în momentul mutării la Târgșor, sigur, atunci când te simți nevinovat și în momentul în care ești în imposibilitate de a-ți studia dosarul și de a comunica foarte mult cu avocații și a-ți pregăti apărarea, atunci nu s-a mai simțit la fel de bine. A mai fost și primirea acelei scrisori căreia în primă instanță nu i-a dat prea mare importanță, dar odata cu mutarea la Târgșor i-a dat mult mai mult de gândit. Și ei și nouă. Mă bucur că a fost eliberată", a declarat Ruxandra Dragomir pentru stiripesurse.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: ruxandra, dragomir, drum, penitenciar, targsor, elena, udrea, nu, se, simte, bine
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


N EINTERESEAZA CINE VA PLATI?
07 Mai 2015

Justitia trebuie sa repare tot ceea ce i-a facut Elenei Udrea. Trebuie sa plateasca cu cadere de sefi incompetenti, ma refer la Kovesi, Stanciu, procurori si judecatori care au executat ordinile sefilor incalcand drepturile oamenilor nevinivati pana la proba contrarie. Asta a patit Udrea! Cine va rapsunde pentru asta? Nu ei? Ca doar nu noi cei care am vazut din start ca se greseste si ne-am intrebat public, ce se intampla cu Justitia in aceste zile?! Si presa s-a dat la fund, nimeni nu intelege nimic, DNA a bagat spaima in romani!
MATA HARI DE PLESCOI
07 Mai 2015

DA-TI BANI FURATI CURVELOR , SIFILITICE , CU PETE DE SANCAR PE VOI , DE TIGANCII INPUTITE .
VOTANTUL
08 Mai 2015

ASTEA DOUA ”OR fi sau nu OR fi”, ca prea mult lasa sa se inteleaga ca ”ar fi...”Acum este ”moral” chiar si casatoria.
CROCODILUL FLAMAND
08 Mai 2015

ce se inghesuie tarfele la geamantanele cu spaga generalilor.........dar si la parnaie trebuie sa stea cineva.....de la 20de ani in sus....atunci nu mai este inghesuiala????????sau vine pestele Qiombete si face pe "Guantanamizatul"pe Facebook
Random imageUltimele stiri


loading...