2018-12-15 18:39


Ruxandra Dragomir: Mama Elenei Udrea se teme pentru viaţa şi sănătatea fiicei sale

 |  14:07
Ruxandra Dragomir: Mama Elenei Udrea se teme pentru viaţa şi sănătatea fiicei sale

Ruxandra Dragomir a declarat, marţi, la instanţa supremă, că mama Elenei Udrea se teme pentru sănătatea şi viaţa fiicei sale, în condiţiile în care fostul ministru a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea.

Ruxandra Dragomir a venit, marţi, la instanţa supremă, unde se judecă o contestaţie a Elenei Udrea la decizia de prelungire a arestului preventiv.

”Cred că acea ameninţare (n.r. - scrisoare de ameninţare primită de Elena Udrea) a fost suficientă, astfel încât să se ia în serios şi mă bucur că a fost luată în serios de către directorul penitenciarului şi de către autorităţi. (...) Stă (n.r. - în celulă) cu alte trei persoane. Sper ca această măsură preventivă să fie schimbată astăzi. Sper să nu mai fie nevoită să stea acolo, pentru că dosarul a fost trimis în instanţă. Elena nu poate influenţa ancheta penală, nu poate influenţa probele din dosar şi nu merită să fie acolo”, a spus Ruxandra Dragomir.

La instanţa supremă a venit şi mama Elenei Udrea, iar Ruxandra Dragomir a afirmat că aceasta se teme pentru viaţa fiicei sale.

”Vorbesc în fiecare zi cu dânsa, s-a speriat când a auzit de această scrisoare, se teme pentru sănătatea şi viaţa fiicei ei. Vrea să vină acasă, speră ca măsura să se schimbe”, a precizat Ruxandra Dragomir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: ruxandra, dragomir, mama, elena, udrea, teme, viata, sanatate, fiica, scrisoare, amenintare, moartea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CINE RASPUNDE DE ABUZURILE JUS
05 Mai 2015

Cum sa nu sufere mama sa cand nimeni nu stie de ce este retinuta, dar ea ca mama ce sa inteleaga? Nimeni nu stie de ce este Udrea arestata, pe ce dovezi, pe ce temei legal?! Abuzurile sunt grosolane, trebuie sanctionate cu demiterea sefilor de institutii adica: DNA, ICCJ, CSM, SRI care se razbuna pe Udrea deoarece i-a demascat! Adica prostimea sa nu stie adevarul, da? Ma intreb si eu cum poate sa reziste Elena Udrea acestor abuzuri, acestor incalcari ale drepturilor omului in statul de drept pe care se pune ca il avem, desi faptele arata ca n-ar fi asa?! Este o femeie puternica, dar orice are o limita, ori ceea ce ii fac cei care conduc cele trei institutii:DNA,ICCJ si CSM, dar si SRI, e clar o executie la comanda. Nu avem de-a face cu acte de justitie, ci doar cu razbunari. Tot ce i s-a pus in spinare blondei, sunt fapte inexistente, imposibil de dovedit, minciuni, fabulatii ale celor pusi sa zica asa!
MARINELU
05 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
UDREA VA FI LIBERA!!!
05 Mai 2015

O metoda a procurorilor din intreaga lume, necinstita fireste, este aceea de a planta detinuti falsi in aresturi sau puscarii langa oamenii pe care-i cerceteaza si care sunt nuci tari, greu de spart exact cu scopul de a-i face sa se scape cu vreun amanunt necesar continuarii anchetei, sau, si mai grav, ori pentru a-i speria cu ceva scatoalce sau, cum e cazul Elenei Udrea, s-o intepe usor cu un act infectat...doar nu crede cineva ca femeile nu sunt capabile de crime?! Udrea TREBUIE sa fie lbera nu numai fiindca e complet nevinovata, ci fiindca e amenintata precis si i s-a indicat sa se fereasca...orice intamplare nefericita ( fereste, Doamne! ) va fi platita de actualii capi ai DNA, ICCJ, SRI, va fi platita dur prin puscarie grea!!!
MATA HARI DE PLESCOI
05 Mai 2015

Curva dracului ai furat di bani copiilor . 10 000 000 milioane euro inpartit la 250 euro un calculator , egal 40 000 de calculatoare si de copii ai furat de la invatatura dea cum 4-5 ani . I-ai lasat fara a invata niste copi amaruti de la scoplile din sate . Mai zici ca erai amarita cind erai mica . Dar cind ai furat cu Cocos si Pescariu , inpreuna cu hoata , ciocanitoate , matresa de tavaleala inpreuna de Roxana Dragomir , bolnava de boli tropicale si sifilix terminal . Scoateti bani curvelor .
MAFIA IN FLOARE
05 Mai 2015

Il are pe cel care a pregatito de la inceput in academia de administratie si spionaj , Gabriel Oprea . Dar cind umbla prin toata tara si se tavalea si turna la securitate si la procurori nu mai avea grija . O apara Tiganul borit mafiot ADRIAN VALENTIN UDREA - FRATELE EI > Vezi Antena -3 , realitatea . Este o cacialma , a mafiei ei colective , de disperare .
MATA HARI DE PLESCOI
06 Mai 2015

Ia uite ce fata mincata de sancar are , tiganca . La fel ca fratele ADRIAN VALENTIN UDREA BORITU . Si era presedinte un tigan .
Random imageUltimele stiri


loading...