2019-02-22 13:10


S-A DECIS! Când vor avea loc în PARLAMENT audierile miniștrilor și votul pentru Guvernul DĂNCILĂ

 |  17:09
S-A DECIS! Când vor avea loc în PARLAMENT audierile miniștrilor și votul pentru Guvernul DĂNCILĂ

Conducerile Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis vineri ca plenul comun al Parlamentului să se întrunească luni, în sesiune extraordinară, pentru votul de învestitură a noului Guvern.

Plenul comun al Legislativului este programat să înceapă la ora 15.00, după ce, în cursul dimineţii, începând cu ora 08.00, vor avea loc, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, audierile miniştrilor propuşi să facă parte din Cabinetul Dăncilă. "În Birourile permanente reunite am aprobat activităţile de luni. (...) În prima parte a zilei, începând de la ora 8,00, audierea miniştrilor în comisiile de specialitate şi începând de la ora 15,00 - şedinţa în plen, unde prim-ministrul prezintă programul şi lista membrilor Guvernului, urmată de dezbaterea în plen şi votul final de învestitură. Am distribuit colegilor din Biroul permanent programul şi lista membrilor Cabinetului", a afirmat, după şedinţa Bpr, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, informează Agerpres. Întrebat despre calendarul de audiere a miniştrilor propuşi, Tăriceanu a spus: "La votul precedent, care a avut loc în Parlament, a fost stabilit acelaşi calendar - audierile au început la ora 08.00 şi s-au terminat la ora 12.00. Acum am prevăzut ca audierile să dureze până la ora 14.00".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-26

TAGURI: parlament, senat, camera deputatilor, dancila, guvern, tariceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATE
26 Ian 2018

Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...