2019-03-26 00:20


S-a trezit PONTA: România a intrat definitiv în "Epoca Urii"

 |  17:59
S-a trezit PONTA: România a intrat definitiv în "Epoca Urii"

Victor Ponta a evitat sa dea declaratii publice in toata perioada protestelor si in afara faptului ca si-a exprimat, pe Facebook, sustinerea pentru familia Grindeanu, greu incercata in ultimele zile, fostul premier s-a abtinut de la orice fel de comentarii in spatiul public sau virtual. Astazi, insa, Victor Ponta a concluzionat ca "Romania a intrat definitiv in Epoca Urii".

"Foarte adevarat! Romania a intrat definitiv in "Epoca Urii"! Cat va dura? Cu siguranta prea mult ...", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mesajul fostului premier a strans sute de aprecieri si comentarii pro si contra din partea prietenilor sai virtuali.

"Domnule Victor Ponta singură soluție este strada, aveți obligația să faceți asta pentru românii adevărați și care ne punem speranța în PSD", ii scrie cineva, in timp ce o alta persoana este de parere ca "era de mult acolo! inca de cand unii au pornit LUPTA ANTICORUPTIE cu institutii de forta se intrezarea rezultatul. Lupta impotriva coruptiei, Lupta de clasa, Lupta impotriva dusmanului de clasa, Lupta pentru omul nou, Lupta pentru societatea socialista multilateral dezvoltata, Lupta contra chiaburilor, contra mosierilor, Luptra contra ciumei rosii, Lupta contra vrajitoarelor, Lupta contra necredinciosilor, Lupta contra credinciosilor etc etc... Daca la aceste "idealuri", ce indica ca vrei sa ai o problema, adaugi institutia CAINILOR (vezi Animal Planet), institutia de FORTA, de fiecare data a sfarsit RAU... Cand o sa intelegi, societate, ca nu trebuie sa mai "LUPTI", ca nu trebuie sa-ti creezi dusmani pe care sa-i bagi in inchisori, sa le pui catuse? Ca, coruptia se combate cu "capul" cu solutii administrative, legi simple, solutii informatice, reglementarea licitatiilor, plati prin transfer bancar, consultanti etc etc. Societate, cand o sa intelegi ca cei care folosesc cuvantul "LUPTA" sunt demogogi, extremisti care folosesc o IDEOLOGIE pentru a se mentine la putere prin teroare, prin frica? Incetati sa LUPTATI, iesiti din transee si construiti!".

"Ati contribuit cu varf si indesat la asta din momentul in care ati numit-o pe Kovesi la DNA, asa ca nu va mai plangeti si nu mai faceti judecati de asa zisa valoare nu aveti calitatea morala sa o faceti!", ii scrie o doamna lui Victor Ponta.

"A revenit Dl. Ponta in prim plan, dupa atatea zile de proteste. Cam tarziu, se pare ca a stat la cutie, probabil ca ii convine degringolada din PSD de acum!", este de parere un alt prieten de pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-12

TAGURI: victor ponta, facebook, epoca urii, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZAHARIA VASILE
11 Feb 2017

DL PONTA a contribuit cu varf si indesat laamploarea coruptiei nu dl basescu care a creat statul mafiot nu dl iohanis care a intretinut statul mafiot facand dosare politice nunu dl ponta ca pe el il uram ca e de la psd Celume proasta si indobitocita Doamne Dumnezeule!!!!!
INSTIGATORUL PLAGIATOR
11 Feb 2017

DOAR EL, PONTA PRIN DISCRIMINANTA OUG 95/2014, INTR-UN MOD DEOSEBIT DE PERICULOS si SUBLIMINAL, INSTIGA FATIS LA GENOCID. IN EVENTUALITATEA IN CARE O SA FIE O NOUA REVOLUTIE, PROBABIL OAMENII SE VOR ASIGURA CA O SA FIE VICTIME NEVINOVATE IN FIECARE LOCALITATE! PROBABIL PRIN OUG 95/2014 PSD SI-A ACHITAT OBLIGATIILE, PLATIND MANIPULANTII DIN 2012
PLAGIATORUL CORUPT.
11 Feb 2017

Acest impostor a condus CEL MAI CORUPT GUVERN DIN ISTORIA ROMANIEI. A COMPROMIS DEFINITIV TITLUL DE DOCTOR IN ROMANIA. A INTRODUS PESTE 100 TAXE SI IMPOZITE. A FOST PRIMUL PREMIER IN MANDATUL CARUIA ELEVII NU AU AVUT MANUALE SCOLARE. A TAIAT DATORIILE kasmunaikas catreRomania , a prelungit contractul de taiere a padurilor cu firma austriaca pe inca 10 ani( 2013-2023) , atrimisfemeile nascute dupa 1971 la 65de anila pensie, a majorat vechimea minima de pensionare de la 10 la15 ani lovind in romanii din diaspora si alte nenorociri pe termen lung pentru Romania. Pesedisti cretini aceste lucruri nu vi le-au spus niciodata haznaua 3 si cocina lui ghita fugaru. Verificati.
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
11 Feb 2017

SI DIN CAUZA TA , FRATIA HOTILOR , BANDITILOR , TILHARILOR , PARLAMENTARILOR , PRIMARILOR , SALARIATI MINISTERE SI INSTITUTI . ADICA TOTI MAFIOTI PATRICIENI AI ROMANIA MODERNE . ASA SA DISTRUS SI IMPERIUL ROMAN DIN CAUZA PATRICIENILOR SI CLASA SCLAVILOR . PLEBEA DE LA EI SAU ACTUAL DE LA NOI . DAR SI CINE A TINUT DOSARELE ATITIA ANI ASCUNSE .
JIANU GHEORGHE
13 Feb 2017

Toti toti absolut toti suntem rai Numai tu esti bun!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...