2019-05-20 19:58


S-au strâns toate SEMNĂTURILE pentru campania ”Fără penali în funcții publice”

 |  22:41
S-au strâns toate SEMNĂTURILE pentru campania ”Fără penali în funcții publice”

Organizatorii campaniei #Fara penali in functii publice au reusit marti sa depaseasca ambele praguri cerute de lege: peste 500.000 de semnaturi si cel putin 20.000 de semnaturi in 21 de judete. Cu toate acestea, continua strangerea de semnaturi.

Si asta nu doar pentru ca tot mai multi romani sa constientizeze cat de important este sa nu existe penali in functii publice, cat mai ales pentru ca anumite semnaturi ar putea fi anulate la primariile conduse de edili pentru ca aceasta initiativa cetateneasca ar putea insemna sfarsitul carierei politice.Anuntul indeplinirii conditiilor a fost facut pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: campanie, fara penali in functii publice, semnaturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEGILE LOR
15 Aug 2018

300 DE PARLAMENTARI
LEGILE LOR
15 Aug 2018

300 DE PARLAMENTARI
NEGRO
15 Aug 2018

E o victorie pentru istorie, de care sceleratii actualei administratii penale nu vor tine cont. Acum s-a vazut cat este de dificil sa reunesti o jumatate de milion de semnaturi pentru nrmalitate intr-o tara care a pierdut constiinta datoriei civice pentru indeplinirea vointei democratice, datorita opresiunii comunistilor si a continuatorilor lor, oligarhii verosi care au acaparat puterea dupa 1989. Acum am cunoscut oameni verticali, dornici de a infaptui o societate a meritului personal, a performantelor intelectuale si morale dar si multi din cei care simt aceasta libertate ca pe o povara, care cauta noi dependente si supuneri pentru ca nu au aceasta capacitate de trezire in ei si asumare a adevaratelor valori ale omenescului. Desigur, cei care vom merge mai departe suntem noi, cei care am inteles ca democratia e o datorie, ca gandirea politica e o necesitate si ca politicianismul bazat pe instinctualitate, manipulari si provocari apartine cosului de gunoi al istoriei. De-abia acum incepe lupta pentru impunerea acestor principii de curatire a lumii politice de patimile Hotiei, Urateniei si Prostiei. Acum este nevoie ca marile victorii morale impuse de miscarile civice sa fie preluate de elementele inaintate ale opozitiei sa dea la o parte balastul cleptocratiei reprezentate in Parlamentul Penal de odiosii: Liviu Nicolae Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Eugen Nicolicea, Serban Nicolae, F. Iordache, iar din guvern cel putin de numitii: Viorica Vasilica, Carmen Dan, Lia Olguta, Paul Stanescu, Darius Valcov etc. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
ANONIM
15 Aug 2018

Ok ...si acum dati aceste liste lui chichirau sa se șteargă cu ele la gura si cur după ce ejaculeaza golanii in găurile eiul
LUPTA CU MAFIA CONTINUA
15 Aug 2018

Implementarea ""fara penal'' va primi o rezistenta mare in parlamentul penalilor. Multi isi vor incheia cariera politica de clan mafiot in special lichelele psd.Sa nu uitam ca pentru 300 s-a opus si psd si pnl.
Random imageUltimele stiri


STARBAG