2019-01-16 18:54


Să vezi ce poate face Voiculescu! Microfonul buclucaş de la Antena 1

 |  19:25
Să vezi ce poate face Voiculescu! Microfonul buclucaş de la Antena 1

Antena 1,patronată de fiicele senatorului Dan Voiculescu, a schimbat, începând din acestan, culorile folosite la microfoanele trustului, semn că Alianţa dintre PNL-PCşi PSD tinde să devină realitate.

Dacă în luna decembrie se folosea pentru fundal culoarea galbenă, iar pentru amarca sigla A1 - culoarea albastră, din 2011, în noua siglă se regăsescculorile roşu şi galben. Un fel de rebranduire în culorile mega-alianţei ce sepreconizează pe scena politică. Se ştie că liberalii folosesc galbenul pentrumaterialele lor promoţionale, în timp ce social-democraţii sunt binecunoscuţipentru culoarea roşie. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-adeclarat de-a lungul timpului un susţinător fervent al alianţei cu PNL şi PSD,susţinând că aceasta reprezintă singura formulă pentru dărâmarea Guvernului Bocşi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PEDAGOGUL
17 Ian 2011

Rebrenduirea culorilor reprezinta un lucru pozitiv.
PENTICOSTALUL
17 Ian 2011

Alianta politica intre PSD-PNL-PC, parafata la tribunal, reduce aproape la zero sansele ca PDL sa mai ajunga la guvernare dupa 2012 si pune punct, in mod decisiv, actualei hegemonii a PDL.
SIRIANA
17 Ian 2011

cu rebranding sau nu, cu teoria culorilor sau nu, cu orice alt detaliu lipsit de importanta sau nu, sper doar ca alianta opozitiei (indiferent de culorile sub care va candida) sa-l repozitioneze pe basescu pe scena politica. dar nu oriunde, ci undeva inafara ei.
PREDOSA
17 Ian 2011

Combinatia asta de culori da bine si pe sticla si pe scena politica. De fapt a ramas cam singura noastra speranta pentru anihilarea caracatitei portocalii.
STELIAN TUDOSE
17 Ian 2011

ce va mai place sa fortati lucrurile...doar asa, sa aveti ce sa scrieti. dar de buni jurnalisti ce sunteti voi, nu ati auzit despre rebranding. in fine...si eu sustin coalitia...si cred ca toti romanii o sustin. si nota 10 pentru voiculescu, omul care a reusit sa sudeze opozitia
CAZUL39
17 Ian 2011

mi se pare o chestie misto asta cu schimbarea culorilor. rosul e o culoare mai intensa, atrage mult mai mult atentia.
CORNELIUS
17 Ian 2011

nu stiu daca fix asta au avut in cap, e un pic cam exagerata ideea, dar e si amuzant cum cautati tot felul de analogii, de legaturi..oricum daca ar fi fost facuta aceasta schimbare cu scopul asta e o idee chiar foarte buna si ingenioasa
NEGATIV
18 Ian 2011

Alianta a fost o miscare desteapta din partea lui Voiculescu - altfel nu s-ar suparat tovaraseii din PDL asa..
Random imageUltimele stiri

loading...