2017-01-16 18:05

POLITICA


Să vezi ce poate face Voiculescu! Microfonul buclucaş de la Antena 1

 |  19:25
Să vezi ce poate face Voiculescu! Microfonul buclucaş de la Antena 1

Antena 1,patronată de fiicele senatorului Dan Voiculescu, a schimbat, începând din acestan, culorile folosite la microfoanele trustului, semn că Alianţa dintre PNL-PCşi PSD tinde să devină realitate.

Dacă în luna decembrie se folosea pentru fundal culoarea galbenă, iar pentru amarca sigla A1 - culoarea albastră, din 2011, în noua siglă se regăsescculorile roşu şi galben. Un fel de rebranduire în culorile mega-alianţei ce sepreconizează pe scena politică. Se ştie că liberalii folosesc galbenul pentrumaterialele lor promoţionale, în timp ce social-democraţii sunt binecunoscuţipentru culoarea roşie. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-adeclarat de-a lungul timpului un susţinător fervent al alianţei cu PNL şi PSD,susţinând că aceasta reprezintă singura formulă pentru dărâmarea Guvernului Bocşi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PEDAGOGUL
17 Ian 2011

Rebrenduirea culorilor re prezinta un lucru pozitiv .
PENTICOSTALUL
17 Ian 2011

Alianta politica intre PS D-PNL-PC, parafata la tri bunal, reduce aproape la zero sansele ca PDL sa ma i ajunga la guvernare dup a 2012 si pune punct, in mod decisiv, actualei heg emonii a PDL.
SIRIANA
17 Ian 2011

cu rebranding sau nu, cu teoria culorilor sau nu, cu orice alt detaliu lips it de importanta sau nu, sper doar ca alianta opoz itiei (indiferent de culo rile sub care va candida) sa-l repozitioneze pe ba sescu pe scena politica. dar nu oriunde, ci undeva inafara ei.
PREDOSA
17 Ian 2011

Combinatia asta de culori da bine si pe sticla si pe scena politica. De fa pt a ramas cam singura no astra speranta pentru ani hilarea caracatitei porto calii.
STELIAN TUDOSE
17 Ian 2011

ce va mai place sa fortat i lucrurile...doar asa, s a aveti ce sa scrieti. da r de buni jurnalisti ce s unteti voi, nu ati auzit despre rebranding. in fin e...si eu sustin coalitia ...si cred ca toti romani i o sustin. si nota 10 pe ntru voiculescu, omul car e a reusit sa sudeze opoz itia
CAZUL39
17 Ian 2011

mi se pare o chestie mist o asta cu schimbarea culo rilor. rosul e o culoare mai intensa, atrage mult mai mult atentia.
CORNELIUS
17 Ian 2011

nu stiu daca fix asta au avut in cap, e un pic cam exagerata ideea, dar e s i amuzant cum cautati tot felul de analogii, de le gaturi..oricum daca ar fi fost facuta aceasta schi mbare cu scopul asta e o idee chiar foarte buna si ingenioasa
NEGATIV
18 Ian 2011

Alianta a fost o miscare desteapta din partea lui Voiculescu - altfel nu s- ar suparat tovaraseii din PDL asa..

Adauga un comentariu

Random image