2016-12-11 08:11

POLITICA


Sănătatea Papei Benedict s-a deteriorat simţitor

 |  16:08
Sănătatea Papei Benedict s-a deteriorat simţitor

Starea de sănătate a Papei Benedict XVI s-a degradat în ultima perioadă, astfel încât Suveranul Pontif, în vârstă de 84 de ani, a ajuns să nu se mai poată deplasa singur decât pe distanţe mici. Benedict s-a deplasat într-un cărucior pentru a putea ţine o slujbă la basilica Sf. Petru de la Vatican. Potrivit unor surse citate de „The Telegraph”, liderul Bisericii Catolice suferă de artroză, boală care i-a afectat genunchii, şoldurile şi gleznele, înrăutăţindu-i starea fizică. Starea de sănătate a lui Benedict XVI a generat motive de îngrijorare în condiţiile în care acesta se pregăteşte pentru o vizită în Benin, cea de-a doua într-un stat african în timpul pontificatului de şase ani. Vaticanul a mai anunţat că Papa va efectua o vizită în Mexic şi în Cuba anul viitor, însă agravarea stării sale de sănătate ar putea pune în dubiu deplasarea sa pe o distanţă atât de mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-28

TAGURI: papa benedict, sanatate, suveranul pontifComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sesizare fără precedent la CCR. Ce se întâmplă cu dosarul electronic de sănătate Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituțională a României cu excepția de... 30 Noi 2016 | (0)
Papa Francisc cere iertare pentru păcatul avortului Papa Francisc a anunțat că preoții vor putea acorda permanent iertarea pentru păcatul... 21 Noi 2016 | (0)