2016-10-26 20:32

POLITICA


Sănătatea Papei Benedict s-a deteriorat simţitor

 |  16:08
Sănătatea Papei Benedict s-a deteriorat simţitor

Starea de sănătate a Papei Benedict XVI s-a degradat în ultima perioadă, astfel încât Suveranul Pontif, în vârstă de 84 de ani, a ajuns să nu se mai poată deplasa singur decât pe distanţe mici. Benedict s-a deplasat într-un cărucior pentru a putea ţine o slujbă la basilica Sf. Petru de la Vatican. Potrivit unor surse citate de „The Telegraph”, liderul Bisericii Catolice suferă de artroză, boală care i-a afectat genunchii, şoldurile şi gleznele, înrăutăţindu-i starea fizică. Starea de sănătate a lui Benedict XVI a generat motive de îngrijorare în condiţiile în care acesta se pregăteşte pentru o vizită în Benin, cea de-a doua într-un stat african în timpul pontificatului de şase ani. Vaticanul a mai anunţat că Papa va efectua o vizită în Mexic şi în Cuba anul viitor, însă agravarea stării sale de sănătate ar putea pune în dubiu deplasarea sa pe o distanţă atât de mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-28

TAGURI: papa benedict, sanatate, suveranul pontifComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

RĂSPUNS. Şi Papa ştie de problema retrocedărilor Bucureşteanul care a transmis scrisori primăriilor înfrăţite cu Bucureştiul, dar şi altor... 25 Oct 2016 | (1)
Firea anunţă că vine Papa în România Primarul general al Capitalei susţine că duce pregăteşte pentru un “eveniment istoric”:... 18 Oct 2016 | (10)