2018-12-14 22:14


Şapte morţi şi aproximativ 100 de răniţi, în urma unui act terorist la metroul din Minsk

 |  09:04
Şapte morţi şi aproximativ 100 de răniţi, în urma unui act terorist la metroul din Minsk
Explozia produsă luni seara într-o staţie de metrou din Minsk s-a soldatcu şapte morţi şi aproximativ 100 de răniţi, potrivit unei surse din cadrulpoliţiei citate de Interfax.

Poliţia dinBelarus privilegiază pista teroristă după explozia produsă luni seara într-ostaţie de metrou din capitala Minsk.

"Pista privilegiată deanchetatori este un act terorist", a declarat această sursă citată deInterfax. "Caracterul rănilor constatate conduce către ipoteza unui actterorist", a adăugat aceasta.

Explozia, care s-a produs în jurul orei locale 18.00 într-o staţiede metrou din centrul capitalei Minsk, în apropiere de Preşedinţie, a provocatmoartea a şaptepersoane. Alţi 35 de răniţi au fostspitalizaţi şi câteva zeci depersoaneprimeauîngrijiri la faţa locului, potrivit agenţiei oficiale Belta. Televiziuneabelarusă a anunţat acelaşi număr de morţi şi 90 de răniţi.

Preşedintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, a fost informat înlegătură cu această explozie şi va organiza câtmairapido reuniune de urgenţă, a anunţat unoficial din cadrul administraţiei prezidenţiale, citat de agenţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...