2017-01-23 04:45


Sărbătorile prelungite ale politicienilor

 |  21:00
Sărbătorile prelungite ale politicienilor

Vacanţa de iarnă a politicienilor e cu totul diferită de cea a oamenilor obişnuiţi. În primul rând, pentru că durează mult. Parlamentarii, spre exemplu, se întorc la muncă abia la 1 februarie. Unde au fost ei de Sărbătorile prelungite, aflaţi în cele ce urmează.

Anul acesta, preferinţele politicienilor pentru noaptea dintre ani au fost dintre cele mai diverse, optând atât pentru staţiuni din ţară, cât şi pentru locuri de peste hotare. Dacă unii dintre ei au preferat să stea acasă de Revelion cu soacrele, alţii au mers în Finlanda sau la exclusivistul Concert de la Viena.

Ziarul „Puterea” a făcut o trecere în revistă a locurilor în care politicienii, de diverse culori politice, au petrecut trecerea în noul an. Ioan Chelaru (PSD) a ales să petreacă alături de familie, în liniştea căminului propriu, mai ales că are soacra şi mama grav bolnave: ”Am petrecut Revelionul în familie, acasă. Noi, politicienii, cum suntem mereu plecaţi, e o adevărată binecuvântare să stăm cu familia. Eu am şi mama şi soacra foarte bolnave, aşa că am ales să stau în sânul familiei. Au venit şi copiii la noi, şi cuscrii noştri, a fost frumos. O petrecere în sânul familiei, bine şi cu alţi prieteni apropiaţi şi bineînţeles bucate tradiţionale româneşti”.

Elena Udrea (PDL) a petrecut Revelionul la Predeal. Aceasta a postat informaţii şi pe blogul personal referitoare la petrecerea dintre ani: ”Am petrecut Revelionul la Predeal, cu multă veselie, am avut alături oameni extrem de amabili, puși pe distracție. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012”. Totodată, au existat şi poze postate pe blog, în una dintre ele fiind alături de Vasile Blaga, preşedintele Senatului.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a petrecut Revelionul în Oradea, la un hotel de 4 stele, dotat cu băi termale. Cât despre Victor Ponta, presupunem că acesta a petrecut Revelionul undeva în Austria, dat fiind faptul că pe 1 ianuarie, la primele ore ale dimineţii, el era prezent în sala unde avea loc celebrul Concert al Filarmonicii din Viena. Împreună cu Ponta, cu soţia sa, dar şi cu omul de afaceri Sebastian Ghiţă, alături de soţie. Nu este pentru prima oară când cele două familii, Ponta şi Ghiţă, petrec împreună trecerea dintre ani. Pe 31 decembrie 2009 ei erau la hotelul Peştera din Dâmboviţa, iar pe 31 decembrie 2010, în Dubai. Reamintim că liderul PSD a scris pe blogul său că va petrece Revelionul, acasă, în familie cu soţia sa şi cei doi copii.

Printre cei care au preferat să petreacă Revelionul peste hotare se numără şi fostul ministru Sebastian Lăzăroiu, care a poposit tocmai în Finlanda, conform fotografiilor postate pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta a fost în staţiunea Sotkamo.

În ceea ce o priveşte pe Adriana Săftoiu (PNL), aceasta ne-a spus că a petrecut Revelionul la Azuga, într-un loc în care s-a simţit bine. Apoi, ministrul transporturilor, Anca Boagiu, potrivit consilierei sale,  Doina Moşneag, a petrecut Revelionul în Bucureşti.

Cât despre Raluca Turcan, aceasta a declarat că  a petrecut Revelionul la Sibiu, cu oameni de suflet, fără alţi colegi din PDL, conform spuselor sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Elena_Udrea, Vasile_ Blaga, Victor_Ponta, Adriana_ SăftoiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOROMETE
05 Ian 2012

Lăsând ranchiuna la o parte, sunt şi ei oameni, la urma urmei. În opinia mea sărbătorile de iarnă, în special crăciunul, trebuie petrecut numai cu cei dragi şi apropiaţi. Dar, mare parte din actuala şi fosta clasă politică, se cred deosebiţi de majoritatea populaţiei. Aşa s-a ajuns de petrec pe meleaguri, despre care, majoritatea află de existenţa lor doar din atlasul geografic. Alţii care-şi petrec în ţară, au gijă să invite televiziile, chipurile, ca noi să-i vedem pe ei cum îşi petrec sărbătorile, în staţiuni pe care mai au puţin şi le acaparează cu totul ei şi acoliţii lor. Cazul Poiana Braşov unde nu mai ai loc de aşa zisele ,,vip-uri din hailiful,, românesc de cel mai prost gust. Halal clasă politică.

Adauga un comentariu

Random image