2018-12-15 18:12


Sarkozy se apropie de extremişti

 |  17:25
Sarkozy se apropie de extremişti

Nicolas Sarkozy încearcă să se apropie de alegătorii extremei drepte la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale prin declaraţii dure la adresa imigranţilor. Într-un interviu radiofonic, Sarkozy a spus că ţara sa are prea mulţi imigranţi şi întâmpină dificultăţi în integrarea lor, transmite Agerpres. „Sistemul nostru de integrare nu funcţionează. De ce? Pentru că înainte să reuşim să-i integrăm pe cei care se aflau deja pe teritoriul nostru, alţii au sosit. Primind prea mulţi imigranţi am paralizat sistemul nostru de integrare”, a spus Sarkozy.

În condiţiile în care toate sondajele îl dau ca favorit în turul doi de scrutin pe socialistul François Hollande, actualul lider de la Élysée îşi pune speranţele în cele şase milioane de voturi pe care le-a primit în primul tur Marine Le Pen, lidera partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional.

Candidatul socialist la prezidenţialele din Franţa, François Hollande, este creditat, pentru turul secund al alegerilor, cu 53% din intenţiile de vot, în scădere cu un punct, faţă de 47% (+1) pentru Nicolas Sarkozy, indică un sondaj Ipsos. Hollande pierde un punct în raport cu ancheta precedentă de la 22 aprilie, în timp ce actualul şef al statului, candidat la propria succesiune, câştigă un punct procentual. Dintre cei chestionaţi şi cu intenţia de a se prezenta la vot, 22% nu şi-au exprimat o opţiune clară. Dintre alegătorii liderei Frontului Naţional (de extremă-dreapta), Marine Le Pen, numai 14% l-ar vota pe Hollande, 54% l-ar prefera pe Sarkozy, în timp ce 32% nu au o opţiune fermă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...