2019-01-17 13:11


SCANDALUL SPP. Liderii PSD şi ALDE doresc înfiinţarea unei comisii speciale care să vizeze activitatea Serviciului

 |  12:24
SCANDALUL SPP. Liderii PSD şi ALDE doresc înfiinţarea unei comisii speciale care să vizeze activitatea Serviciului

Liderii PSD şi ALDE se reunesc miercuri pentru a discuta despre posibilitatea înfiinţării unei comisii speciale care să vizeze activitatea Serviciului de Protecţie şi Pază, au declarat surse politice.

Şedinţa vine în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, în repetate rânduri pe Lucian Pahonţu, şeful SPP, că se implică politic.

Comisia de Apărare din Senat l-a invitat deja pe Dragnea să se pronunţe pe această temă, însă liderul PSD a numit invitaţia un joc politic.

"Am inteles ca a fost un vot politic la PNL să fiu chemat eu şi premierul la comisia de la Senat şi tot vot ca să nu fie chemat domnul Phonţu. E penibil să nu fie chemat subiectul discuţiei şi alţi oameni. E o gluma politică (...) E o acţiune în gluma făcută, dacă vrem serios ceva, atunci să facem o comisie specială", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă va reveni la serviciile oferite de SPP, liderul PSD a spus că reţinerea sa este legată de metoda pe care o aplică Lucian Pahonţu, şeful SPP.

"O instituţie condusă de un om să facă rapoarte informative, fără bază legală, eu nu pot beneficia. Atâta timp cât e condusă de acest domnn care are practici nelegale", a mai spus Dragnea.

Acesta a anunţat încă de luni că e nevoie de o comisie specială, după ce l-a acuzat pe Lucian Pahonţu s-ar fi implicat în politică. În susţinerea lui Dragnea a venit şi Paul Stănescu, vicepremier, care spune că a fost abordat de o persoană care i-ar fi transmis mesajul lui Pahonţu, prin care îi promitea chiar şefia PSD, după ce Liviu Dragnea va fi "executat".

La scurt timp după învestitură, întreg Cabinetul Dăncilă a renunţat la serviciile SPP, aceeaşi măsură fiind luată şi de Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-07
Citeste si:
REACȚIA lui Dragnea după ce a fost chemat la audieri în Comisia de Apărare pe scandalul cu SPP
DRAGNEA: Șeful SPP foloseşte instituţia pentru a colecta informaţii şi a INFLUENȚA oameni din Guvern și din partide
Dragnea, ATAC fără precedent la adresa SPP: ”Nu am încredere. E o problemă de SECURITATE națională”

TAGURI: spp, scandalul spp, comisie speciala, serviciul de protectie si paza,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Feb 2018

CRIMINALULASTA A RAMAS IN LIBERTATE Alo DNA!
CE RÂNJEȘTE
08 Feb 2018

DERBEDEUL ĂSTA! BĂI, AU NIȘTE FEȚEEEEE. DE NEMAIPOMENIT!
Random imageUltimele stiri

loading...