2018-10-18 14:31


Schimbarea la faţă a premierilor României. Azi, Victor Viorel Ponta. Imagini cât mii de cuvinte

 |  21:01
Schimbarea la faţă a premierilor României. Azi, Victor Viorel Ponta. Imagini cât mii de cuvinte

Victor-Viorel Ponta s-a născut pe 20 septembrie 1972 la Bucureşti. A fost premier al României în perioada 7 mai 2012 - 4 noiembrie 2015.

În 1995, Ponta a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, ulterior fiind procuror. În 2001 intră în politică şi devine şef al Corpului de Control al guvernului condus de Adrian Năstase. Ponta intră în Parlament în 2004, ca deputat de Gorj. La fel se întâmplă şi în 2008 şi 2012.

În februarie 2010, Victor Ponta e ales şef al PSD, scaun pe care l-a ocupat până în iulie 2015. Ponta a fost co-preşedinte al USL, alături de Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Pe 16 noiembrie 2014, Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, fiind învins în turul doi de Klaus Iohannis.

Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de premier pe 4 noiembrie 2015, după tragedia din cubul Colectiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

GALERIE MEDIATAGURI: schimbarea la fata a premierilor, victor ponta, imagini cat mii de cuvinte, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DESPRE VICTOR VIOREL PONTA:
18 Dec 2015

”Creație a comunistului de mătase Adrian Năstase, micul Titulescu (din profil) este un mitoman ca la carte, încercând construirea unor istorii fabuloase prin care să obțină atenția și aprecierea celor din jur. Mitomania este specifică dizarmonicilor de tip isteric, fiind un mecanism prin care individul fără conținut încearcă să se califice drept erou și salvator, fiind de fapt un încurcă-lume în cel mai bun caz sau un escroc veleitar în cazurile mai grave. Fără conștiință morală, fără responsabilitate și fără rușine, personajul Ponta este centrat pe propria-i imagine, dar și pe propriul interes, și nu se sinchisește de opinia publică, de valori și, cel mai puțin, de adevăr.
TREI CAZURI ULUITOARE
18 Dec 2015

îi construiesc portretul. Celebrul doctorat copy-paste semnalat de cea mai importantă revistă științifică din lume (Nature) în 2012, petrecerea de pomină din timpul accidentului aviatic din Apuseni și navigarea cu bărcuța trasă de jandarmi în timpul inundațiilor din Teleorman. Aceste repere vor fi suficiente pentru a înțelege fugile lui Ponta din fața unor importanți demnitari străini care doreau să-l întâlnească, asaltul împotriva statului de drept din vara anului 2015, ”privatizările” mult trâmbițate dar eșuate (Oltchim, CFR Marfă), adunătura de neispraviți (oameni incapabili de orice construcție pozitivă) din Guvern, solidaritatea cu marii infractori dovediți DNA. Tot așa vom înțelege cum prim-ministrul unei țări, încălcând orice regulă, a năvălit pentru a vizita un condamnat arestat la spitalul unde acesta își trata o zgârietură care ținea loc de tentativă de sinucidere.
PSEUDOLOGIA LUI PONTA,
18 Dec 2015

primul premier român care a reușit un guvern de cumetrie (Justiție, Interne, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Fondul de Mediu, Autoritatea Aeronautică Civilă) cu un Parlament condus de tata socru și cu soția lider formal al delegației europarlamentare, ne asigură că apartenența la plaiurile oltenești, mai ales zona gorjană, ține de competență pentru orice funcție. Mai mult, în guvern pot pătrunde și non-bipezii din orice partide, dacă acestea sunt în coaliția care l-ar face președinte. Ni-l putem închipui președintele miriapozilor, mândru că este român. Este un veritabil concurent cu Năstase, mentorul său, în indecență: a dăruit barca cu care s-a făcut de pomină locuitorilor inundați, pentru muzeul comunei. Glumă de nesimțit cinic. Fabulistul Esop ar spune despre Ponta: ”Cu cât este mai mică mintea, cu atât mai mare este îngâmfarea”.
TOT REGRETATUL FLORIN TUDOSE
18 Dec 2015

relata despre atitudinea lui Ponta în afacerea LuKoil, alături de declarația lui Băsescu:“Indrazneala lui Basescu trimitandu-i la plimbare pe cei de la Lukoil, trebuia facuta de catre toti politicienii de ieri si de alaltaieri! Eu n-am mai vazut o alta atitudine transanta ca a presedintelui, la niciun alt politician ceea ce e de SALUTAT! (aici are dreptate); Din aceasta declaratie ca sa fiu transant, profilul lui Ponta, nu exista))) daca presedintele unei tari ar putea sa faca astfel de lucruri (ingerinta in treburile Justitiei prin presiunea maxima asupra magistratratilor, procurorilor care se ocupa de caz..) pe motive diverse (cea ipocrita de falsa mila fata de situatia membriilor, familiilor care lucreaza pe platforma – 750 -1000 cel mult, nu 3.500 cum s-a spus…) acea persoana nu ar putea fi presedinte; Analiza simpla de continut - declaratiile care au avut efecte: Lukoil a cerut avizele de mediu pt.a incepe productia; li s-a spus ca nu merge cu santajul; pres.Basescu spunea ca Ponta face un fel de putinism cu toti; Putin, cand s-a dus sa zica “faceti asa si-asa…”s-a referit la cei din Lukoil, nu la procurori! Dar si Ponta a facut cu procurorii… ca la scoala!
CE DENOTA
18 Dec 2015

atitudinea viitoare a lui Ponta: chiar daca ne promite ca nu va fi al doilea Basescu, se amesteca prea mult in atributiile, treburile Justitiei! A spus procurorilor cum AR TREBUI sa faca urmarirea penala, in virtutea faptului ca a fost procuror; Dupa Ponta, Romania ar arata dupa dispozitiile si ideile lui Ponta fara a se consulta cu cineva, la cheremul UNUI GRUP care-i influenteaza spre aceste idei; In cazul Lukoill - pentru un interes meschin de voturi, sa vada lumea ca are grija locurilor de munca; Lukoill da materie prima Oltchim, unde merg de ‘duduie’;
PONTA PARE CA
18 Dec 2015

lupta pentru tara, dar se lupta cu Basescu. El lupta de fapt pentru el, se autoipostasiaza in auto-stiutor! Micimea micului Titulescu din profil, este un mitoman “ca la carte”, cautand sa obtina admiratie, sa fie urmat: “‘Ia uite! Am gasit Solutia!” Avand aceasta tendinta, preia cu o usurinta periculoasa tot felul de idei de la contra-candidati (deci, si aicea plagiaza; Vrea dezbateri nationale pentru monarhie, cand ar trebui pentru inceput, sa se stabileasca mai intai ce forma de guvernare ar fi buna, ideala pentru romani(parlamentara sau republica prezidentiala), ceea ce denota un cameleonism, notat si in “Psihopolitica”: aceasta dorinta de a fi in centrul atentiei, de a capta atentia celorlalti, ;
CUM AR ARATA
18 Dec 2015

adminstratia prezidentiala sub conducerea lui Ponta: o Romanie condusa de o administratie prezidentala foarte categorica in care ar fi dupa cum i s-ar nazarii suparandu-se ba pe Primul ministru, ba pe presa, luand masuri impotriva lor prin “faceti cum va spun eu!” Un presedinte de tip dictator, printr-o dictatura personala, prea repede instaurata prin…. PONTISM! S-ar instaura din prima, in regim GIRUETA! Daca se uita intr-o parte, vrea sa vada aplauze! Daca se uita in cealalta parte – aplauze! Oriunde s-ar rasucii – aplauze; Dupa cum si in privinta privirii spre spre China, acord prin…aplauze! Spre Sua – tot asa! Din pacate, se uita prea mult spre Rusia si o face…..cu frica!”
POVESTEA PROCURORULUI SECURIST
18 Dec 2015

1. Era odata ca niciodata o papusa securista manuita de Maior , Ghita, Rus, Sarbu... care mituia biserica cu banul adica ochiul-dracului cerand ca preotii sa intre in campania electorala ! 2. Era odata ca niciodata un PSD care ne-a mintit cu -Jos Basescu ! si ne-a dat Coabitare . 3. Era odata ca niciodata un plagiator care ne-a mintit cu -Dreptate pana la capat ! si ne-a dat Kovesi la DNA . 4. Era odata ca niciodata un Mikey Mouse care s-a sucit in problema Chevron si RMGC si care a asmutit jandarmii pe romanii de la Pungesti precum comunistii la colectivizare in anii 50 5. Era odata ca niciodata un premier securist care a marit anual bugetele babane ale SRI ,SIE ,STS ,ANI, DNA.... instrumente de politie politica basiste .
Random imageUltimele stiri


loading...