2018-12-15 02:11


Schimbarea la faţă a şefilor SIE. Azi, Cătălin Harnagea. Imagini cât mii de cuvinte

 |  21:01
Schimbarea la faţă a şefilor SIE. Azi, Cătălin Harnagea. Imagini cât mii de cuvinte

Cătălin Harnagea s-a născut la 1 aprilie 1958, în Bucureşti, şi a fost director al Serviciului de Informaţii Externe în perioada 1997-2001.

Harnagea a absolvit cursurile Facultăţii de Construcţii Hidrotehnice din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti, ulterior lucrând ca inginer constructor la “Energoconstrucţia”. După Revoluţie, Harnagea devine ziarist de politică externă la Jurnalul internaţional, Viitorul românesc, Formula AS şi România liberă, ocupând funcţii de redactor, şef de departament, director executiv. În anul 1994, devine redactorul şef al Agentiei de ştiri ARPress.

În 1996, Cătălin Harnagea e şef al campaniei electorale a lui Victor Ciorbea, candidat la Primăria Capitalei, iar apoi coordonator între campania electorală a Convenţiei Democrate din România şi campania prezidenţială a lui Emil Constantinescu.

Pe 1 decembrie 1996, Cătălin Harnagea devine consilier prezidenţial pentru probleme interguvernamentale, neguvernamentale şi administraţie locală, cancelarie şi protocol. La 30 iulie 1997, Harnagea e numit şef al SIE, funcţie pe care o ocupă până pe 1 februarie 2001. Lucrează la Petromidia până în 2002.

La alegerile parlamentare din 2008, Harnagea a candidat la Vâlcea pentru un fotoliu de deputat din partea PNL, dar a pierdut în faţa unui candidat local. Fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a lansat în 2014 Partidul Liberal Reformator (PLR), iar Cătălin Harnagea i-a fost alături. PLR a fuzionat la data de 19 iunie 2015 cu Partidul Conservator, formând ALDE, Harnagea fiind lider al formaţiunii în Vâlcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

GALERIE MEDIATAGURI: schimbarea la fata a sefilor sie, catalin harnagea, imagini cat mii de cuvinte, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HMM....
20 Ian 2016

Nu ăsta l-a susținut și promovat pe Tonta? Tonta nu este produsul lui nițel ”acoperit”?
Random imageUltimele stiri


loading...