2018-10-17 14:46


Schimbarea la faţă a şefilor SRI. Azi, Costin Georgescu. Imagini cât mii de cuvinte

 |  21:01
Schimbarea la faţă a şefilor SRI. Azi, Costin Georgescu. Imagini cât mii de cuvinte

Costin Georgescu s-a născut pe 22 februarie 1942, la Craiova, iar în 1967 a absolvit Facultatea de Construcţii Hidrotehnice din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti.

După facultate, Georgescu a lucrat ca inginer, şef de şantier, şef grup de şantiere, director tehnic proiectare şi director de trust de construcţii. A îndeplinit apoi funcţia de director de dezvoltare la Societatea “R” SA, societate din care făcea parte “România Liberă” (1992-1996).

La alegerile parlamentare din 1996, Costin Georgescu (PNL) a fost ales deputat de Alba pe listele Convenţiei Democrate Române. Ca deputat, el a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor.

Costin Georgescu părăseşte Parlamentul, după ce a fost numit numit în funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI). Până în decembrie 2000, când a demisionat de la SRI, Georgescu s-a opus Legii Ticu, prin care se dorea deconspirarea ofiţerilor SRI, care au lucrat pentru Securitate.

În perioada 12 ianuarie 2001 - 24 august 2004, Georgescu a fost ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cipru.

În ultimii ani, Costin Georgescu e invitat frecvent al televiziunilor de ştiri, unde dezbate teme de securitate. În iunie 2013, a povestit la Realitatea TV cum SUA s-au opus intrării României în NATO în 1997. “Ne-am dorit toţi să intrăm în NATO la Madrid în 97, am sperat. N-am intrat. Franţa ne-a susţinut teribil atunci, Jacques Chirac, preşedintele Franţei s-a bătut pentru noi la Madrid. Cine s-a impotrivit? Întâmplător, americanii mai mult. Pe urmă au recunoscut greşeala, dna secretar de stat Albright când a venit în România după nişte ani de zile a zis «îmi pare rău, a fost una din greşelile mele, România trebuia să intre în NATO atunci»”, a afirmat Georgescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

GALERIE MEDIATAGURI: schimbarea la fata a sefilor sri, costin georgescu, imagini cat mii de cuvinte, craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


L-AM AUZIT
09 Ian 2016

și pă-sta la tembelizor, inclusiv acu 2 ani în ajun de reamintire a loviturii de Stat din 89 -pe șarpele-ăla cu okelari de Virgil Măgureanu (odios până-n vârf de coadă și pătruns până-n albul ochilor de jivină scârboasă, lovit iremediabil în ADN) - și m-a-ncercat GREAȚA și DEZGUSTUL profund! Au senzația (în prostia lor de băieți cu ochi albaștri) că toată lumea e oligofrenizată și nu se PRINDE când ei manipulează, când mint de îngheață apele, când dezinformează ȘI....când pupă la cur cu sârg (prin ceea ce spun/emit) pe CINE TREBUIE, crezând astfel că-și plătesc datoria față de cei care i-au promovat în funcție, i-au ținut/îi țin nebăgați la zdup ori condamnați pe viață în pușcărie, pt.că pedeapsa cu moartea (la noi) s-a abolit, din păcate...așa, maimuțica asta cu cercei joacă și ea cum i se cere...cu ton, cu semiton, bariton...dar CUM TREBUIE!
Random imageUltimele stiri


loading...