2018-12-14 00:50


Scrisoare: “V-am mărit pensia”. PDL activează reţeaua informatorilor din fiecare bloc

 |  19:03
Scrisoare: “V-am mărit pensia”. PDL activează reţeaua informatorilor din fiecare bloc
Democrat-liberaliitrimit scrisori pensionarilor în care sunt anunţaţi că li s-au majorat pensiile,datorită „performanţei” Guvernului Boc. Pentru a afla adresele,parlamentarii PDL susţin că se bazează pe o reţea specială, formată din„informatorii de la bloc”.

Deputatul PDL MariusSpânu a explicat la o emisiune tv cum ajung scrisorile exact la pensionarii ceaparţin grupelor I şi II de muncă, în condiţiile în care datele nu suntpublice. „Dumneavoastră faceţi o afirmaţie foarte gravă. Poate auprimit toţi pensionarii. Fiecare partid este organizat, să spunem aşa, lanivelul secţiilor de votare. Ei ar trebui să ştie, să scaneze bloc cu bloc, săspună cine locuieşte acolo, care sunt membri PDL, care sunt simpatizanţii”, aprecizat Spânu. Democrat-liberalul a detaliat schema prin care scrisorile nu serătăcesc. „Vreţi să vă zic cum fac eu în colegiul meu? Bloc cu bloc, bine, nuam sută la sută despre fiecare, dar ideea e să ajungi să ai în fiecare bloc unmembru de partid care să-ţi spună ce se întâmplă în blocul ăla. Asta înseamnăun partid”. Deputatul PNL, Relu Fenechiu, a declarat că li s-a cerut tuturorparlamentarilor PDL să trimită aceste scrisori pensionarilor. Potrivitacestuia, Direcţia de Muncă ar fi venit în ajutorul PDL-ului, furnizând bazelede date.

„O veste cu adevărat bună”

Deputatul PDL DanRadu Zătreanu a trimis tuturor pensionarilor din colegiul său scrisori în caresunt anunţaţi “cu bucurie” că li s-a mărit pensia. “Mă bucur că aţi primit o veste cu adevărat bună: vi s-a măritpensia, ca urmare a recalculării şi reîncadrării într-o nouă grupă de muncă.Această majorare pe care o meritaţi a fost posibilă prin grija Guvernuluicondus de Emil Boc care a impus principiul contributivităţii la stabilireacuantumului pensiilor şi a eliminat privilegiile de care dispuneau doar unnumăr restrâns de pensionari cu ”pensii de lux”. (…) Personal, sunt fericit căaţi putut primi această veste bună acum, cu puţin timp înaintea SfintelorPaştelui, care vă doresc să vină cu bucurii din partea celor dragi şi să văgăsească sănătoşi!”, se arată în scrisoarea expediată de deputatul PDL Zătreanuşi găsită în cutia poştală de pensionarii din Colegiul 14, Bucureşti. În urmă cu două săptămâni, pensionarii din categoria I şi II de muncă au primit acasă, în căsuţapoştală, scrisori semnate de Bogdan Cantaragiu, deputat PDL. „A venit momentulsă vă răsplătim truda, tenacitatea şi încrederea acordată sistemului de pensii.Noi nu i-am uitat pe cei dragi nouă care, acceptând în tăcere expunerea la riscprofesional, cu consecinţe serioase asupra sănătăţii şi securităţii proprii, aumers la serviciu, uneori şi noaptea, pentru a ne duce dimineaţa la şcoală penoi, copiii de atunci. Este rândul nostru să ne revanşăm acum pentru că aţilucrat în condiţii deosebite şi speciale ca noi să fim astăzi ceea ce suntem”,se arată în scrisorile semnate de preşedintele Organizaţiei PDL Sector 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...