2018-07-20 21:08


Scrisoarea deschisă a lui Robert Negoiţă către Vasile Blaga

 |  18:08
Scrisoarea deschisă a lui Robert Negoiţă către Vasile Blaga

Domnule Vasile Blaga,

Aş putea să încep să vă spun şi eu că presa a scris despre dvs. că sunteţi „adevărata regină a vămilor din România” sau că sunteţi „un căprar” sau că fiul dumneavoastră s-a înfruptat din contracte enorme cu statul sau că sunteţi protectorul unui personaj precum Emil Sabo, cel cu piscinele de la sate şi mai multe dosare la DNA.

Aş putea să vă spun şi că aţi fost ales senator într-un colegiu din sectorul 3 şi nu aţi acordat nici o audienţă cetăţenilor pe care teoretic îi reprezentaţi, că nu aţi venit niciodată în colegiul dvs. să vedeţi ce spun oamenii, să-i întrebaţi dacă „trăiesc bine”, aşa cum le-aţi promis. Dar oamenii nu vă interesează. Vă interesează doar puterea, prezervarea funcţiei de senator, fără să faceţi nimic cu adevărat pentru oameni.

Nu vreau, însă, să intru în nici o polemică cu dvs.

V-am considerat întotdeauna altfel decât Elena Udrea, v-am considerat un om serios.

Însă, modul în care aţi împrumutat din limbajul agresiv, lipsit de nuanţe şi, mai ales, de un egoism fără margini al doamnei Elena Udrea mă face să vă scriu astăzi.

Domnule Vasile Blaga, aşezându-vă pe acelaşi aliniament politic cu Elena Udrea şi gruparea de zgomot şi intoxicare a acesteia, nu faceţi decât să vă asociaţi conceptului de politică lipsită de respect pentru oameni, pe care această doamnă îl întruchipează până la identitate.

Nu vă sugerez în nici un caz să aveţi un conflict cu doamna Udrea. Vă sugerez o delimitare minimală faţă de o formă de a face politică întoarsă total cu spatele la oameni.

Este corect să vă apăraţi colegii, şi acest lucru îl pot aprecia. Dar, vă rog, nu o faceţi la fel cum încearcă doamna Udrea să-şi apere interesele legate de dl Liviu Negoiţă.

Protejaţi-l cu respect pentru oameni, nu împotriva oamenilor şi, mai ales, nu împotriva adevărului şi a dreptăţii.

Cu toate acestea, cu respect,

Robert

(nu scriu şi Negoiţă pentru a nu se crea confuzii)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-30

TAGURI: scrisoare deschisa, vasile blaga, robert negoita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TATăL HAIDUCILOR
08 Iun 2012

Domnule negOITA vad ca va scrie bine cine va scrie articolele dar datoriile la stat de milioane de euro când le plătiți ? Așteptați sa deveniti primar sa vina noi sponsori....
SOSO
08 Iun 2012

Ce baiat fin e NEGoitza....incearca sa se dea cu Dior , dar tot miroase a balega...
MARIANA BRASOV
08 Iun 2012

ce oligofren este pachita asta de pedofil, pai tu te compari cu Vasile Blaga pedofil si tepar ce esti.plateste datoriile la stat nu te fa ca nu le ai imbecilule.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova