2018-12-13 06:28


Se apropie alegerile. Partidele trimit elevii în excursii electorale.

 |  16:25
Se apropie alegerile. Partidele trimit elevii în excursii electorale.

În multe filiale din ţară, membrii partidelor au ales să îşi înceapă campania preelectorală oferind elevilor excursii gratuite. Reprezentanţii partidelor care au ales această strategie fac parte din UNPR, PSD şi PDL.

Ultimul exemplu vine din partea filialei UNPR din Caraş-Severin, care a organizat o croazieră pe Dunăre, împreună cu 400 de elevi. Vicepreşedintele UNPR, Ion Tabugan, a declarat că această excursie a fost oferită drept recompensă copiilor care au avut rezultate deosebite la învăţătură.  Organizaţiile zonale ale UNPR din Reşiţa, Bocşa, Oraviţa, Valea Bistrei, Caransebeş, Valea Almajului, Anina şi Băile Herculane pregătesc în zilele de 20, 21, 27 şi 28 august croaziere pe Dunăre. Acţinea UNPR se va repeta şi în data de 3 septembrie.

Deputatul PSD, Marian Ghiveciu, a organizat pentru elevii din Pogoanele mai multe concursuri, iar câştigătorilor le-a oferit, drept cadou, excursii la Bucureşti, la Palatul Parlamentului. Elevii, care au ocupat primul loc după câştigarea unor probe, au fost trimişi în tabără la Năvodari, pentru 7 zile. Deputatul PSD a declarat că nu a organizat acţiunea în numele partidului pe care îl reprezintă şi a adăugat că el a suportat “toate costurile financiare”.

Şi în judeţul Prahova, mai exact în Scorţeni, candidatul PDL la primăria comunei a apelat la o excursie electorală. Peste 300 de copii au fost duşi la circ în Bucureşti. Aici, li s-a oferit gratuit o masă şi o carte cu autograful candidatului PDL, Mihai Neacşu. Părinţii care i-au însoţit pe elevi în excursie au primit broşuri cu Legea educaţiei şi scrisori din partea aceluiaşi Mihai Neacşu, în care îi asigură că viitorul copiilor îl preocupă.

O excepţie de la regulă pare să fie Neculai Onţanu, primarul sectorului 2 din Bucureşti. El organizează excursii pentru toate grupele de vârstă, fără să existe vreo urmă de discriminare. Ultima excursie a fost pe data de 6 august, cu plecare la ora 6 din curtea primăriei. Convoiul de saşe autocare a fost completat de o maşină de la Poliţia Locală, o maşină de Ambulanţă şi una de la Asistenţa Socială. Neculai Onţanu este cunoscut în rândul alegătorilor pentru excursiile pe care le organizează pentru locuitorii sectorului 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...