2018-12-10 02:50


Se coagulează forţele de dreapta? Întâlnire PNŢCD-Băsescu la Cotroceni

 |  15:50
Se coagulează forţele de dreapta? Întâlnire PNŢCD-Băsescu la Cotroceni

Preşedintele Traian Băsescu i-a primit astăzi la Palatul Cotroceni pe liderii tuturor grupărilor politice din PNŢCD: Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu, Vasile Lupu şi Marian Miluţ. Întâlnirea a durat  circa două ore şi jumătate, iar la final ţărăniştii au evitat să dea prea multe detalii, ei spunând doar că s-a discutat despre “problemele ţării”.

”O vizită de toamnă. Eu i-am prezentat nişte probleme ale ţării, corupţia din Justiţie, problema fondului bisericesc ortodox din Bucovina, problema agriculturii şi altele. Pe plan politic, noi ne ocupăm de Opoziţie, domnul preşedinte ţine tonul majorităţii şi mai mult nu avem ce spune”, a afirmat Vasile Lupu, citat de Agerpres. Întrebat dacă preşedintele Băsescu le-a propus ţărăniştilor să se alăture “mişcării populare”, Vasile Lupu a răspuns: “Nici într-un caz”, menţionând că nu el a cerut primirea la Cotroceni.

Victor Ciorbea şi Aurelian Pavelescu au fost rezervaţi în ceea ce priveşte declaraţiile la plecarea de la Palatul Cotroceni. “Tot timpul venim şi suntem optimişti”, a afirmat Pavelescu, care a mai fost văzut la Palatul Cotroceni şi săptămâna trecută. El a completat că nu există mai multe aripi în PNŢCD şi speră să se înţeleagă că este vorba despre un singur partid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZEKA
28 Oct 2011

ce s-ar mai baga si pavelescu la ros ciolanul. dupa atata opozitie ar fi mai dulce decat friptura.
Random imageUltimele stiri


loading...