2017-01-20 16:04

POLITICA


Se naşte un nou tandem: Geoană şi Boc

 |  15:37
Se naşte un nou tandem: Geoană şi Boc

Un cuplu surprinzător ia fiinţă pescena politică -Mircea Geoană şi Emil Boc. Preşedintele Senatului şi premierulse afişează din ce în ce mai des împreună la evenimente importante.

Celemai recente imagini în care primul-ministru şi preşedintele Senatului apar împreunăsusţinând aceeaşi cauză sunt de joi. Emil Boc şi Mircea Geoană au fost cele maiînalte capete politice de la noi care au participat ieri la sărbătorirea zileinaţionale a Franţei organizată de ambasadorul francez la Bucureşti. Atât preşedinteleBăsescu, cât şi ministrul de externe, Teodor Baconschi au lipsit de laeveniment. În absenţa lor, Boc şi Geoană au fost cei care au transmis obişnuitelemesajele diplomatice de solidaritate. Mai mult, premierul l-a prins în braţe peambasador, când acestuia i s-a făcut rău din cauza căldurii foarte mari.

Participareaîn tandem a lui Emil Boc şi Mircea Geoană la ziua naţională a Franţei nu esteun eveniment singular la care cei doi s-au tras în poze şi au ţinut discursuri.Ei au procedat similar şi în urmă cu zece zile, la sărbătorirea zilei naţionalea SUA. Şi de acolo Traian Băsescu şi Teodor Baconschi au lipsit, deşi fuseserăinvitaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image