2018-12-19 00:19


Se schimbă Guvernul

 |  19:33
Se schimbă Guvernul

Elena Udrea, ministru al turismului şi vicepreşedinte PDL, dă asigurări că în toamnă Guvernul va fi schimbat. Ea a declarat miercuri că, în scurt timp, va fi înfiinţat un nou minister, cel destinat atragerii fondurilor europene. Ministrul nu a spus cine va fi cel propus să-l conducă, limitându-se a afirma doar că „va fi cu certitudine un om ce are o bună imagine la Bruxelles”. Menţionăm că pentru a înfiinţa un nou post de ministru, întregul Cabinet Boc are nevoie de un vot de încredere al Parlamentului. Reamintim că Elena Udrea declarase recent şi că se impune o remaniere guvernamentală „pe ici, pe colo”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PREMIERUL
31 Aug 2011

UDREA ELENA=PAPAGALITA(multicolora); UDREA ELENA=CRETINA(tot ce prinde in mana duce la gura); UDREA ELENA=SCHIZOFRENIC(face politica de centurista); UDREA ELENA=1,5 NEURONI(obositi datorata suprasolicitarilor nocturne). UDREA ELENA= CIOCIOLINA de Romania.Daca rezolvati acest sistem de ecuatii o sa obtineti o solutie unica UDREA ELENA este UN MARE RAHAT POLITIC tamiiat de BACONSCHI.
RASPUNS
31 Aug 2011

UDREA ELENA = singurul ministru preocupat in totalitate sa lase la finalul mandatului realizari palpabile si folositoare tarii din al carui guvern a facut parte.
PRIMARUL GENERAL
31 Aug 2011

UDREA ELENA= si PARANOIA se crede la Gradinita unde ar avea de facut parcuri si sali de sport, pe sume fabuloase, fara utilitate publica (urmeaza ca o comisiei a UE sa vada preocuparile si realizarile palpabile) in sate si comune fara apa curenta, canalizare, gaze drumuri pietruite sau asfaltate, scoli ori spitale. UDREA ELENA= VISE EROTICE.
Random imageUltimele stiri


loading...