2017-01-17 05:02

POLITICA


Se schimbă Guvernul

 |  19:33
Se schimbă Guvernul

Elena Udrea, ministru al turismului şi vicepreşedinte PDL, dă asigurări că în toamnă Guvernul va fi schimbat. Ea a declarat miercuri că, în scurt timp, va fi înfiinţat un nou minister, cel destinat atragerii fondurilor europene. Ministrul nu a spus cine va fi cel propus să-l conducă, limitându-se a afirma doar că „va fi cu certitudine un om ce are o bună imagine la Bruxelles”. Menţionăm că pentru a înfiinţa un nou post de ministru, întregul Cabinet Boc are nevoie de un vot de încredere al Parlamentului. Reamintim că Elena Udrea declarase recent şi că se impune o remaniere guvernamentală „pe ici, pe colo”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PREMIERUL
31 Aug 2011

UDREA ELENA=PAPAGALITA(mu lticolora); UDREA ELENA=C RETINA(tot ce prinde in m ana duce la gura); UDREA ELENA=SCHIZOFRENIC(face p olitica de centurista); U DREA ELENA=1,5 NEURONI(ob ositi datorata suprasolic itarilor nocturne). UDREA ELENA= CIOCIOLINA de Rom ania.Daca rezolvati acest sistem de ecuatii o sa o btineti o solutie unica U DREA ELENA este UN MARE RAHAT POLITIC tamiiat d e BACONSCHI.
RASPUNS
31 Aug 2011

UDREA ELENA = singurul mi nistru preocupat in total itate sa lase la finalul mandatului realizari palp abile si folositoare tari i din al carui guvern a f acut parte.
PRIMARUL GENERAL
31 Aug 2011

UDREA ELENA= si PARANOIA se crede la Gradinita un de ar avea de facut parcu ri si sali de sport, pe s ume fabuloase, fara utili tate publica (urmeaza ca o comisiei a UE sa vada p reocuparile si realizaril e palpabile) in sate si comune fara apa curenta, canalizare, gaze drumuri pietruite sau asfaltate, scoli ori spitale. UDREA ELENA= VISE EROTICE.

Adauga un comentariu

Random image