2017-01-19 11:01

POLITICA


Secretele unui preşedinte american

 |  19:05
Secretele unui preşedinte american

Ea i-a spus mereu "Dl Preşedinte",  nu Jack. El a refuzat să o sărute pe buze atunci când au avut contact sexual. Mimi Alford avea 19 ani atunci când a devenit internă la Casa Albă şi, după 50 de ani, ea a lansat o carte în care povesteşte aventura sa de 18 luni cu John Fitzgerald Kennedy.

Femeia susţine că era virgină când a fost sedusă în timpul unei petreceri desfăşurate la Casa Albă. Totul s-a întâmplat în camera lui Jackie Kennedy împreună cu alţi doi colaboratori ai preşedintelui şi cu o altă tânără.  De asemena, ea afirmă că a fost forţată de acesta să încerce droguri. La o altă petrecere desfăşurată la Hollywood, la ferma lui Bing Crosby, preşedintele a întrebat-o dacă vrea droguri, care ar stimula inima şi îmnunătăţi sexul. Când femeia a spus nu, JFK a obligat-o să ia. El nu a încercat droguri. Ea povesteşte şi că a fost provocată să facă sex oral cu prietenul cel mai bun al acestuia, Dave Powers, în timp ce JFK privea. În ciuda acestor secrete întunecate, Mimi Alford spune că preşedintele era „jucăuş“, având momente cand putea fi şi „seducător” , sexul cu el fiind descris ca „variat şi distractiv“. Cea mai mare parte a timpului o petreceau făcând băi lungi.

În  timpul aventurii lor amoroase, Alford a avut impresia că a rămas însărcinată cu preşedintele american, dar a fost vorba despre o alarmă falsă, cu toate că preşedintele s-a oferit să o ajute să facă un avort, ilegal în America acelor ani.

Ultima întâlnire a celor doi amanţi a avut loc, spune Alford, cu o săptămână înainte ca JFK să fie împuşcat, pe 15 noiembrie 1963, la un hotel din Manhattan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: John Kennedy, Mimi Alford, aventură, sex, droguri, carte, scandalos, secreteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image