2018-12-19 05:33


Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care trebuia să se discute demisia lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc

 |  07:57
Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care trebuia să se discute demisia lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc

Membrii PSD au fost anunţaţi că şedinţa Comitetului Executiv, programată pentru miercuri ora 16.00, în cadrul căreia ar fi trebuit să se discute demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al partidului, nu va mai avea loc deoarece în jurul acelei ore va fi depunerea jurământului de noul ministru MDRAP.

Printr-un anunţ transmis marţi seara, social-democraţii au fost anunţaţi că ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va avea loc la ora 16.30, motiv pentru care şedinţa Comitetului Executiv nu mai poate începe la ora 16.00.

La această oră se ştie că şedinţa Comitetului Executiv nu va mai avea loc miercuri, ci va fi amânată", au declarat surse din PSD pentru Mediafax.

Luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Liviu Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia. În aceste condiţii, premierul Victor Ponta a anunţat că a fost programată, pentru miercuri, o şedinţă a Comitetului Executiv, la care participă mai mulţi membri PSD, în care să fie luată o decizie în acest sens.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: sediinta, comitet, executiv, psd, trebuie, discuta, demisie, liviu, dragnea, nu, are, loc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Mai 2015

Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
ANONIM
20 Mai 2015

@MARIANA ar fi bine sa te ocupi de CARACUDA asta de TR pe care tu sari sa-i ocupi atentia, ia-te la paruiala cu CATALINA, BOMBONICA, TURCOAICA-fina, etce nevoie de putin circ ca la MAFIOTUL Nichita de la IS care vrea ca printr-un dosar penal penibil de amorez sa se ALBEASCA de toate fraciuni9le de sute de milioane de euro, n-o sa-i mearga nici lui si nici PUIULUI de MILITIAN Dragnea cu golanie ieftina.............................
Random imageUltimele stiri


loading...