2019-02-24 01:14


Şedinţă de urgenţă în PSD

 |  11:14
Şedinţă de urgenţă în PSD

Trei probleme au de pus la punct liderii PSD, pentru care Liviu Dragnea i-a convocat în şedinţă de urgenţă. Moţiunea de cenzură, gestionarea situaţiei după abrogarea OUG şi demiterea ministrului Justiţiei sunt temele principale de discuţii.

Situația tensionată prin care trece România în ultima perioadă ca urmare a protestelor masive ce au dus la abrogarea ordonanței de urgență privind modificarea Codului penal a băgat PSD-ul în alertă. Liviu Dragnea i-a băgat luni dimineață într-o ședință de urgență cu premierul Sorin Grindeanu și ministrul Justiției Florin Iordache pentru a stabilit planul de acţiune.

Printre subiectele abordate s-a numărat moțiunea de cenzură depusă de PNL, care va fi discutată în Parlament și care, probabil, miercuri va fi votată în plen. Sorin Grindeanu vrea să se asigure în acest context că majoritatea parlamentară PSD-ALDE- UDMR va reuși să doboarea moțiunea opoziției.

Un alt subiect abordat a fost situația lui Florin Iordache, dacă acesta va rămâne în continuarea la conducerea ministerului Justiției în condițiile în care numeroase persoane, printre care chiar și Liviu Dragnea, i-au reproșat felul în care a gestionat situația cu ordonanța de urgență.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: psd, sedinta, urgenta, probleme, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
06 Feb 2017

Chiar si Liviu? Pai el l-a pus pe diliul ala de Ciordache sa faca ce-a facut.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...