2019-03-22 14:30


Ședință DECISIVĂ în Coaliție. Tăriceanu anunță ce a NEGOCIAT cu Dragnea

 |  19:55
Ședință DECISIVĂ în Coaliție. Tăriceanu anunță ce a NEGOCIAT cu Dragnea

Componența finală a viitorului Cabinet Dăncilă este pe cale de a fi decisă în forma sa finală. Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că la întâlnirea de joi cu liderul PSD Liviu Dragnea s-a stabilit că nu va exista o restructurare a Guvernului, ci doar o schimbare a unor miniştri din partea PSD.

"Ne-am întâlnit să punem la punct unele detalii legate de şedinţa Birourilor permanente de vineri şi de şedinţa de luni a Parlamentului în care va fi votul de învestitură pentru premierul desemnat. Nu am negociat nimic. Discuţiile pe aceste subiecte au decurs într-o atmosferă foarte colegială. Ca atare, toate speculaţiile din ultima perioadă nu au avut niciun fel de fundament. 

Relaţia dintre PSD şi ALDE a funcţionat foarte bine, nu am avut niciun fel de discuţii câtuşi de puţin contondente pe aceste subiecte. De la început am convenit că nu vom face o restructurare a Guvernului. Acest lucru pot să vi-l confirm, dar este un bun prilej pentru a evalua activitatea unora dintre miniştri şi, în câteva cazuri, puţine, vor exista nume noi", a afirmat Tăriceanu, joi, la Antena 3.Întrebat dacă ALDE îşi păstrează aceleaşi portofolii şi aceiaşi miniştri, Tăriceanu a confirmat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: sedinta, coalitie, psd, alde, dragnea, tariceanu, guvern, dancila, ministri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GUVERN
25 Ian 2018

Nu intereseaza ce au negociat doi ratati Fac romania de ras cu un guvern de incompetenti si penali.bai ati vazut-o pe halep?ea este romania a vazut-o o lume intreaga .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...