2019-05-19 21:58


Ședință DECISIVĂ în PSD. Ce SURPRIZE pregătesc duminică liderii partidului

 |  14:52
Ședință DECISIVĂ în PSD. Ce SURPRIZE pregătesc duminică liderii partidului

Social-democraţii ar putea lămuri, duminică, într-o şedinţă informală a membrilor CEx, oportunitatea unei ordonanţe privind amnistia şi graţierea. În ciuda controverselor, mulţi PSD-işti recunosc deschis că îşi doresc această măsură.

Duminică ar putea să fie luată în discuţie controversata ordonanţă privind amnistia şi graţierea. Totul, după ce unul dintre lideri, primarul sectorului 1 Daniel Tudorache, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a spus că va ridica problema în partid şi va cere un vot. Social-democraţii vor avea, duminică, două reuniuni de partid - Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional.

Este așteptat ca în ședința CEx social-democrații să discute despre adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere. O solicitare în acest sens a formulat deja primarul sectorului 1, Daniel Tudorache. „Ideea e să ştim, ori e albă, ori e neagră. Se discută pe la colţuri de amnistie şi graţiere. Trebuie să discutăm în Cex dacă mergem mai departe sau nu, ca să închidem acest subiect”, a declarat Daniel Tudorache la Digi24.

Un punct de vedere clar de la premier sau ministrul justiţiei, cei care ar promova direct un asemenea act normativ, nu avem încă. Potrivit Adevărul, ei n-ar fi de acord. Știm însă părerile unor social-democraţi care susţin un asemenea demers, iar unul dintre ei este Florin Iordache, fostul ministru al justiției și „părintele” celebrei ordonanțe 13.

Pe de altă parte, Consiliul Naţional al PSD se reuneşte duminică, la Palatul Parlamentului, în cadrul reuniunii urmând a fi validat preşedintele CN şi să fie aleşi şefii departamentelor de specialitate ale social-democraţilor. Reuniunea este programată să înceapă la ora 16:00.CN al PSD se va constitui după noul statut, având în componenţă parlamentari - senatori, deputaţi -, miniştri, preşedinţii consiliilor judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, primarii marilor oraşe, câte trei primari din principalele comune din fiecare judeţ, liderul Ligii Aleşilor Locali judeţeni, europarlamentari. În cadrul reuniunii va fi validat preşedintele Consiliului Naţional. Cândva, funcția i-a aparținut lui Adrian Năstase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: sedinta, psd, membri cex, lideri psd, amnistie, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA FARA ROST
16 Dec 2018

SUNTEM IN SITUATIA DEZASTRUOASA IN CARE TOATE INSTITUTILE SI AUTAORIATATILE STATULUI, CENTRALE SI LOCALE SUNT IN STADIUL DISOLUTIONAT PENTRU CA DE 29-30 DE ANI ACESTEA SUNT CONDUSE DE MAFIOTI SI TRADATORI SI ALACATUITE DIN NULITATI, ZOI, SCURSURI UMANE , SEMIDOCTI SI SFERTODOCTI FARA BUSOLA SAU VRE-UN AZIMUT.
,,ZOI ''
16 Dec 2018

mafiotii si tradatorii nu au lipsit niciodata din tara astaCand te duci cu para si spui sa nu ti fie primita propria ti tara in Shenghen pentru ca ti e frica sa nu fie schimbat Lazar tractoristul ,pus acolo sa ti apere tie hotiile si faradelegile ,sa nu fie schimbata Keovesi o marlanca mafioata care la fel va apara faradelegile si ti inchide tie plavane ,opozantii politici ,cum se cheama asta bai scarba nazista2 ani a fost un guvern de amatori si in acesti 2 ani datoria tarii a crescut cu 10 miliarde de euro iar reformele si absorbtia fondurilor europene au inghetat Poti sa behai si sa mananci cacat non stop Minciunile si ura va sunt caracteristice SIKTIR!
@ZOI CRETINU
17 Dec 2018

Te bag in kizda ma-tii de gunoi bolsevic si ciumat rosu platit de draknea puscariasu.
Random imageUltimele stiri


STARBAG