2019-02-22 16:44


Ședință DECISIVĂ la PSD. Cui i se pregătește EXCLUDEREA din partid

 |  17:26
Ședință DECISIVĂ la PSD. Cui i se pregătește EXCLUDEREA din partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar intenționa să convoace o ședință a Comitetului Executiv (CEX) pentru ziua de luni, 5 noiembrie, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Coincidența face că tot luni este programat al doilea termen la completul de cinci de la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive, în care Dragnea a fost condamnat la 3 ani jumătate de închisoare cu executare.

Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea vrea să pună în discuție în primul rând excluderea secretarului general al partidului, Marian Neacșu. Nu este clar dacă pe lista excluderilor vor figura și alți puciști. Potrivit altor surse, Dragnea intenționează să convoace chiar două ședințe CEX, una politică și alta dedicată remanierii guvernamentale. O decizie oficială ar urma să fie anunțată după ședința coaliției care va avea loc vineri.

Liviu Dragnea vrea să discute cu mai mulți lideri PSD pentru a stabili exact dacă prima va fi discuția referitoare la situația tensionată din partid.

Unii colegi social-democrați s-au întâlnit și au discutat despre unele condițiile pe care ar avea de gând să le impună la următorul CEx.

De notat că premierul Dăncilă va lipsi din țară începând de vineri până pe data de 8 noiembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-01

TAGURI: sedinta, psd, cex psd, dragnea, excludere, neacsu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD
01 Noi 2018

da este momentul ca dragnea nebunul sa fie dat afara de la presedentia psd ,de la camera deputatilor si din partid.sa fie aruncat la caini dementul asta de le teleorman. hai baieti ca se poate.
@PSD
02 Noi 2018

Daca si Dragnea este nebun (nu l simpatizez si nu agreez psd ul ) atunci voi ce sunteti ,demonizati asa i?Cand omoiul a aruncat cu paltonoiul prin aeroport asta ce este ,nu dementa?Dealtfel voi ati demonstrat cu varf si indesat nebuneala din cap Indivizii aia care fluturau catuse in ochii unui om nevinovat ,sau cretinii aia care aruncau cu cacat si garduri in oamenii legii ce sunt Dar basoalda aceea care se rostogolea prin holurile parlamentului drogata ce esteDragnea a dat dovada de multa rabdare Eu sincer va spun v as fi bagat catusele pe gat drogatilor nesimtiti Hai sktir javre mincinoase care lingeti un sas hot ,traficant de organe de copii cu 9 dosare penale clasate la ordinul sri uluiMergi si beati pisatul si apoi la droguri si la lins pe sasalau !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...