2017-01-22 10:14

POLITICA


Sediu în buricul târgului. USL şi-a stabilit cartierul general într-un imobil de un milion de euro

 |  20:13
Sediu în buricul târgului. USL şi-a stabilit cartierul general într-un imobil de un milion de euro
Deciziile la vârf ale Uniunii Social-Liberale se vor lua deacum încolo într-un imobil din centrul Bucureştiului, mai exact chiar de lângăArcul de Triumf. Este vorba despre oclădire care a fost oferită PNL pe vremea când premier era Călin PopescuTăriceanu. Potrivit specialiştilor în imobiliare, clădirea valorează aproape unmilion de euro.Capii pesediştişi liberali au ţinut ieri prima lor şedinţă de când s-au luat cu acte.Întâlnirea care a adunat nume grele din ambele partide a avut loc în clădireasituată pe Şoseaua Kiseleff nr. 57, locul ales de pesedişti şi penelişti dreptsediu al Uniunii Social- Liberale. În acest imobil, aflat în folosinţa PNL dinanul 2007, îşi avea până acum două zile biroul Crin Antonescu. Acum îl are şiVictor Ponta.

Imobilul esteformat dintr-o clădire de cel puţin 400 mp, după cum susţine Ion Brad, secretargeneral adjunct al PNL şi responsabil cu trezoreria partidului. Nici el şi nicifostul secretar general al PNL, Dan Motreanu, pe vremea căruia imobilul aintrat în gestiunea liberalilor, nu ştiau să spună exact ce suprafaţă are clădirea.Cu atât mai puţin pământul din jurul casei. Potrivit Ruxandrei Cleciu, agentimobiliar, preţul mediu al unei locuinţe în zona Kiseleff se ridică la 1.800-2.000de euro pe metru pătrat. Asta înseamnă circa 800.000 de euro. Dacă mai punem lasocoteală şi terenul din jur, putem sări de un milion de euro.

La o aruncătură de băţ de Arcul de Triumf

Clădirea este ofostă casă boierească situată chiar lângă Arcul de Triumf. Este foarte aproapede PSD, al cărui sediu central este tot în Şoseaua Kiseleff, dar la numărul 10.De altfel din acest motiv al apropierii s-a şi luat decizia de a se amplasaaici sediul central al Uniunii. „E la jumătatea drumului dintre cele douăpartide, foarte aproape de sediul nostru central din Aviatorilor, dar şi de celal PSD”, ne-a declarat Mihai Voicu, purtătorul de cuvânt al PNL.

Sediul strategiilor

Locul estepreferat de liberali pentru a se ascunde de ochii curioşi atunci când facstrategii pentru partid. Dan Motreanu, fostul secretar general al PNL, declaraîn trecut presei că în salonul din imobil încap maximum 20 de peroane. O salăbună pentru decizii în cerc restrâns, am spune noi.

În afară de CrinAntonescu, aici are biroul întreaga echipă care se ocupă de gestionareaimaginii partidului: Departamentul de comunicare al PNL, dar şi Dan Mihalache,strategul lui Antonescu din campania prezidenţială din 2009. De altfel, clădirea a funcţionat drept sediu alcampaniei în care Crin s-a înfruntat cu Băsescu şi cu Geoană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIARIST1
08 Feb 2011

Sa fim seriosi! Cum sa faca acea cladire 800 de mii de euro si un milion si ceva cu tot cu teren??? Aia este la ora actulala 3- 4 milioane. Cine dracu mai e si madam Cleciu aia???:)))))) Ce sens are sa o subevalua?i? Mai documenta?i-va!

Adauga un comentariu

Random image