2019-02-21 11:56


Şeful ANAF, ÎNTÂLNIRE cu Dragnea privind DECLARAŢIA UNICĂ. Schimbări de ultim moment!

 |  14:19
Şeful ANAF, ÎNTÂLNIRE cu Dragnea privind DECLARAŢIA UNICĂ. Schimbări de ultim moment!

Şeful ANAF, Ionuţ Mişa, a declarat marţi, după o discuţie de aproximativ o oră în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, că au discutat aspecte tehnice legate de declaraţia unică.

”(Am discutat cu Liviu Dragnea - n.r.) aspecte strict tehnice despre declaraţia unică, de exemplu (...) astfel încât să funcţioneze cât mai bine şi să nu avem niciun fel de probleme”, a declarat Ionuţ Mişa.

Întrebat ce schimbări s-au decis cu privire la formularul unic, el a spus: “La nivelul formularului unic, din câte ştiţi, e o decizie pe care o ia ministrul prin Direcţia de Legislaţie. ANAF este cel care trebuie să pună practică toate aceste decizii şi acest formular şi să se asigure că nu există probleme la funcţionalitate, la declarare, la numărul de contribuabili”.

Forma finală a declaraţiei unice a fost definitivată, iar formularul care va permite plata online va apărea în 16 mai, a declarat la finalul lunii martie ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Declaraţia unică, care va comasa şapte declaraţii, între care şi Formularul 600, va simplifica procedurile în cazul persoanele fizice care plătesc impozitul pe venit, CAS şi CASS.

”Declaraţia acum este în varianta ei finală. Săptămâna aceasta o vom afişa pe site-urile tuturor instituţiilor publice. Formularul online va apărea pe 16 mai”, a spus Teodorovici, la Antena 3.

Ministrul a spus că, până la finalul anului, Fiscul vrea să facă şi o aplicaţie care va permite plata contribuţiilor de pe dispozitivele mobile.

Teodorovici a subliniat că declaraţia unică nu aduce nimic în plus în ceea ce priveşte numărul de taxe sau cuantumul lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: seful anaf, dragnea, ionut misa, declaratie unica,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Apr 2018

CE SA STABILEASCA UN BANDIT ORDINAR pui de militian CU UN PROST obedient MAFIEI DE CONSTANTA. Ro stat african condus de tampiti si nebuni.
ANONIM
17 Apr 2018

Doua facaturi biologice cu grave afectiuni de discernamant care nu pot realiza ce insemna alinierea la nivel european a nivelului , taxei pe avere, redeventelor , taxei pe lux, etc . SFERTODOCTI INGROAPA VIITORUL UNUI POPOR DE BLAJINI.
ANONIM
17 Apr 2018

CE ANOMALII, ce aberatii, CJ Teleorman nu a vrut sa se constituie parte civila in procesul TelDrum https://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-22399175-consiliul-judetean-teleorman-atribuit-firmei-tel-drum-alaturi-alti-doi-constructori-acord-cadru-pentru-lucrari-ntretinere-drumurilor-valoare-totala-circa-40-milioane-lei.htm
ANONIM
17 Apr 2018

Au facut ce au facut si declaratia 600 a ajuns tot pe mana dobitocului de Misa.
COADA DRACULUI
19 Apr 2018

NIMENI NU MAI STIE CE SA FACA . JUCATI LA TOMBOLA CU SORTA OAMENILOR SI FINANTELE TARI . CIRCARILOR , CIUMPALACILOR , MOROCARILOR
ANONIM
19 Apr 2018

E NEVOIE URGENTA DE ALEGERI ANTICIPATE PENTRU A MAI SALVA CE SE POATE DIN ROMANIA.
EMIGRANTUL
19 Apr 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...