2019-01-17 00:43


Șeful ANRM, dat afară de TUDOSE înainte de Anul Nou, reinstalat în funcție de FIFOR

 |  16:54
Șeful ANRM, dat afară de TUDOSE înainte de Anul Nou, reinstalat  în funcție de FIFOR

Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicată joi în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Din 3 ianuarie, atribuţiile preşedintelui ANRM erau exercitate de Sorin Gal, potrivit unei decizii a fostului premier Mihai Tudose. Gal este director general al Direcţiei generale gestionare, evaluare şi concesionare resurse/rezerve petrol din ANRM. Pe 29 decembrie 2017, Mihai Tudose a decis eliberarea lui Gigi Dragomir din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ANRM. Dragomir ocupa această funcţie din 3 octombrie 2017.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-18

TAGURI: anrm, gigi dragomir, tudose, fifor
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
18 Ian 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Ian 2018

e vorba de FURTURI DE MILIARDE DE EURO iN MiNERALE RARE Si METALE PRETIOASE PE CARE LE FAC MAFIOTII LUI ISARESCU DE 27DE ANI.....................securistii de la DIE tiganii lui pLESiTA care papusaresc totul in Romania
Random image



Ultimele stiri





loading...