2019-01-23 10:25


Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER, laudă guvernarea lui CIOLOȘ

 |  14:57
Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER, laudă guvernarea lui CIOLOȘ

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis joi o scrisoare fostului premier Dacian Cioloș în care îl felicită pentru munca „excelentă" în fruntea Guvernului, afirmând că a asigurat „o perioadă de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României", se arată în documentul citat de Hotnews.ro.

„La finalul mandatului, pemiteți-mi să vă felicit pentru munca excelentă pe care a realizat-o guvernul dumneavoastră anul trecut. Ați asigurat o perioadă de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României. Așteptăm cu nerăbdare continuarea, de către guvernul viitor, a unor inițiative precum "România Competitivă", pachetul anti-sărăcie și reforma în administrația publică.  Comisia Europeană rămâne partenerul constant și de nădejde în aceste eforturi, fie prin sprijin financiar, expertiză tehnică sau prin prezența pe teren. Vă doresc numai bine în toate demersurile viitoare".

Juncker i-a scris un mesaj de felicitare și noului premier Sorin Grindeanu.  “Acesta este un moment de mare importanță pentru România și Uniunea Europeană. Așteptăm continuarea trendului pozitiv din Romania în privința unei guvernări stabile, a unei creșteri economice robuste, a creșterii productivității, a ridicării nivelului de trai și a unui sistem judiciar independent care să susțină lupta împotriva corupției”, scrie Junker în mesajul către noul premier român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-06

TAGURI: jean claude juncker dacian ciolos sorin grindeanu, presedintele comisiei europene, guvern, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BRAVO CIOLOS
06 Ian 2017

In orice domeniu romaniicare performeaza sunt mai apreciati in strainatate decat in tara. Motivul este unul simplu incultura si proasta informare a romanilor. Nu este intamplator faptul ca suntem pe penultimul loc la educatie din U.E. Guvernarea Ciolos a fost buna , fara a avea televiziuni de partea sa. Este cunoscut faptul ca televiziunile penalilor manipuleaza masa fara creere si sunt de partea mafiei psd distorsionand adevarul. Realizarile guvernului Ciolos pe aktual 24.ro pentru toti analfabetii si sustinatorii mafiei si ai hotiei.
S-A șI GăSIT
07 Ian 2017

CINE pe CINE SĂ LAUDE! HAI SYCTIRRRR!!!!!!!!!!!
EL NU A TRăIT IN ROMANIA
07 Ian 2017

Junker nu a trăit in România in timpul acelei guvernări.Mai era putin si ne extermina...ca sa platim dările si facturile uriașe făceam foame si când ploua sau ningea,ne intra apa in singura pereche de cizme.Le doresc amândurora sa cunoasca viața pe care am dus-o noi in acea guvernare.
BASESCU
07 Ian 2017

Pai cum sa nu il laude,atât timp cât este guvernul zero fonduri europene....
IOHANIS
08 Ian 2017

a ajuns cioara la poarta in genunchi pentru a cere o functie in hasnaua de UE.
CROCODILUL FLAMAND
08 Ian 2017

DE CE VA MIRATI?.....ROMANIA NICI NU MAI EXISTA.....NOUL IMPERIU ROMAN DE LA BRUXELLES TRIMITE IN COLONIE CATE UN PRETORIAN.....SCLAVII VOTEAZA DEGEABA....INAINTE DE 1989 VECHIUL IMPERIUL ROMAN ERA URSS......IAR "PERESTROIKA" DE LA MALTA A INSEMNAT MUTAREA KREMLINULUI LA BRUXELLES......ADICA TOT KGB-UL DIN UCRAINA SI MAFIA TZYGANEASCA A LUI ILIESCU AU DEVENIT "TERORISTII KUSHER" PENTRU BRUXELLES....27DE ANI NIMENI NU S-A INTERESAT DE MORTII DIN 22DECEMBRIE.....DAR TOTI "EUROPENII" AU VENIT DUPA JEFUIT BOGATIILE ROMANIEI....PETROL,PADURI,AUR,TERENURI,CASE BANI BANCI ASIGURARI.......MORTII??...DA-I DRACULUI...NOI LUCRAM CU TERORISTII LU ILIESCU...NE PLACE SA FURAM CU MAFIA TZYGANEASCA SI KGB-UL.....SHALOM TAVARISCIULE JUNCKER....SPER SA SE DUCA DRACULUI PORCARIA LUI ADOLF HITLER DIN NAZI-AUSTRIA CONSTRUITA CU MAFIA KGB-ISTA DIN UCRAINA...ADICA UE...NU AVEM NEVOIE DE O NOUA MAFIE TZYGANEASCA PATRONATA DE BRUXELLES..LUATI-VA TOTI TIGANII DIN STREHAIA LA BRUXELLES...SI PE BERCEA MONDIALUL.....SI PE RISTEA PRIBOI....BELGIA=BANGLADESH-O-STAN....FACETI MOSCHEI LA BRUXELLES....OSAMA BIN LADEN....BOMBE.....ALLAHU AKBAR......STATUL ISLAMIC.....FRATII MUSULMANI........HILARRY CLINTON....HUMA ABEDIN.....PONTA.....GHITZA....UDREA..BASESCU....NASTASE...ILIESCU....MICROSOFT...EADS........OMV-PETROM....SCHWEIGHOFFER......SA VA IA DRACU PE TOTI SI PE TOT NEAMUL VOSTRU DE SPURCATI
Random imageUltimele stiri

loading...