2019-02-16 19:51


Şeful PSD pune criticile din partid pe seama “infiltraţilor” lui Iohannis

 |  14:56
Şeful PSD pune criticile din partid pe seama “infiltraţilor” lui Iohannis

Liviu Dragnea nu ratează nicio ocazie să declare că este un condamnat politic, pentru un singur motiv: este o persoană cinstită. Şeful PSD este furios din cauza criticilor pe care colegii de partid au început să le facă şi în public, nu numai în particular. El este convins că, cei care nu sunt de acord cu acţiunile sale, sunt “infiltraţi” de Klaus Iohannis în PSD.

După întâlnirea de luni dimineaţa cu premierul Sorin Grindeanu, şeful PSD a fost întrebat de jurnalişti dacă se consideră un om cinstit. Dragnea a răspuns: "Da, mă consider o persoană foarte cinstită, care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, iniţiat de un procuror care i-a uzurpat calităţile oficiale, şi care la ora asta, eu, cel condamnat, nu am motivarea condamnării. Dacă vi se pare normal ca un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamant... Codul de Procedură Penală spune că acea hotărâre nu există. Ca să închei, eu nu am furat nimic, doamnă. Eu am fost trimis în judecată că am furat două milioane de voturi, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi condamnat pentru altceva", a spus Dragnea.

Întrebat cum apreciază anumite declaraţii ale unor social-democraţi şi dacă sunt disidenţi în partid, el a spus: "N-o să spun nume astăzi, dar la grup au fost colegi care au ridicat aceasta problemă - şi în plen şi în particular. Nu vreau să deschidem acest subiect în aceste zile, dar îl vom aborda şi îl vom discuta în curând. Vreau să vedem de ce în astfel de momente unii au o astfel de poziţie. (...) La fiecare partid se întâmplă acest lucru - cand apar situaţii tensionate, sunt colegi care cedează sau demisionează sau pleacă din anumite funcţii", a explicat liderul PSD.

Guvernul nu demisionează

Cu toate criticile din partid, Dragnea susţine că Guvernul nu va demisiona. "Câţiva colegi ai noştri şi-au exprimat susţinerea totală a continuării guvernării. Teoretic, n-am avea probleme la moţiunea de cenzură. Şi colegii mei au spus că creşte nervozitatea în rândul simpatizanţilor noştri. A fost abrogată ordonanţa. Daca protestele continuă, asistăm la un protest politic. Eu în continuare fac apel la calm", a spus Liviu Dragnea. În legătură cu situaţia ministrului Justiţiei, Florin Iordache. "A stabilit prim-ministrul cu ministrul Iordache - după ce va pica moţiunea vor avea o discuţie, iar premierul va lua o decizie. O să vedeţi ce se întâmplă, în zilele următoare. Guvernul nu are de ce să demisioneze", a subliniat Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: dragnea, infiltrati, iohannis, condamnat, polotic, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
06 Feb 2017

CHESTIA CU DRAGNEA E PENIBILA...EL SE INCAPATANEAZA SA SE DEA "VICTIMA".....SI CAND COLO EL E SEFUL GRUPARII ANTI-JUSTITIE CARE VREA SA PROTEJEZE MAFIA........................SI UDREA TOT ASA SE PLANGE CA EA A CARAT GEAMANTANELE DE SPAGA PENTRU ALTII......NICIUNUL NU E VINOVAT.....DISPAR MILIARDELE DE EURO DE PARCA AR DISPARE VREUN SAC DE CARTOFI.............MAI NOU PSD A PIERDUT JUMATATE DIN PROCENTE DIN CAUZA ORDONANTEI..............DACA SE FAC ANTICPATE PSD SIGUR PIERDE....LUMEA A INCEPUT SA FIARBA DEJA
PARANOIA DE TELEMARLAN.
06 Feb 2017

Omul este disperat ,iar la disperare nu mai judeca. A aruncat o tara in dispute care au o singura finalitate. pLECAREA LUI.
HITLER TELEORMAN
06 Feb 2017

HORTISTULE ACUM VIN UNGURI CU PRETENTIILE LOR . ZIC CA NU MAI POT STA INTRO TARA DE HOTI SI BORFASI . CIUMETE EXCROC SADAM , HUSEINI , GEDAFI , MOBUTU SE SE CO DE CONGO , AI SUFLAT IN MACIUCA LUI MAZARE . AI DISTRUS PARTIDUL SI TARA . HORTISTULE
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...