2016-12-06 16:19

POLITICA


Semnalul unei renaşteri

 |  17:56
Semnalul unei renaşteri

Fostul preşedinte Emil Constantinescu consideră că manifestaţiile din Bucureşti din aceste zile ar putea să reprezinte semnalul unei renaşteri spirituale care să se concretizeze prin mitinguri autorizate în cadrul cărora populaţia să-şi exprime paşnic solidaritatea în jurul unei idei. „Pentru mine, ştiţi foarte bine, Piaţa Universităţii are o semnificaţie cu totul specială. Este leagănul democraţiei româneşti şi cred că, după 20 de ani, lucrurile s-au schimbat şi acolo, din nou s-ar putea să fie un punct de renaştere a societăţii civile în România”, a declarat duminică Emil Constantinescu, care a participat la inaugurarea pasajului Latin. Fostul şef al statului şi-a exprimat speranţa ca în cazul în care manifestaţiile vor continua în Piaţa Universităţii acestea să se desfăşoare sub forma unui miting autorizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: alegeri 2012, Constantinescu proteste, pta universitatii, renastere spiritualaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nicuşor Constantinescu, adus din penitenciar la DNA Constanţa Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost adus,... 17 Noi 2016 | (0)
Nicușor Constantinescu, trimis în judecată într-un nou dosar de abuz în serviciu Procurorii Dna l-au trimis în judecată pe Nicușor Constantinescu, fost președinte al... 25 Noi 2016 | (3)