2019-03-23 06:45


Semnături contra lui Mazăre

 |  19:37
Semnături contra lui Mazăre

PDL Constanţa a început, joi, procedurile de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum care să ducă la demiterea primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, s-a prezentat joi la Primărie, la ora 11.00, când a expirat ultimatumul dat lui Radu Mazăre în ceea ce priveşte prezentarea demisiei. “Este momentul să tragem o linie (…) caracterul de saltimbanc al primarului nu-i permite acestuia să-şi asume responsabilitatea rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitatea”, a precizat Chiru, care ţinea în mânăo clepsidră, cu mesajul: “JOI – 01.09.2011 H. 11.00 S-A SCURS TIMPUL”. Şeful PDL a fost însoţit de mai mulţi susţinători, care purtau pancarte cu mesaje de genul “Salvaţi zona peninsulară”, “Salvaţi strada Traian”, “Salvaţi parcurile”, “Respect pentru pensionari”. PDLsperă să strângă 70.000 de semnături. În cazul în care numărul de semnături necesare este atins, în Constanţa ar putea fi organizat un referendum pentru demiterea primarului Radu Mazăre. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASANACHESCU ALEXANDRU
02 Sep 2011

Se va duce si ultima speranta de viata a unor amarati de oameni!Daca se va comite schimbarea,cei 7o.ooo care chipurile au semnat,sunt culpabili de infometarea multor oameni.Poate fi ultimul santimbanc cum il numiti,dar priviti in urma lui.Nu simpatizez cu partidus sau cu cu PNTCD,dar cel cu adevaratii taranisti.
ANDREEA
02 Sep 2011

chiar asa mon cher? cum adica asa de multi depindeti de milogeala primarului? probabil sperati la turismul de bordello propus de mazare. chiar asa e romania blestemata sa nu aiba decit maimutzoi la conducere?
IOANA
08 Dec 2011

Mazare,sa fie demis,ii ajunge.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...