2017-01-17 12:54

POLITICA


Semnături pentru Partidul Noua Republică

 |  13:18
Semnături pentru Partidul Noua Republică

Pe 1 decembrie, liderii Mişcării “Noua Republică”  vor demara o acţiune de strîngere de semnături pentru înscrierea unui nou partid. Mihai Neamţu, liderul Noii Republici, şi-a manifestat speranţa lansării ca partid în data de 25 martie 2012 în cadrul unui congres naţional. Neamţu a precizat că deja platforma a fost înscrisă la OSIM şi că au fost demarate la tribunal procedurile de constituire ca partid. “În mai puţin de cinci săptămâni avem deja 20 de filiale. Avem peste 50.000 de vizitatori online ai platformei şi câteva mii de membri. Vârsta medie este situată între 30 şi 40 de ani”, a declarat Mihai Neamţu, citat de Agerpres. El a spus că filiale s-au constituit în judeţe mari precum Iaşi, Braşov, Sibiu, Cluj, Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Brăila şi a susţinut faptul că există interes şi în diasporă. “Propunem reîntoarcerea la cetăţeni, la criteriile de integritate. Propunem principii de schimbare a sistemului de educaţie şi sănătate”, a mai spus reprezentantul Noii Republici. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN OARECARE
18 Noi 2011

Oare omul lui Băsescu ar e habar ce înseamnă o f ilială? Neamţu a citit legea partidelor politice ? Copilul ăsta ciberneti c confundă vizitatorii s ite-ului cu membri reali ai unei formaţiuni polit ice, ca şi adeziunile on line cu semnături cu pix ul. Penibil!
LIVIA
19 Noi 2011

Domnul Neamtu nu stie ca principiile la care dores te sa aderam se regasesc in programul PDL ui!! De ce inventeaza un nou part id dnul Neamtu? am sa ade r la acest partid nou can d voi vedea la Dnul Neamt u o deviere de la modul d e a conduce Romania a PDL ui!! Hai pa!!
ION FLUERAS
21 Noi 2011

E cusut cu ata alba,ca sa gestionezi 2o de filiale trebuie sa ai in cont ce l putin 1 milion de lei(e uro)Asa ca abureala cu no ua Repubica face parte di n intoxicarea electoratul ui.Sa va fie invatatura c a oameni nu mai inghit o rice!
ALEX
29 Dec 2011

@livia: se regasesc acele principii si in practica PDL??? Categoric NU! Hai pa pa!

Adauga un comentariu

Random image