2016-12-10 09:06

POLITICA


Semnături pentru Partidul Noua Republică

 |  13:18
Semnături pentru Partidul Noua Republică

Pe 1 decembrie, liderii Mişcării “Noua Republică”  vor demara o acţiune de strîngere de semnături pentru înscrierea unui nou partid. Mihai Neamţu, liderul Noii Republici, şi-a manifestat speranţa lansării ca partid în data de 25 martie 2012 în cadrul unui congres naţional. Neamţu a precizat că deja platforma a fost înscrisă la OSIM şi că au fost demarate la tribunal procedurile de constituire ca partid. “În mai puţin de cinci săptămâni avem deja 20 de filiale. Avem peste 50.000 de vizitatori online ai platformei şi câteva mii de membri. Vârsta medie este situată între 30 şi 40 de ani”, a declarat Mihai Neamţu, citat de Agerpres. El a spus că filiale s-au constituit în judeţe mari precum Iaşi, Braşov, Sibiu, Cluj, Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Brăila şi a susţinut faptul că există interes şi în diasporă. “Propunem reîntoarcerea la cetăţeni, la criteriile de integritate. Propunem principii de schimbare a sistemului de educaţie şi sănătate”, a mai spus reprezentantul Noii Republici. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN OARECARE
18 Noi 2011

Oare omul lui Băsescu are habar ce înseamnă o filială? Neamţu a citit legea partidelor politice? Copilul ăsta cibernetic confundă vizitatorii site-ului cu membri reali ai unei formaţiuni politice, ca şi adeziunile online cu semnături cu pixul. Penibil!
LIVIA
19 Noi 2011

Domnul Neamtu nu stie ca principiile la care doreste sa aderam se regasesc in programul PDL ui!! De ce inventeaza un nou partid dnul Neamtu? am sa ader la acest partid nou cand voi vedea la Dnul Neamtu o deviere de la modul de a conduce Romania a PDL ui!! Hai pa!!
ION FLUERAS
21 Noi 2011

E cusut cu ata alba,ca sa gestionezi 2o de filiale trebuie sa ai in cont cel putin 1 milion de lei(euro)Asa ca abureala cu noua Repubica face parte din intoxicarea electoratului.Sa va fie invatatura ca oameni nu mai inghit orice!
ALEX
29 Dec 2011

@livia: se regasesc acele principii si in practica PDL??? Categoric NU! Hai pa pa!

Adauga un comentariu

Random image