2019-02-21 07:53


Senator PNL, Florin Câţu: Dragnea pregăteşte o execuţie

 |  12:19
Senator PNL, Florin Câţu: Dragnea pregăteşte o execuţie

Florin Cîţu, senator PNL, îl acuză pe Dragnea că, în înverşunarea sa de a-i discredita pe tehnocraţi, periclitează relaţia României cu partenerii financiari internaţionali. El susţine că Dragnea continuă circul mediatic pe tema pseudo-găurii la buget, pe care PSD-ul vrea s-o pună în cârcă tehnocraţilor.

Senatorul PNL Florin Cîţu - fost economist şef al ING BANK - îl acuză pe Dragnea că pune România într-o situaţie dificilă în relaţia cu partenerii financiari internaţionali prin continuarea circului mediatic pe tema pseudo-găurii la buget, pe care PSD-ul vrea s-o pună în cârcă tehnocraţilor. Mai mult, în înverşunarea sa, Dragnea se comportă asemenea dictatorului coreean Kim Jong-un, apreciază liberalul, întrebându-se dacă ceea ce face liderul PSD acum prin anchetarea aşa-zisei "găuri" de 10 miliarde e o repetiţie pentru ce vrea să-i facă lui Iohannis. El îl îndeamnă pe Dragnea la mai multă prudenţă în declaraţii.

"Panarama continuă

În ciuda avertismentelor mele publice, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, continuă circul mediatic punând România într-o situaţie dificilă în relaţia cu partnerii financiari internaţionali. Ori domnul Dragnea nu a înţeles ori nu am reuşit eu să vorbesc mai rar. Este aşa de pornit încât a ordonat o execuţie programată cu public al cărei final s-ar putea să-l surprindă. Că aşa e în România, cauţi ceva şi dai peste altceva”, scrie, pe Facebook, Cîţu.

Florin Cîţu, vicepreşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului, dezvăluie că Dragnea vrea să le impună membrilor comisiei ce întrebări să pună la audierea tehnocraţilor.

"Nu că aş lua eu apărarea tehnocraţilor dar din execuţia bugetară pe 2016 această comisie de anchetă s-ar putea să dezvăluie un lucru să nu-i convină domnului Dragnea. Eu sunt revoltat. Nu de faptul că vrea să facă Liviu Dragnea comisie de anchetă. Sunt revoltat de dispreţul cu care ne tratează pe noi, membrii comisiei, dându-ne întrebările dinainte să se întrunească comisia. Asemeni lui Kim Jong-un preşedintele Coreei De Nord, preşedintele PSD pregăteşte o execuţie, dar nu pentru Cioloş, ci pentru restul societăţii care nu îl susţine. Sau este o repetiţie cu public pentru ceea ce urmează să-i facă preşedintelui Klaus Iohannis? Omul vrea să ne arate că poate ancheta pe cine «vrea muşchii lui». Şi noi restul ce facem? Stăm şi ne uităm la el şi-l aplaudăm? Nu!!! Eu am întrebările mele profesioniste şi nu puerile ca cele sugerate de Liviu Dragnea. În ziua în care se întruneşte comisia o să le fac publice. Dacă voi, românii de peste tot care citiţi această opinie, aveţi şi voi idei vă rog să mi le trimiteţi până săptămâna viitoare. Să nu-l lăsăm pe Dragnea să ne oprească să gândim şi să avem opinii!!! Curaj, hai că se poate!”, scrie Cîţu pe pagibna sa de socializare.

Liviu Dragnea a acuzat, luni, că bugetul pe 2017 are o gaură de 10 sau 14 miliarde de lei, motiv pentru care PSD ia în calcul constituirea unei comisii parlamentare de anchetă care să verifice legalitatea deciziilor Ministerului de Finanţe de la ultima rectificare bugetară. Spre după-amiază, după ce Cioloş a explicat că nu există nicio gaură, ci Dragnea invocă greaua moştenire pentru a-şi acoperi nerealizările şi promisiunile financiare mincinoase din campania electorală, liderul PSD şi-a nuanţat declaraţiile şi a renunţat la termenul de "gaură", sugerând doar că cele două comisii de buget din Cameră şi Senat vor ancheta rectificările pozitive operate de Guvernul Cioloş în 2016. De asemenea, Dragnea a admis că ''gaura'' de miliarde este diferenţa dintre veniturile prognozate şi cele realizate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: florin citu, dragnea, executie, parteneri financiari, circ mediatic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOCOS
11 Ian 2017

AMICE ESTI IDIOT?
GOGU
11 Ian 2017

Mai câți....Te-a pus bl ondele de la PNL sa te pl ângi sau groful de werne r ??? Ori ești prost ,ori ești prost .??? După teapa făcută cu I sar acum te dai fecioară ???? Dispari Jigodie ....Să nu mai vorbești ...
GOGU GOGUTA
11 Ian 2017

Ce-ai ba nebunule? Florin e baiat destept si nu ar e legatura cu cele doua.L aso incolo de treaba si n umai jigni ca prostu.
GOGU
14 Ian 2017

Să crezi tu că e băiat deștept .....Așteaptă încă puțin ....Împre ună cu Isar....Va fi un gen de anrp Ferice de cei săraci cu duhul .... Așa că nu îl mai linge in ureche ESTE O JAV RA ORDINARA .....M-AI INT REABA PRIN SISTEMUL BANCA R....
GOGU
14 Ian 2017

Să crezi tu că e băiat deștept .....Așteaptă încă puțin ....Împre ună cu Isar....Va fi un gen de anrp Ferice de cei săraci cu duhul .... Așa că nu îl mai linge in ureche ESTE O JAV RA ORDINARA .....M-AI INT REABA PRIN SISTEMUL BANCA R....
GOGU
14 Ian 2017

Să crezi tu că e băiat deștept .....Așteaptă încă puțin ....Împre ună cu Isar....Va fi un gen de anrp Ferice de cei săraci cu duhul .... Așa că nu îl mai linge in ureche ESTE O JAV RA ORDINARA .....M-AI INT REABA PRIN SISTEMUL BANCA R....
FERARU LIVIU
17 Ian 2017

CITU ASTA ARATA CA UN BOS CHETAR vETI RASPUNDE S IGUR CA DA PENTRU CE ATI FURAT
ANONIM
06 Feb 2017

După eşecul usturător din alegerile parlamentare şi în plin scandal politic, câteva nume marcante din PNL au avut o întâlnire de taină la un restaurant din Capitală. Alina Gorghiu, Adriana Săftoiu, Florin Câţu, Daniel Fenechiu au fost doar câteva din numele grele de la masa liberală. De remarcat este faptul că de la întâlnire a lipsit şefa interimară a PNL, Raluca Turcan. De altfel, după înfrângerea de la alegeri, PNL s-a scindat în mai multe grupuri, iar viitorul se anunţă complicat. Momentul întâlnirii nu este deloc întâmplător, dacă ne gândim că liberalii vor avea luna viitoare congres pentru alegerea noii conduceri gaozarilor...voi a-ti pus mana de la mana sa faceti buleala din piata ? gaozarilor
GHEO
06 Feb 2017

După eşecul usturător din alegerile parlamentare şi în plin scandal politic, câteva nume marcante din PNL au avut o întâlnire de taină la un restaurant din Capitală. Alina Gorghiu, Adriana Săftoiu, Florin Câţu, Daniel Fenechiu au fost doar câteva din numele grele de la masa liberală. De remarcat este faptul că de la întâlnire a lipsit şefa interimară a PNL, Raluca Turcan. De altfel, după înfrângerea de la alegeri, PNL s-a scindat în mai multe grupuri, iar viitorul se anunţă complicat. Momentul întâlnirii nu este deloc întâmplător, dacă ne gândim că liberalii vor avea luna viitoare congres pentru alegerea noii conduceri VOI ATI PUS_O de un atentat la siguranta nationala a tarii! GAOZARILOR! BANCA --ING este implicata? NU m-ar mira!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...