2016-10-22 10:19

POLITICA


Senator PSD îşi donează indemnizaţia unui poliţist

 |  18:06

Dan Şova, senator PSD, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă că îşi donează indemnizaţia de parlamentar încă din septembrie anul trecut. Banii merg către un poliţist care a suferit un grav accident, fiind operat în Israel.

Şova a ţinut să îşi explice gestul: “Poliţistul Georgian Cristian Dobrilă se află într-o situaţie dramatică, după accidentul a cărui victimă a fost anul trecut, în timp ce se afla în urmărirea unui contravenient. A suferit un traumatism grav în exerciţiu şi a fost operat în Israel pe banii medicilor israelieni, care încearcă acum să-şi recupereze banii”,a precizat Şova.

Reamintim că parlamentarii din Opoziţie se află în grevă parlemantară de la 1 februarie. Aceştia îşi încasează indemnizaţiile,chiar dacă nu participă la lucrările din Plen, urmând să decidă daca le donează sau nu. Cuantumul indemnizaţiei este de aproximativ 4 100 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: PSD, Dan Şova, indemnizaţie, senator, poliţistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Indemnizație viageră pentru mamele cu mai mult de trei copii Mamele cu mai mult de trei copii vor deveni mame eroine și vor primi indemnizație viageră, iar... 17 Oct 2016 | (2)
A fost plătită indemnizația de creștere a copilului de 35.000 de euro Sibianul cu cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului din tara, de aproximativ 35.000 de... 19 Oct 2016 | (1)