2016-12-04 14:25

POLITICA


Senator PSD îşi donează indemnizaţia unui poliţist

 |  18:06

Dan Şova, senator PSD, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă că îşi donează indemnizaţia de parlamentar încă din septembrie anul trecut. Banii merg către un poliţist care a suferit un grav accident, fiind operat în Israel.

Şova a ţinut să îşi explice gestul: “Poliţistul Georgian Cristian Dobrilă se află într-o situaţie dramatică, după accidentul a cărui victimă a fost anul trecut, în timp ce se afla în urmărirea unui contravenient. A suferit un traumatism grav în exerciţiu şi a fost operat în Israel pe banii medicilor israelieni, care încearcă acum să-şi recupereze banii”,a precizat Şova.

Reamintim că parlamentarii din Opoziţie se află în grevă parlemantară de la 1 februarie. Aceştia îşi încasează indemnizaţiile,chiar dacă nu participă la lucrările din Plen, urmând să decidă daca le donează sau nu. Cuantumul indemnizaţiei este de aproximativ 4 100 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: PSD, Dan Şova, indemnizaţie, senator, poliţistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliţiştii locali protestează în faţa Guvernului Aproximativ o mie de poliţişti locali protestează, marţi, în faţa Guvernului, aceştia... 22 Noi 2016 | (2)
Un polițist și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta Un polițist din Bihor a murit în urma unui accident cu motocicleta, după ce mai întâi a intrat... 26 Noi 2016 | (0)