2018-12-12 09:56


Senatorii jurişti discută marţi cererea pentru arestarea lui Dan Şova

 |  14:41
Senatorii jurişti discută marţi cererea pentru arestarea lui Dan Şova

Senatorul PNL Cătălin Boboc a declarat că cererea privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova va fi analizată marţi de Comisia Juridică din Senat.

"Programul aprobat de Biroul permanent este acela ca mâine Comisia juridică să deschidă materialul și să facă și raportul, iar săptămâna viitoare, miercuri — pentru că luni și marți vor fi zile libere — să fie înaintat către plen spre vot. Așadar, varianta noastră, propusă de PNL, aceea de a ne mișca mai repede, astfel încât mâine să poată intra în plen, nu a întrunit numărul suficient de voturi, nu a avut susținerea necesară și atunci acesta va fi programul adoptat", a precizat preşedintele Comisiei Juridice, Cătălin Boboc.

Senatorul PNL a mai spus că le va sugera colegilor din Comisia juridică să deschidă dosarele în cursul zilei de luni și să întocmească raportul marți dimineață.

"O să îl invităm astăzi să studieze materialele dacă va dori — dar repet — trebuie să am și părerea și susținerea colegilor din comisie", a precizat senatorul PNL, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23
Citeste si:
Liviu Dragnea anunţă că PSD votează pentru arestarea lui Dan Şova
Tăriceanu anunţă poziţia ALDE privind votul în cazul arestării lui Dan Şova

TAGURI: senator, jurist, discuta, marti, cerere, arestare, dan sova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...