2019-05-23 14:03


Senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au participat la cheful oferit de Tăriceanu

 |  10:48
Senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au participat la cheful oferit de Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit ”un pahar de șampanie” liderilor ALDE cu ocazia zilei sale onomastice. Ziua sa a fost pe 14 ianuarie, dar cum Tăriceanu a fost în concediu, odată revenit și-a invitat liderii partidului, dar și politicieni cu care are o relație bună la un eveniment care a avut loc la restaurantul ”Diesel”, din Capitală.

Pe lângă liderii ALDE, la eveniment au fost prezenți și senatorii PNL, Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu. Cei doi au o relație bună cu Tăriceanu, în ciuda adversităților politice.

Senatorul Daniel Fenechiu confirmă prezența la eveniment, însă precizează că nu are nicio intenție să plece la ALDE. ”Am fost invitat, alături de doamna Gorghiu la acest eveniment, în virtutea relației bune pe care o avem cu domnul Tăriceanu. Am prieteni în toate partidele politice, nu doar în PNL. Nici nu se pune problema ca noi doi să plecăm la ALDE. Am fost și voi rămâne în echipa președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Daniel Fenechiu, pentru stiripesurse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-30

TAGURI: tariceanu, pnl, alina gorghiu, daniel fenechiu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Ian 2019

Manechine TICALOS nu mai tine SA-TI BATI JOC DE SEMENI poti sa iti pui streangul de gat.... CA NU-I NICI UN PACAT...
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
30 Ian 2019

@ ANONIM DE CALE FERATA Mai dute in ..da matii oadata pentru totdeauna cu trecerea TA pe lumea ailalta....CAUTA UN PSIHOLOG SA-TI FACA O INJECTIE ....
EUGEN
31 Ian 2019

@ANONIM 2.Du-te tu!
Random imageUltimele stiri


STARBAG