2018-09-26 18:27


Senatorul Mircea Geoană cere demisia conducerii ANAF

 |  13:41
Senatorul Mircea Geoană cere demisia conducerii ANAF

Senatorul Mircea Geoană cere demisia conducerii ANAF, în condiţiile în care instituţia trebuie să devină una de elită a administrației românești, complet depolitizată. Președintele Partidului Social Românesc (PSRO) solicită Guvernului şi ministerului de Finanţe „să demită neîntârziat” conducerea ANAF.

"Guvernul și ministrul de Finanțe trebuie să demită neîntârziat conducerea ANAF, ea însăși numită pe criterii clientelare, și să deparaziteze energic structurile centrale și teritoriale de toate numirile făcute politic, indiferent de partid sau lider politic. ANAF trebuie să devină o instituție de elită a administrației românești, complet depolitizată, profesionistă și meritocratică", a afirmat Mircea Geoană, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Senatorul a ţinut să precizeze că nu este doar treaba DNA "de a desface și distruge firul corupției pe filiera Dragnea-Dolineaschi-Govor".

"Decontaminarea imediată a ANAF de influența nefastă a algoritmului politic reprezintă primul test important pentru credibilitatea noului Guvern, instalat cu un mandat explicit de rupere a cordonului ombilical dintre corupția politică și structurile statului român, principala cauză a corupției, sărăciei și șubrezeniei economice a țării", a completat Mircea Geoană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-19
Citeste si:
REACŢIA şefului ANAF după ce numele său apare în dosarul Mircea Govor

TAGURI: senator, mircea geoana, cere, demisie, conducere, anaf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...