2018-12-18 17:47


Șerban Nicolae anunță dacă părăsește PSD: ”Sancțiunile au fost NEDREPTE”

 |  20:49
Șerban Nicolae anunță dacă părăsește PSD: ”Sancțiunile au fost NEDREPTE”

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

El a adaugat ca nu a afirmat niciodata ca a fost vorba 'de o executie' in ceea ce il priveste, ci doar ca nu se considera vinovat."Am vazut o serie de preocupari legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodata sau pe care nu le-am facut niciodata, dupa decizia Comitetului Executiv de miercuri in ceea ce ma priveste. Mai precis, nu am spus niciodata ca a fost o executie, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea si cu atat mai putin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot sa critic vreodata partidul, pentru ca asta ar fi o ineptie. Eu am spus ca nu ma consider vinovat si ca nu trebuia sa fiu sanctionat. Pentru mine este o sanctiune, dar faptul ca este una nedreapta nu-mi produce vreo suparare pe partid sau pe organele sale de conducere. Ii asigur pe toti ca nici nu am sa ma schimb si nici n-am sa parasesc partidul al carui membru fondator sunt si ca, in general, sunt pregatit sa fac fata oricarei provocari din viata politica", a afirmat senatorul social-democrat.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca nu se asteapta la o plecare a senatorului Serban Nicolae din partid, in ciuda pozitiei pe care acesta a avut-o dupa inlocuirea de la conducerea Comisiei juridice si a grupului parlamentar social-democrat."Serban Nicolae nu cred ca va parasi partidul, sper. (...) Au mai fost si altii, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt multi care critica si ataca PSD-ul, e un partid care deranjeaza. Dar nu e o problema, mergem inainte (...) si cu aceste critici", a declarat Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-12

TAGURI: serban nicolae, psd, conducere, sanctiuni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Mai 2017

Acestui CAP DE PORC ii place sa se victimizeze.Ar fi bine sa plece de tot din politica pentru binele tarii. Totul a fost o inscenare si un teatru ieftin a puscariasului dragnea. A vrut sa apara el omul dreptatii si justitiar.A fost una din ,,tehnicile de manipulare a maselor,, la care fraierii au pus botul pe romaneste. Mizeriile bolsevice dragnea si nicolae sunt tot inpreuna in haznaua 3 si closetul tv al fugarului ghita.
Random imageUltimele stiri


loading...