2018-12-16 02:12


Șerban Nicolae CRITICĂ bilanțul DNA: ”Nu am văzut MIZERIE mai mare”

 |  17:39
Șerban Nicolae CRITICĂ bilanțul DNA: ”Nu am văzut MIZERIE mai mare”

Senatorul PSD Șerban Nicolae scrie că bilanțul Direcției Naționale Anticorupție, prezentat miercuri de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, este „o mizerie” și acuză procurorii anticorupție că își desfășoară activitatea „potrivit unor protocoale secrete, sub influența unor ambasade”.

„Nu cred că am văzut vreodată o mizerie mai mare, la nivel de demnitate de stat, ca așa-zisul bilanț al Direcției Naționale Anticorupție”, este de părere Șerban Nicolae.

Senatorul a revenit ulterior cu o completare la mesajul inițial:

La revizuirea Constituției vom fi nevoiți să introducem următorul text: „Procurorii anticorupție își desfășoară activitatea potrivit unor protocoale secrete, sub autoritatea unor ambasade. La bilanțul DNA vor fi citați, cu mandat de aducere, președintele României, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, șeful secției pentru procurori din CSM și procurorul general." S-ar putea să nu fie glumă...”, este mesajul transmis de Nicolae pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: psd, bilant, dna, serban nicolae, mizerie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORUL PENALILOR IN ACTIUNE
28 Feb 2018

te umpli de scarba cand vezi ce personaje clampane despre DNA si afurisesc ambasadele.....daca nu-ti place nici USA nici Europa vezi ca exista si alte tari...Costa Rica,MAdagascar,KOreea de Nord....de ce mai pierzi vremea pe aici cu "democratia originala" hai canta la alta masa unde gasesti prosti care sa te aplaude
ANONIM
28 Feb 2018

BAI MANIVELA MISTRET MIZERIE MAI MARE VEZI TU IN PORTBAGAJ SI SUB PRESURI LA MASINA TICALOSULE ZOIOS CU CAS LA GURA SI CU 1,5 NEURONI ..............
FANE IPSOS
28 Feb 2018

DACA NU AI VAZUT MIZERIE MAI MARE , DU-TE LA BAIE SI UITA-TE IN OGLINDA BAI OLIGOFRENULE .
DNA
01 Mar 2018

Nu mai scapa lumea de mutantii astia genetici gen serban nicolae,toader,dorneanu,nicolicea,codrin stefanescu,dragnea.numai aurolacii ii mai baga in seama.
UN ROM
01 Mar 2018

A adus nenorocitul de Iliescu de la cort in Parlament o gasca intreaga de tzigani i-Madalin Voicu,Serban asta, Paun,etc.Ma mir ca nu i-a bagat si pe Florin salam sau Cioaba.Si se puiaza in draci-auziti Voicu 7 copii.....
ANONIM
01 Mar 2018

Codrin Ștefănescu (PSD) are una dintre cele mai mari averi dintre toți politicienii români, relatează Cancan. Cu toate că în ultima sa declarație de avere figurează ca proprietar al unui apartament și al unei case de vacanță, fostul deputat deține mai multe bunuri atât pe numele lui cât și pe numele fostei iubite, Luiza Tănase. Cancan susţine că Ştefănescu are proprietăţi care valorează milioane de euro. Luiza Tănase, mama fiicei lui Ștefănescu, a cumpărat, în 2006, un imobil de birouri într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului pe care a dat 360.000 euro. Acest imobil a fost închiriat ca spații de birouri către mai multe companii importante. În 2003, secretarul adjunct al PSD a achiziționat un imobil cu 30.000 dolari, imobil ce găzduiește în prezent o galerie de artă. După patru ani, Ștefănescu a cumpărat și un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Macgheru pentur care a plătit 115.000 euro. De asemenea, Luiza Tănase a cumpărat şi un apartament de pe Splaiul Unirii, iar Ştefănescu a achiziţionat, cu 140.000, un alt apartament de pe Bulevardul Decebal. Luiza Tănase și Codrin Stefanescu mai cumpăraseră un teren de 70.000 de metri pătrați pe Bulevardul Iuliu Maniu, dar și o casă de vacanță, pe malul Lacului Căldărușani, în comuna Grădiștea și un alt apartament pe Bulevardul Libertății. Pentru casa în care locuiește în prezent, Codrin Ștefănescu a achitat 2.890.000 euro. El mai deţine un teren la Mogoşoaia, unul pe Bulevardul Timişoara, din Capitală, pentru care Primăria Bucureşti i-a făcut o ofertă de cinci milioane de euro, dar şi alte proprietăţi cumpărate în zona Barbu Văcărescu-Petricani sau Prelungirea Ghencea de către fosta iubită a politicianului.
@ANONIM
01 Mar 2018

DE UNDE ARE JIGODIA ASTA ATITIA BANI ? CE PREGATIRE ARE CRETINUL ASTA ?
CUM, DE UNDE?!
01 Mar 2018

De la mine, de la tine, de la toți românii...timp de 27 de ani! Dar nu numai PORCUL ĂSTA, toți...indiferent DE NUME ȘI/SAU PARTIDE! Uitați-vă la ei cât sunt de plini de ei...se cred mici dumnezei peste noi = ei ne trasează destinul - cum să trăim, ce să mâncăm, ce să bem, cu ce să ne îmbrăcăm, ce să se predea în școli, ce obțiuni ai pentru angajări...aici, sau ÎN AFARĂ...EI ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI, LA MODUL CEL MAI C R U N T! Dăncileasa, afirmă CINIC (ca promisiune), că peste 2-3 ani o să avem și noi salariu echivalentul a 300 de euro! IMBECILA, neagă și ”UITĂ” că, potrivit Tratatului de aderare, 800 de euro (minimul/economia U.E.), raportat pt.țara noastră...salariul și/sau pensia MINIMĂ, să nu fie mai mică de 600-650 de euro! ÎNTRE TIMP, PORCII ȘI SCROAFELE S-AU ÎMBOGĂȚIT ȘI SE JOACĂ P E R V E R S CU NOI, CU MINTEA NOASTRĂ, VIRÂND MINCIUNI PESTE MINCIUNI G O G O N A T E!!! ÎI URĂSC DIN TOATĂ INIMA PENTRU CEEA CE-AU FĂCUT DIN NOI, DIN ROMÂNIA!
ROMA
01 Mar 2018

Este o greseala ca timmermans s-a intalnit cu aparatorii infractorilor retardatul de iordache tariceanu dragnea .astia sunt pe campii si nu trebuiesc bagati in seama.serban nicolae un urangutan al carui loc este in copac.
Random imageUltimele stiri


loading...