2019-01-23 07:46


Șerban Nicolae îl ia la ROST pe Juncker: ”Declarație RIDICOLĂ și ușor ETILICĂ”

 |  19:11
Șerban Nicolae îl ia la ROST pe Juncker: ”Declarație RIDICOLĂ și ușor ETILICĂ”

Liderul grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, se declară deranjat de avertismentul recent formulat de președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și cataloghează părerea acestuia drept „ridicolă și ușor etilică”.

„Am văzut niște păreri personale, am văzut pe un domn care este președinte al Comisiei Europene, care a exprimat niște temeri personale, care ne dădea un fel de amenințări să modificăm legile (Justiției - n.r.) conform deciziilor Curții Constituționale. Probabil că nimeni nu i-a spus că amenințarea este ridicolă și ușor etilică, în condițiile în care toate deciziile CCR sunt luate în considerare de Parlament și întotdeauna sunt puse în acord cu deciziile CCR, nu de grija MCV, nu de grija aderării la Schengen, ci pentru că așa scrie în Constituția României încă din anul 1991. Este o părere ridicolă! Pentru că, din punctul meu de vedere, să spui că Parlamentul României trebuie să respecte Constituția este și redundant și, în general, este jenant”, a declarat senatorul PSD, marți, la Parlament.

Șerban Nicolae a mai arătat că „putem constata că un funcționar de rang înalt al Uniunii Europene își permite să amenințe Parlamentul României, pentru că nimeni, nici măcar cei din apropierea sa nu-i atrag atenția”.

Pe 31 ianuarie, într-o conferinţă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat că, dacă legile justiţiei rămân aşa cum le-a votat Parlamentul, discuţiile privind renunţarea la MCV şi intrarea în spaţiul Schengen „se vor pune în alţi termeni”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-06

TAGURI: psd, senat, serban nicolae, juncker, declaratie ridicola, etilica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOLSEVICII
06 Feb 2018

Acest nesimtit analfabet sta zilnic in closetul Tv al puscariasului felix si vomita numai venin. Asta au votat gunoaiele acestei natii.
@ NICOLAE
07 Feb 2018

RIDICOLA A FOST MATA CIND A FATAT UN BOU NESIMTIT CA TINE .
ROMANIA TREZESTE-TE
07 Feb 2018

UN SOBOLAN CRETIN A AJUNS IN PARLAMENT SA FACA LEGI SI SA-SI DEA CU PAREREA IN NUMEPE POPORULUI ROMAN .
Random imageUltimele stiri

loading...