2018-12-13 19:56


Serial PUTEREA. Alegeri locale: Chirurgul, Pliciul şi Generalul se războiesc pentru Capitală

 |  21:00
Serial PUTEREA. Alegeri locale: Chirurgul, Pliciul şi Generalul se războiesc pentru Capitală

Cu un buget de peste un miliard de euro pe an, Primăria Generală din Bucureşti se poate spune că are misiunea de a conduce o „ţară” cu o populaţie de aproape două milioane de locuitori (1.944.500 de persoane), 10% din populaţia României.

Din păcate, „parlamentul” acestei ţări, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, nu se ridică la înălţimea misiunii şi tratează principalul oraş al ţării ca pe ograda sa, în care se ceartă ca la uşa cortului.

Chiar şedinţa CGMB în care a fost aprobat bugetul pe 2012 nu a fost una foarte liniştită. Nouă ore de contre între cele două tabere existente. Până la urmă, consilierii USL au părăsit şedinţa în semn de protest la amendamentele aduse de PDL (susţinut de partenerii de „coaliţie” PNG şi PRM).

Nici primarul Oprescu nu a vrut să participe la votul final care a stabilit un buget de 4,5 miliarde de lei, adică un miliard şi încă vreo 35 milioane de euro.

Cât priveşte candidaţii, la Biroul Electoral Municipal au fost înregistraţi 12 bărbaţi hotărâţi să îşi dispute titlul de edil-şef. Pe lista cu „admişi” erau trecuţi, până marţi, 1 mai, la ora închiderii ediţiei, următorii: Irinel Columbeanu (inginer) din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, economistul Constantin Cojocaru, din partea Partidului Poporului (PP-LC), scriitorul Alexandru Vladu, de la PPE-DE (Alianţa Partidului Popular European şi Democraţi Europeni), avocatul Dima Petrică, de la Partidul Socialist Român, Anghel Iordănescu - UNPR, Sorin Oprescu (independent), inginerul Constantin Ionescu din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor, Silviu Prigoană (PDL), Petre Popeangă (PRM), economistul Horia Vasile Mocanu din partea PP-DD (Partidul Popular – Dan Diaconescu) şi Nicuşor Dan (independent), şi, la ultima oră, George Becali (PNG).

Chirurgul

Favorit (cel puţin de până acum) al bucureştenilor pentru alegerile din 10 iunie, potrivit sondajelor de opinie, este actualul primar, Sorin Oprescu – peste 50% din opţiunile celor întrebaţi. Este printre cei mai cunoscuţi medici chirurgi din ţară, profesor universitar, doctor în medicină, fost director al Spitalului Universitar de Urgenţă (Municipal) şi al Spitalului Elias. Multe personalităţi, din toate domeniile şi din toate părţile arcului politic, au trecut prin „mâinile” sale. Era cunoscut şi drept „medicul personal” al lui Ion Iliescu.

A intrat în politică cu o „origine nesănătoasă”, dar în sensul invers celui dat de comunism: un tată general de Securitate şi activitatea de membru important în Asociaţia Studenţilor Comunişti.

Două rateuri în tot atâtea încercări de a câştiga locul de primar al Capitalei, în 1998 (învins de Lis, în turul doi) şi 2000 (bătut de Băsescu), nu l-au descurajat şi, în 2008, a reuşit, candidând ca independent, după demisia din PSD.

Oprescu a avut şi o carieră de parlamentar. Timp de două legislaturi, doctorul a fost senator PSD de Bucureşti. Primar fiind, în 2009 a candidat şi la alegerile prezidenţiale, dar a strâns sub 4% din voturi.

În urma plângerilor depuse de consilierii PDL, Oprescu a fost sau este ţinta mai multor anchete declanşate de consilierii PDL din Consiliul General. Astfel, aceştia au cerut o anchetă privind presupusa trucare a licitaţiilor de atribuire a lucrărilor de refacere şi întreţinere a străzilor. Un alt subiect în care este cercetat de CGMB este faptul că Primăria Capitalei plăteşte o chirie de nouă milioane de euro pe trei ani pentru clădirea în care s-a mutat, lângă Regie, deşi primarul anunţase că se plăteşte un leasing în urma căruia, contra 11 milioane de euro, clădirea ar rămâne primăriei. Un alt aspect este cel legat de clauza contractuală prin care proprietarul clădirii, un om de afaceri grec, are dreptul să modifice chiria după indicele preţurilor de consum, dar fără să scadă sub chiria iniţială, deci numai în plus.

Preşedintele Băsescu l-a acuzat, de curând, că se laudă cu proiectele pe care le-a început el, când a fost primar, sau Videanu.

Pe propriul site, Sorin Oprescu a publicat o serie de proiecte din Bucureşti pe care le declară ca aparţinându-i şi finalizate, printre care Arena Naţională, Pasajul Rutier Basarab, Reabilitarea Centrului Istoric, Spitalele Municipalităţii (renovarea acestor instituţii, printre care Colţea, Malaxa, Burghele, Sf. Maria şi altele), Staţia de Epurare de la Glina, Pasajul Pipera.

Pliciul

Silviu Prigoană va candida având ca semn electoral „pliciul”, devenit celebru după ce a declarat în presă că îl folosea să o altoiască pe Adriana Bahmuţeanu, soţia sa, când se mai certau.

Silviu Prigoană a început cu ROSAL, firmă de salubritate al cărei proprietar fondator este. Din 2001 a început să investească în mass-media. A înfiinţat televiziunea de ştiri Realitatea TV, care, încet, dar sigur, a căpătat un nume pe piaţă. Ion Cristoiu a fost printre directorii care s-au perindat la conducerea postului. Prigoană a vândut televiziunea în noiembrie 2003, spune el, „pe 100 de dolari, unor elveţieni”. Cumpărătorul „final” a fost Sorin Ovidiu Vîntu (deşi acesta nu a recunoscut decât peste mulţi ani), prin interpuşi.

Tot el a înfiinţat primul canal de sport din România, TV Sport, pe care l-a vândut lui Adrian Sârbu pentru 10 milioane de euro. Potrivit spuselor sale, platforma digitală Max TV de recepţie pe satelit a programelor de televiziune, înfiinţată de el, i-a adus 6,4 milioane de euro.

Dar Silviu Prigoană nu a părăsit de tot mass-media. În proprietatea familiei sale mai sunt şi acum posturi de televiziune, printre care Etno TV şi Taraf TV.

Povesteşte cu nostalgie despre începuturile sale de „întreprinzător”, când, pe vremea comuniştilor, a făcut bani închiriind video. Şi de adusul de marfă din Turcia şi Ungaria, de după 1990.

În politică s-a remarcat prin iniţiative îndrăzneţe, cum ar fi legalizarea prostituţiei sau schimbarea denumirii de romi înapoi în ţigani, dar şi controlul CNA asupra presei scrise şi online. Prigoană a mai avut şi alte idei, toate controversate, care au stârnit scandal imediat, printre care este transformarea Casei Poporului în mall şi mutarea Parlamentului de acolo sau renunţarea la plata de la buget a salariilor preoţilor.

Pentru Bucureşti anunţă rezolvarea, în primele şase luni de mandat, a problemei câinilor maidanezi, nu prin eutanasiere, ci prin construirea de adăposturi şi cu ajutorul ONG-urilor, problema parcărilor.

Din PDL a demisionat în 2010, dar s-a reînscris ceva mai târziu.

Generalul

Puiu Iordănescu s-a legitimat la Clubul Steaua la vârsta de 12 ani. Până la sfârşitul carierei de jucător nu a părăsit clubul. A avut un parcurs plin de succese, printre care titluri de campioni şi cupe ale României. Selecţionat de 64 de ori pentru echipa naţională, a înscris pentru tricolori 26 de goluri.

Ca antrenor, a debutat la Steaua ca secund al lui Emerich Ienei, în 1985. De pe acest post, dar şi ca jucător, a fost parte la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, în 1986, şi a Supercupei Europei (1987).

A devenit antrenor principal chiar în acel an şi a reuşit să ia de trei ori la rând Cupa şi Campionatul României. De pe scaunul de antrenor a condus Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni, unde a pierdut în faţa lui AC Milan.

În 1993 a fost numit antrenorul naţionalei şi a avut şi acolo succes, şi anume două calificări la turneul final al Campionatului Mondial şi una la Campionatul European.

În politică a intrat prin PSD. A candidat pe liste, la Ilfov, în 2004, dar nu a fost ales. Totuşi, prin retragerea unui senator PSD, fiind următorul pe listă, a ajuns în Senat, în 2008, după care a câştigat un nou mandat, la alegerile din acel an. În anul următor şi-a dat demisia de la social-democraţi şi a ales să îl sprijine pe preşedintele Băsescu, la alegerile prezidenţiale din 2009.

În acelaşi an a fost avansat la gradul de general-maior, cu care a şi ieşit în rezervă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: serial puterea, sorin oprescu, silviu prigoana, anghel iordanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
02 Mai 2012

Bucurestiul este pentru Sorin Oprescu spitalul municipal la puterea 200!Sunt convins ca mandatul pe care-l va incepe Sorin Oprescu pe iunie,va fi unul linistit,cu cat mai putin portocaliu in consiliu.Succes domnule doctor!
GABRIELA GHITA
02 Mai 2012

Cine cu cine se razboieste?Nu e vorba de nici un razboi,ci de o defilare.Pentru Sorin Oprescu asta inseamna alegerile din 10 iunie;o simpla defilare in urma careia va fi reconfirmat in functie de catre bucuresteni!
RADU MANTULESCU
02 Mai 2012

Interesant:stelistii isi vor imparti voturile intre nea Jiji si Nea Puiu!!!Iar Prigoana poate sa promita si luna de pe cer,ca nu va avea spor in fata lui Sorin Oprescu!Cine sa te voteze nea Prigoana,cand te vede condus de o femeie!
CARLA
02 Mai 2012

prigoana este candidatul ideal pentru PMB, multa lumea o sa il voteze pentru ca stie ce are de facut si ce vrea. Hai prigoana.
POPALIE
02 Mai 2012

Anul acesta votul meu merge catre plici pentru ca a dovedit ca stie sa faca curat si bucurestiul are nevoie de o persoana care sa mai faca si curat.
ELENA
02 Mai 2012

prigoana cel mai bun candidat la primaria capitalei, foarte multi il sustin, un om care stie ce vrea,
VALICAR
02 Mai 2012

astept 11 iunie si sa vad noul primar imbracat in alb adica prigoana ca ne-am saturat de toate smecheriile pe care le-a facut si inca le mai face oprescu, nici in campanie nu se opreste din furat banii capitalei.
DANIE
02 Mai 2012

prigoana este candidatul ideal pentru functia de primar al capitalei, este cel mai bun un om cu picioarele pe pamant.
LUANA
02 Mai 2012

prigoana inca o data ne doveste cat este de capabil si ca merita din plin functia de primar al capitalei. Ai toata sustinerea prigoana.
SAMI
02 Mai 2012

prigoana este candidatul ideal pentru aceasta functie, este un om care stie ce are de facut. Bravoo
CLAUDIA
02 Mai 2012

cel mai bun este prigoana, este candidatul ideal pentru PMB, chiar merita sa castige.
OANA
02 Mai 2012

prigoana este intradevar cel mai bun candidat pentru primaria capitalei, este un om sigur pe el, un om care o sa isi duca sarcinile la bun sfarsit.
RAZVAN
02 Mai 2012

Sunt de parere ca si maine daca s-ar vota, Prigoana ar obtine mai multe voturi decat doctoru’ Oprescu…USl-ul sa-l ia de-o mana si se duca departe sa ne lase..au secatuit capitala
BORIS
02 Mai 2012

Strategia gandita de partid este bazata pe sondaje. Prigoana reiesit ca fiind unul dintre cei mai apreciati si buni gospodari, gata sa-l detroneze pe Oprescu si sa readuca orasul pe drumul cel bun
NEXT
02 Mai 2012

Prigoana cu siguranta este capabil sa redrese capitala…a dovedit de-a lungul anilor ca salubrizarea facuta cu seriozitate iti aduce onoare si apreciere…asta se revede si in ultimele sondaje in care Prigoana e vazut ca inlocuitorul lui Oprescu
MARIO
02 Mai 2012

Prigoana are ocazia sa readuca orasul la un nivel comparabil cu cel al capitatelor occidentale. Are o mentalitate de invingator, ambitios si cu siguranta proiectele sale se vor bucura de success…va fi exact opusul lui Oprescu
DAN
02 Mai 2012

Cancerul Oprescu trebuie inlaturat cat mai repede pentru a salva o capitala ce trece printr-un mare declin ... ne-a scazut ratingul, investitorii se gandesc de 2 ori inainte sa investeasca intr-o piata si asa nu prea stabila... calcam in continuare peste aceleasi gunoaie ce ar fi trebuit deja sa fie stranse de Oprescu..ce sa mai...am asa o lehamite cand vorbesc de doctoru asta..m-am saturat
MASTER
02 Mai 2012

dom’ doctor lasa-ne si du-te invartindu-te…ai furat de-ai rupt..ne-ai pacalit cu pasaje, piete, autostrazi, gazoane si lista poate continua…ma intreb daca te poti privi in oglinda….
BOBO
02 Mai 2012

Nu cred ca exista un alt contracandidat mai bun pentru hotul de Oprescu ! Prigoana intotdeauna a dat dovada de responsabiliate si interes.este persoana indicata pentru PG.trebuie sa ne scape de acest bandit, escroc, hot ...OPRESCU- nu mai trebuie lasat sa fure banul public..
MITICA
02 Mai 2012

Tine-o tot asa Prigo !!! Ai un vot de la mine.Daca vei sa devi Primar si vei coordona sefia Primariei Capitalei precum faci cu firma de curatenie la noi in tara si peste hotare jos palaria in fata ta. Oprescu se lauda ca Centrul vechi al Bucurestiului arata exceptional,eu nu cred… pistele pentru biciclisti chiar ar trebui mutate pe carosabil..am fost martora la un accident.. !!!
VASILE
02 Mai 2012

Nu va exista un contracandidat mai bun ca Silviu Prigoana pentru Capitala !!! Speram sa fie inlaturat acest Oprescu,care nu a facut nimic bun pentru Bucuresti. A stiut decat sa vanda licitatii prietenilor din PSD si sa mai fure niste bani sa si-i duca in conturile din Elvetia,asa ca nu are importanta din partea cui va candida Prigoana.
FRED
02 Mai 2012

Prigoana este omul potrivit la PG, numai el ne poate scapa de toate NEfacutele lui Oprescu. Prigoana este un bun gospodar, un bun manager, administrator, are simtul raspunderii, este un bun familisti....Este singurul ar putea recupera tot ce NU a facut banditul de Oprescu. El doar a furat si a mintit, a devenit cel mai risipitor PG din istoria Capitalei. La el totul costa triplu.
MARIO
02 Mai 2012

Silviu Prigoana este salvarea Bucurestiului de banditul Oprescu care n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG !! Trebuie sa-l invinga, altfel ne vor mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare !!!
LUIGI
02 Mai 2012

Bun acest candidat pentru postul pentru capitala !! Oprescu, un smecher care nu cunoaste administratie, nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele, a ajuns sa isi numere zilele pana la inlocuirea lui in functie !! !!
AFRODITA
02 Mai 2012

PDL-ul a ales foarte bine candidatul ! Prigoana il va face praf si pulbere in campanie pe acest hot de Oprescu !! Un mesaj pentru cei care au indoieli pentru Silviu Prigoana !! Cum va explicati ca averile sale au crescut colosal in acesti 4 ani ?! Cum va explicati ca toate lucrariule finalizate de oamenii lui prin firmele lui au prosperat iar lucrarile au fost prost facute, vedeti Arena unde a praduit-o Oprescu, Psasajul Basarb tot de firmele lui si ale PSD-ului a fost facut si acum iar sunt probleme....firmele lui si ale fostei sotii securista si ea, au saracit spitalele din Bucuresti prin off-shoree din Cipru, nenorocirile de la Sighet tot prin frma lui au fost facute. Cat mai vreti sa fiti prostiti de acest bandit, sunteti autisti dragi bucuresteni???
LINDA
02 Mai 2012

Prigoana este rezultatul seriozitatii de care a dat dovada pana acum. Nu e ingamfat, autoironic, ar fi un primar foarte capabil
PRIGOANA
02 Mai 2012

are nume predestinat ca vine de la ,, a prigoni" si,mai ales este un exemplu de urmat pentru cei care se-nsoara si se ,,desoara" de nevasta ca el,nu? pdl-istilor,dupa felul in care postati se vede cat de disperati sunteti ca ati pierdut ciolanul.Sic!
RAZVAN
02 Mai 2012

au venit comunistii la putere oameni buni!!!!! Ne-au invadat sobolanii … sa vina bolsevicii..ce vremuri ne asteapta vai de capul meu….
BORIS
02 Mai 2012

ce echipa de ministri isi propune Ponta, incredibil…numai unu’ si unu’ .. care mai de care mai certat cu legea, cu dosare penale…isi propun sa ne fure de acum in colo pe rupte..dar noi nu-i vom lasa
MURA
03 Mai 2012

Prigoana este singurul candidat in stare sa schimbe ceva in Bucurestiul ala.
GOGU
03 Mai 2012

Strategia lui Prigoana mi se pare foarte buna! Sunt sigur ca va rezolova problema cainilor pt ca e lege propusa si sustinuta pe PDL! Sunt curioasa ce a facut Oprescu in afara de podu Basarab…care nici ala nu a fost proiectul lui….el a luat doar meritele si aplauzele!
GEO
03 Mai 2012

In viziunea mea Prigoana ar fi salvatorul acestei capitalei inrobite de chirurgu’ Oprescu. Are o mentalitate deschisa, europeana si cu siguranta s-ar plia exact pe cerintele exigente ale electoratului.
CAPAC
03 Mai 2012

Prigoana a dovedit ca este un bun conducator si se va descurca la conducerea PRIMARIEI !!!
GEANTA
03 Mai 2012

Oprescule,o sa ai parte de cea mai mare umilinta din viata ta cand vor fi castigate alegerile de Prigoana.am incredere ca bucuresteii vor vota cu mintea lor.
BORCAN
03 Mai 2012

Abia astept alegerile astea,astept schimbarea pe care ne-o ofera Prigoana.
CIRESICA
03 Mai 2012

ajunge cu bataia de joc!!! vrem sa traim civilizat,cu Oprescu la carma PG-ului nu avem nici o sansa.
IULIA
03 Mai 2012

Oprescu, este cancerul Capitalei! Oprescu, n-a facut nimic in cei 4 ani la PG! Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei! Oprescu, a triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute! Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat SUSPENDATA! Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru! Oprescu, este smecherul care a distrus vieti la Sighet prin firma lui capusa! Oprescu are averi colosale, mai nou case de vacanta in Grecia! Oprescu are off=shotre in Cipru, iar conturile in Elvetia!!
IULIA
03 Mai 2012

Oprescu, a ajuns medic datoarita lu’ tac’su securistul, deoarece lui nu i-a placut cartea! Oprescu, a fost ajutat si de generalul securist Fica cu repartitia in Bucuresti, altfel pleca la Falticeni! Oprescu, este un parventit ordinar si odios, care va minte ranjind la voi! Oprescu, este cel mai mare bandit si hahalera cu asta a reusit sa va i-a mintile! Oprescu, este un homosexual odios, care mai si arata public orientarea! Oprescu, a acaparat toate spitalele din Capitala prin firmele de medicamente si accesorii medicale.. Aceste firme le are impreuna cu fosta sotie securista.
OVIDIU
03 Mai 2012

Oprescu nu ne poate prosti si pacali cu o statuie facuta inainte de alegeri...! Oprescu timp de 4 ani si-a batut joc de Bucuresti si de bucuresteni!! Acest om nu merita nimic! Ne-am saturat de combinatiile lui murdare facute prin intermediul spitalelor pe care le are in subordine, ne-am saturat sa rada toata lumea de capitala noastra... NE-AM SATURAT DE MIZERIA DE OPRESCU!
POPA
03 Mai 2012

Oprescule, statuia asta este facuta pe chipul si asemanarea ta! Parca ar fi clona ta..! In ziua cand vom scapa de oprescu, adica pe 10 iunie, vom sarbatori cu totii!! Oprescu doar s-a prefacut ca este primarul capitalei timp de 4 ani, dar nu a realizat absolut nimic.. a taiat panglicile proiectelor celor dinaintea lui.. oprescu sa-si ia adio de la bucuresti si de la primaria capitalei!!
MIRUNA
03 Mai 2012

Oprescu!!! Au ma doare!!!! a fost o calamitate pentru Bucuresti. M-am saturat. Vreau un primar care sa fie gopodar si sa nu viseze cai verzi pe pereti si autostrazi suspendate paralele pe raza. Un primar care sa nu arunce bani aiurea pe gazonul stadionului. Un primar care sa nu se creada in reinacarnarea lui Ceausescu si sa darame aiurea inclusiv cladiri clasate ca monumente istorice.Un primar care sa aloce fonduri transportului in comun si Radet si nu pentru constructii aiurea dar de unde ies comisione. Un primar care sa nu mai sponsorizeze cu bani municipali pe Vangheie care este.
OANA
03 Mai 2012

Averea săracului şi cinstitului Oprescu, peste 210 miliarde lei numai în imobile - Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal. Şi a două imobile: unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi - obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro - un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro. Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi anual!!!!!!!!!!! - vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro
OANA
03 Mai 2012

vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro - cea de la Ciolpani la un milion. Dacă adăugăm şi casa din Maxim Gorki, atunci vorbim de proprietăţi imobiliare care se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de euro, echivalent a aproximativ 210 miliarde lei vechi. Adică mult peste valoarea declarată şi foarte mult peste veniturile declarate oficial. A doua chestiune suspectă este aceea că, orice ai face, ultima declaraţie de avere depusă la Senat nu poate fi accesată. Alt aspect IMPORTANT: un lucru puţin cunoscut despre Oprescu este faptul că, de-a lungul vremii, a purtat un război fără menajamente împotriva doctorului Raed Arafat, „părintele SMURD“, pe care a încercat să-l saboteze prin orice mijloace. Miza au constituit-o, evident, banii..
ALECU
03 Mai 2012

Bucurestiul are atat de multe probleme si nevoi, iar oprescu face statui!? Mai este o saptamana pana la finala europa league si noi avem caini peste tot, capuse, mizerie pe strazi iar oprescu a inaugurat o statuie urata si hidoasa!!?? Asa ceva nu se poate...
HORIA
03 Mai 2012

Acest individ cu numele de oprescu nu a facut altceva in ultimul an decat sa construiasca o statuie banala si urata, de care rad toti strainii! Dar de capuse, de caini, de cersetori, de oamenii care au pus monopol pe parcarile publice de ce nu se ocupa!? nu de statui au nevoie bucurestenii...
DENISA
03 Mai 2012

Oprescu nu a realizat nimic timp de 4 ani iar acum a facut o statuie si se asteapta sa fie reales primar!? Bucurestenii nu sunt prosti sa-l mai voteze si a doua oara.. pe 10 iunie vom scapa de oprescu!
RADU
03 Mai 2012

!!Oprescu, este cancerul Capitalei! Oprescu, n-a facut nimic in cei 4 ani la PG! Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei! Oprescu, a triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute! Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat SUSPENDATA! Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru! Oprescu, este smecherul care a distrus vieti la Sighet prin firma lui capusa! Oprescu are averi colosale, mai nou case de vacanta in Grecia! Oprescu are off=shotre in Cipru, iar conturile in Elvetia!
ANDREI
03 Mai 2012

se pot razboi cat vor, pentru ca in fata lui prigoana nu ai nici o sansa, prigoana este candidatul ideal pentru PMB, altul mai bun ca el nu este, mai ales ca prigoana stie ce vrea, si o sa isi faca treaba ca primar.
ROMEO
03 Mai 2012

Silviu Prigoana este cel mai potrivit om pentru postul de primar general al Bucurestiului.
DANMC
03 Mai 2012

Cu siguranta Prigoana este cel care il poate da in spate pe hotul si smecherul de Oprescu…Prigoana este un om harnic,un bun gospodar si un om care a muncit pentru a-si strange averea pe care o are.
IRULETHEWORLD
03 Mai 2012

Asa ca multi altii, si eu il doresc pe Silviu Prigoana primar general. Este un om bun,cu multe proiescte bune si cu singuranta nu vom fi dezamagiti de el.
AVIRA
03 Mai 2012

PDL-ul a facut alegerea corecta cand l-au desemnat pe Prigoana contracandidatul lui S. Oprescu. Am certitudinea ca Prigoana nu va dezamagi si ca bucurestenii il vor vota,pentru ca este un om corect care va face treaba buna la PMB.
BOBOC
03 Mai 2012

Silviu Prigoana este singurul om capabil sa repare ceea ce a stricat Sorin Oprescu in timpul mandatului sau. Oprescu n-a fost in stare sa-si respecte promisiunile din campanie si pe deasupra a furat cat a putut. Acest lucru sper sa fie de domeniul trecutului,iar pe 10 iunie sa fie o victori mare pentru PDL si pentru Silviu Prigoana.
CLAUDIU
03 Mai 2012

prigoana este candidatul ideal pentru primaria capitalei, nimeni altul nu o sa conduca mai bine ca prigoana. Hai prigoana.
OLGA
03 Mai 2012

Cu o statuie nu se face primavara.. Bucurestenii nu au nevoie de statuile urate si hidoase ale doctorasului! Cu siguranta nu va mai fi ales pentru ca nu a facut nimic pentru acest oras, capitala noastra nu a progresat deloc de cand este el primar..
SORIN
03 Mai 2012

cel mai bun pentru functia de primar al capitalei este prigoana, este genul de om care o sa isi faca treaba, nu se ascunde dupa o ureche ca altii, este un om sigur pe el, care stie ce vrea. Bravo lui.
POPALIE
03 Mai 2012

Oprescu nu a facut main nimic pentru bucuresti indiferent cat se vaita el ca pdl e de vina atunci de ce a mai candidat ca primar ca si dupa inca 4 ani o sa zica ca usl-ul e de vina daca o sa aiba majoritate in consiliu si daca nu o sa le mai dea contracte la usl aia nu o sa ii sustina proiectele si incepe din nou ca a vrut sa faca dar nu a fost lasat , asa ca sunt satul de cat a furat oprescu la stadion, iar la gazon si altele.
CRISTI
03 Mai 2012

Oprescule, ia-ti statuia si pleaca de la primarie!! In bucuresti cainii sunt o problema, capusele care musca zilnic oamenii.. Soselele, blocurile care cad peste oameni plus multe altele... Bucurestiul nu duce lipsa de statui!
CRISTI
03 Mai 2012

Oprescule, ia-ti statuia si pleaca de la primarie!! In bucuresti cainii sunt o problema, capusele care musca zilnic oamenii.. Soselele, blocurile care cad peste oameni plus multe altele... Bucurestiul nu duce lipsa de statui!!!!!!
ARMAND
03 Mai 2012

Incepand cu data de 11 iunie toti bucurestenii vor fi fericiti ca au scapat de acest comunist cu numele de oprescu! Bucurestiul are nevoie de un om muncitor care sa apere interesele bucurestenilor si care sa faca ceva pentru binele lor!
CORNEL
03 Mai 2012

mafiotul de oprescu si usl care au rupt bugetul capitalei la toate proiectele bucrestiului au saracit bugetul cu costuri de 2-5 ori mai mari , cred ca a venit timpul sa dam votul unei persoane care se pricepe la curatenie si acesta este prigoana.
CATALIN
03 Mai 2012

Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.
MARIAN
03 Mai 2012

Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară....
BOGDAN
03 Mai 2012

„Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au... Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea... UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook. (R.G.)
RAZVAN
03 Mai 2012

usl-u ne propune o lista cu hoti. Niciodata nu am sa votez cu hotia si minciuna
BORIS
03 Mai 2012

ciuma uslista a scos la inaintare niste candidati penibili. M-am saturat de aceleasi fete eterne, care rostesc aceleasi mesaje la fiecare campanie
NEXT
03 Mai 2012

cine vrea sa ne conduca nu-mi vine sa cred…numai interlopi, oameni certati cu legea, spagari si ca sa vezi coincidenta..toti sunt din usl
MARIO
03 Mai 2012

oamenii aserviti intereselor comuniste condusi de Ponta isi propun sa ne fure in urmatorii 5 ani. Asta nu se va intampla, va asigur, iar promisiunile lui Ponta sunt niste simple diversiuni
MASTER
03 Mai 2012

parca vad ca dupa alegeri UNPR si PNL se vor evapora…au servit umili intereselor comuniste si apoi gata..pa.. la revedere. Parca-l si vad pe Crin plangand in pumni
CRISTI
03 Mai 2012

multi doritori, putini candidati…unii s-au inscris asa in joaca, la ambitie. Vor si ei sa puna mana pe ciolan ca altii din psd…
MARIANA
14 Mai 2012

prigoana e cel mai gospodar, era timpul sa-l detroneze cineva pe Oprescu!
MARIANA
14 Mai 2012

ilviu Prigoana este salvarea Bucurestiului de banditul Oprescu care n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG !!
Random imageUltimele stiri


loading...