2016-10-21 12:20

POLITICA


Sever Voinescu invită jurnaliştii să meargă cu el în Qatar

 |  18:31
Sever Voinescu invită jurnaliştii să meargă cu el în Qatar

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt PDL, vrea să ia cu el jurnalişti în vizita pe care o va face în Qatar, în perioada 19-21 martie. Anunţul a fost făcut de acesta, miercuri, la Palatul Parlamentului, într-un cadru restrâns de jurnalişti prezenţi acolo.

Doar că jurnaliştii merg pe banii lor, pentru că Parlamentul nu le decontează  reprezentanţilor media transportul sau cazarea. Acesta a menţionat că are în vedere jurnaliştii care vin la conferinţele lui, care potrivit lui sunt „foarte interesante”. Acesta a completat că zilele viitoare va trimite scrisori redacţiilor, în care va lansa invitaţia jurnaliştilor. În cadrul vizitei din Qatar, printre temele de discuţie de la întâlnirile programate, se numără: securitatea energetică a Qatarului, evoluţia relaţiilor din Orientul Mijlociu şi pirateria maritimă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Sever Voinescu, Quatar, delegaţie, martieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Sever Voinescu-Cotoi. Imagini cât mii de cuvinte Sever Voinescu-Cotoi, născut pe 19 iunie 1969, la Ploieşti, judeţul Prahova, a fost deputat în... 04 Oct 2016 | (0)