2016-12-10 01:25

POLITICA


Sfârşitul erei macho-Putin. VIDEO!

 |  17:53
Sfârşitul erei macho-Putin. VIDEO!

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a avut parte de o scenă pe care puţini ar fi anticipat-o în urmă cu doar câteva luni, după ce a primit un cor de fluierături din partea spectatorilor unei gale de arte marţiale, relatează „The Guardian”.

Cunoscut pentru plăcerea de a face băi de mulţime cu orice ocazie, Putin a apărut de mai multe ori în ipostaze populiste, însă şi-a atras critici deoarece acestea au părut regizate până la cel mai mic detaliu, eliminând spontaneitatea pe care premierul rus a dorit să o aducă acestor evenimente. Rata de popularitate a lui Putin se află însă într-o scădere sistematică de la anunţul pe care acesta l-a făcut privind intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2012. Chiar dacă rămâne favoritul sondajelor, Putin a simţit în premieră ostilitatea publicului rus când a intrat pe ringul unei gale de arte marţiale pentru a-l felicita pe luptătorul Feodor Emelianenko, care tocmai îşi învinsese adversarul american.

Mulţimea aflată în sală a huiduit copios în momentul în care Putin a luat un microfon şi a încercat să ţină un mic discurs. Suporterii premierului s-au declarat însă deranjaţi de speculaţiile apărute după publicarea imaginilor video, subliniind că fluierăturile nu s-au îndreptat asupra acestuia. Purtătorul de cuvânt al grupului tinerilor Nashi, Kristina Potupchik, a explicat că nemulţumirea publicului s-a îndreptat spre organizatorii evenimentului, care nu au realizat un acces convenabil la toalete. „Când 22.000 de oameni, cu burta plină, nu pot să se uşureze, este normal să existe proteste”, a declarat aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FLORIN
22 Noi 2011

Asa-i pe lume. Niste zanatici fara minte fluiera pe cel mai bun conducator al lumii. Cu ce le strica presedintele Egiptului egiptenilor? Acu' e mai bine ca se lupta si se omoara intre ei? Si rusii astia ce vor de fapt? Nu pot aprecia nici macar atat? Sa-l ia pe Obama, pe Merkel, pe Berlu sau chiar pe Base daca nu le place Putin. Sa-i vad atunci ce drac' or mai avea de spus. Nu te uita la ei, nu te necaji si mergi mai departe, Putin! Esti cel mai bun!

Adauga un comentariu

Random image