2017-01-25 01:24


Sfârşitul erei macho-Putin. VIDEO!

 |  17:53
Sfârşitul erei macho-Putin. VIDEO!

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a avut parte de o scenă pe care puţini ar fi anticipat-o în urmă cu doar câteva luni, după ce a primit un cor de fluierături din partea spectatorilor unei gale de arte marţiale, relatează „The Guardian”.

Cunoscut pentru plăcerea de a face băi de mulţime cu orice ocazie, Putin a apărut de mai multe ori în ipostaze populiste, însă şi-a atras critici deoarece acestea au părut regizate până la cel mai mic detaliu, eliminând spontaneitatea pe care premierul rus a dorit să o aducă acestor evenimente. Rata de popularitate a lui Putin se află însă într-o scădere sistematică de la anunţul pe care acesta l-a făcut privind intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2012. Chiar dacă rămâne favoritul sondajelor, Putin a simţit în premieră ostilitatea publicului rus când a intrat pe ringul unei gale de arte marţiale pentru a-l felicita pe luptătorul Feodor Emelianenko, care tocmai îşi învinsese adversarul american.

Mulţimea aflată în sală a huiduit copios în momentul în care Putin a luat un microfon şi a încercat să ţină un mic discurs. Suporterii premierului s-au declarat însă deranjaţi de speculaţiile apărute după publicarea imaginilor video, subliniind că fluierăturile nu s-au îndreptat asupra acestuia. Purtătorul de cuvânt al grupului tinerilor Nashi, Kristina Potupchik, a explicat că nemulţumirea publicului s-a îndreptat spre organizatorii evenimentului, care nu au realizat un acces convenabil la toalete. „Când 22.000 de oameni, cu burta plină, nu pot să se uşureze, este normal să existe proteste”, a declarat aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORIN
22 Noi 2011

Asa-i pe lume. Niste zanatici fara minte fluiera pe cel mai bun conducator al lumii. Cu ce le strica presedintele Egiptului egiptenilor? Acu' e mai bine ca se lupta si se omoara intre ei? Si rusii astia ce vor de fapt? Nu pot aprecia nici macar atat? Sa-l ia pe Obama, pe Merkel, pe Berlu sau chiar pe Base daca nu le place Putin. Sa-i vad atunci ce drac' or mai avea de spus. Nu te uita la ei, nu te necaji si mergi mai departe, Putin! Esti cel mai bun!
Random image