2019-02-16 20:31


SFIDARE: Pentru că preşedintele s-a dus la Guvern, miniştrii nu-l ascultă în Parlament

 |  12:59
SFIDARE: Pentru că preşedintele s-a dus la Guvern, miniştrii nu-l ascultă în Parlament

Niciun membru al Guvernului nu a participat la şedinţa camerelor reunite ale Parlamentului, unde preşedintele ţării s-a adresat aleşilor. În opinia preşedintelui Senatului, este firesc acest lucru, pentru că se respectă principiul separaţiei puterilor în stat.

"Există principiul separaţiei puterilor în stat. Preşedintele a cerut să se adreseze Parlamentului, nu există o procedură de adresare către Guvern. Relaţia cu Guvernul este reglementată în alt fel. Preşedintele poate să participe în anumite cazuri la şedinţele Guvernului. Asta este explicaţia simplă pentru care Guvernul nu participă şi nu a participat nici în trecut când vine preşedintele să se adreseze Parlamentului", a spus Tăriceanu. Întrebat dacă din punct de vedere moral, premierul nu ar trebui totuşi să fie prezent, el a precizat că asta rămâne la aprecierea jurnaliştilor. "Noi considerăm că aşa trebuie conform principiului separaţiei puterilor în stat", a afirmat preşedintele Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Tăriceanu: Ce a făcut Iohannis în Parlament este inacceptabil
Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul
Iohannis: Retragerea OUG și demiterea chinuită a unui ministru, prea puțin. Alegeri anticipate, prea mult
Iohannis: “Prima grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor”. Parlamentarii PSD au părăsit sala

TAGURI: tariceanu, sfidare, separare, puteri, stat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
07 Feb 2017

FOARTE BINE AU PROCEDAT ....DINTE PTR DINTE ...EL A INCEPUT....SA RECUNOASCA,DACA ARE SANGE IN INSTALATIE ..!!!
CONSTANTIN
07 Feb 2017

IRESPONSABILUL CU CINCI NEVESTE ARE LOGICA FRACTURATA ! DACA PRESEDINTELE S-A ADRESAT NUMAI PARLAMENTULUI , MINISTRII PARLAMENTARI DE CE NU AU FOST PREZENTI ? BOSOROGULE , AI CAZUT ODATA CU MOTOCICLETA , AI GRIJE CA URMATOAREA " CADERE " VA FI SI ULTIMA !
CROCODILUL FLAMAND
07 Feb 2017

AICI SE VEDE FRACTURA DINTRE GANDIREA BOLSEVICILOR SI REALITATEA PE CRE O VEDEM TOTI.....EI SUNT OBISNUITI SA MANANCE KKAT LA MICROFON SI SA FIE APLAUDATI.....EXACT CA LA CONGRESELE CU CEAUSESCU...CE SA VEZI CA JOHANNIS NU E CEAUSESCU...DERANJ MARE PENTRU MAFIA BOLSEVICA...AR VREA CA IN KOREEA PE STADIOANE,SA VINA LUMEA SA LE CANTE CU CRAVATE ROSII LA GAT......ORICE DAR SA NU LE SPUI ADEVARUL........SI-AU PETRECUT O VATA INTREAGA CU MINCIUNI HOTZOMANIE SI MANIPULARI...EVIDENT CA NU SE POTRIVESC IN PEISAJ
MARS BAUTORI DE PISAT
11 Feb 2017

CIUMA NAZISTA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...